خرید تور نوروزی

حمله ی تسنیم به انجمن صنفی جدید روزنامه نگاران

خبرگزاری تسنیم در یادداشتی به عنوان «تکرار جفا در حق خبرنگاران با تراشیدن پوسته‌ای نو»، به تاسیس «انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران» واکنش نشان داد.

به گزارش انصاف نیوز، متن این خبرگزاری در پی می آید:

چهره‌هایی که در انجمن صنفی منحله روزنامه‌نگاران و تحت لوای تعاونی مسکن آن انجمن، سابقه‌ای سیاه و مملو از فسادهای بزرگ اقتصادی و ظلم و جفا در حق خبرنگاران دارند، حال قرار است در پوسته‌ای نو چه خدمت جدید صنفی به جامعه خبرنگاران کشور داشته باشند.

اخیراً خبری در رسانه‌ها و برخی شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ارائه درخواست ثبت «انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران» به وزارت کار منتشر شد و البته پیرو این خبر ظاهراً نشستی نیز با حضور اعضای هیئت مؤسس این انجمن برگزار شده است.

جدا از اینکه در حال حاضر «انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ایران» با مجوز رسمی وزارت کار به‌عنوان تنها انجمن صنفیِ قانونی حوزه رسانه‌ها مشغول به فعالیت است و بر اساس قانون انجمن‌های صنفی ـ کارگری، تنها یک انجمن در یک صنف می‌تواند فعال باشد اما نوع واکنش برخی رسانه‌های معلوم‌الحال فارسی زبان خارجی مانند BBC فارسی در مواجهه با خبر اعلام ثبت درخواست چنین انجمنی بسیار جالب توجه و تامل‌برانگیز است.

شاید باید علت استقبال و ذوق‌زدگی رسانه‌ معاندی مانند BBC از این ثبت درخواست را در ترکیب اعضای هیئت موسس این انجمن که از هیچ محمل قانونی نیز برخوردار نیست، جستجو کرد چرا که در واقع اکثریت چهره‌های صحنه‌گردان در هیئت موسس این انجمن خود‌ساخته را همان چهره‌های انجمن منحله روزنامه‌نگاران تشکیل می‌دهند، چهره‌هایی نظیر م.ه، ه.خ و …

اینکه چطور اعضای یک تشکل منحله در فضای رسانه‌ای کشور تصور کرده‌اند صرفاً با تغییر یک نام و تلاش برای حضور در قالبی جدید، می‌توانند سابقه سیاه صنفی و مواضع فتنه‌انگیز خود در مواقع حساسی مانند فتنه 88 را پاک کنند، از عجائب روزگار است البته با توجه به حکم قطعی دیوان عدالت اداری مبنی بر انحلال انجمن صنفی روزنامه‌نگاران و رای وزرات کار مبنی بر انحلال آن انجمن، تعجب چندانی از تلاش این افراد برای تراشیدن پوسته‌ای نو نباید داشت.

جالب اینکه برخی از اعضای هیئت مؤسس این انجمن خودخوانده در محافل رسانه‌ای هیچ ابایی از بیان اینکه «ما همان انجمن قبلی هستیم» ندارند.

اما واقعاً اگر قرار بر این باشد که با فشار و هجمه سنگین رسانه‌ای و لابی‌های پیامی چهره‌های مشکل‌دار و فتنه‌گر انجمن منحله به وزرات کار، آن وزارتخانه مجبور به تمکین و پذیرش این درخواست غیرقانونی شود، پس باید این سؤال را مطرح کرد که آیا بهتر نبود وزارت کار در همان آغاز فشار و هجمه اعضای انجمن منحله روزنامه‌نگاران برای بازگشت به عرصه رسانه‌ای کشور با همان لوگو «انجمن صنفی روزنامه‌نگاران» تسلیم این جریان زیاده‌خواه می‌شد و آیا صرفاً تغییر یک نام و حفظ همان ترکیب انجمن منحله می‌تواند مجوزی برای مشروعیت‌بخشی به فعالیت‌های هیئت موسس جدید باشد؟

در ثانی، چهره‌هایی که در انجمن صنفی منحله روزنامه‌نگاران و تحت لوای تعاونی مسکن آن انجمن، سابقه‌ای سیاه و مملو از فسادهای بزرگ اقتصادی و ظلم و جفا در حق خبرنگاران و روزنامه‌نگاران عضو آن تعاونی مسکن دارند، حال قرار است چه خدمت جدید صنفی به جامعه خبرنگاران کشور داشته باشند؟ آیا قرار است از این مجرا، مجدداً همان فسادهای اقتصادی در قالب تعاونی مسکن انجمن منحله و تضیع حقوق خبرنگاران در شکل و قالب جدیدی تکرار شود؟

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا