خرید تور نوروزی

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک درباره غیر قانونی بودن ادامه کار سرپرست دانشگاه

‍ بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک در مورد «غیر قانونی بودن ادامه کار سرپرست این دانشگاه» را در ادامه می‌خوانید:

«با نام و یاد خدا»

همگان نیک مستحضرند که انجمن اسلامی دانشجویان به قانونمدی و رعایت ضوابط و شرایط در تمامی فعالیت ها مقید بوده و همواره تشکلی پیشرو در رعایت ضوابط و حق طلبی بوده است که بارها این مهم را در تمامی شرایط اثبات نموده است.

هم اکنون نیز کما فی السابق و در جهت حق طلبی و قانون، مواردی جهت تنویر افکار عمومی و آگاهی مسئولین عنوان می‌گردد.

در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اراک توسط وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی معرفی گشت.

طبق مصوبات جلسه ۱۶۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی، که خود مسئول صدور حکم انتصاب رئیس دانشگاه‌ها از گزینه های پیشنهادی وزیر است، به شرح ذیل می‌باشد:

وزرای‌ فرهنگ‌ و آموزش‌ عالی‌ و بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ پس‌ از تعیین‌ سرپرست‌ موقت‌ دانشگاه‌ موظفند که‌ حداکثر تا سه‌ ماه‌ شخصی‌ را برای‌ ریاست‌ آن‌ دانشگاه‌ به‌ شورای عالی ‌ معرفی‌ نمایند.

تبصره‌ 1 – هرگاه‌ وزیر به‌ دلایلی‌ نتوانست‌ نامزدی‌ را برای‌ ریاست‌ دانشگاه‌ مورد نظر معرفی‌ نماید و دلایل‌ او موجه‌ بود، مهلت‌ مزبور تا سه‌ ماه‌ دیگر می تواند تمدید شود.
تبصره‌ 2 – هرگاه‌ وزیر شخصی‌ را که‌ سرپرست‌ موقت‌ دانشگاه‌ است‌ به‌ عنوان‌ رییس‌ معرفی‌ کرد تا زمانی‌ که‌ شورای عالی ‌درباره‌ وی‌ تصمیمی‌ نگرفته‌ است‌ می‌تواند همچنان‌ سرپرست‌ باقی‌ بماند، ولی‌ اگر شورای عالی تصمیم‌ گرفت‌ و با ریاست‌ شخص‌ مزبور موافقت‌ نکرد وزیر موظف‌ است‌ وی‌ را از سرپرستی‌ خلع‌ و شخص‌ دیگری‌ را به‌ جای‌ وی‌ تعیین‌ کند.
تبصره‌ 3 – در مورد سرپرستان‌ موقتی‌ که‌ هم‌اکنون‌ در دانشگاه‌ها هستند، سه‌ ماهه‌ از تاریخ‌ این‌ مصوبه‌ محاسبه‌ می‌شود.

در نتیجه حداکثر مدت قانونی سرپرستی ۶ ماه می‌باشد.

اندکی بعد از این انتصاب و بررسی موارد قانونی انتصاب رئیس دانشگاه، ابهاماتی در موارد شرایط اختصاصی رئیس موسسه یافتیم که بدین شرح می‌باشد:

۱. عضو هیات علمی رسمی با مرتبه علمی حداقل استادیار؛

۲. داشتن حداقل ۵ سال سابقه خدمت در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در وضعیت هیات علمی؛

۳. داشتن حداقل ۲ سابقه اجرایی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی.

شنیده ها حاکی از آن است تنها اندکی قبل از انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اراک ایشان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌شوند! و سابقه ۵ ساله هیئت علمی ایشان را نیز نیافتیم و همچنین به جز ریاست بیمارستان ولیعصر(عج) سابقه اجرایی دیگری در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی برای ایشان نیافتیم.
بلافاصله طی نامه‌ای که به پیوست می‌باشد این خلل‌های قانونی انتصاب را از سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر علیرضا امانی، سوال کردیم و یادآوری نمودیم که این نامه تاکنون همچنان توسط ایشان بی‌جواب مانده است!

ضمنا سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اراک تا قبل از انتصابشان استخدام دانشگاه علوم پزشکی نیز نبوده‌اند! و حتی پس از انتصاب به مدت زیادی همزمان رئیس یکی از بیمارستان های خصوصی شهر اراک نیز بوده‌اند! که خود سوال بزرگی را در دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور قریب به ۳۰۰ عضو هیئت علمی به وجود می‌آورد که چرا فردی خارج از سیستم دانشگاه علوم پزشکی اراک باید رئیس این دانشگاه شود؟

ما آنچه شرط بلاغ و تکلیف بود بیان کردیم و در پیشگاه حق تعالی، مردم، اساتید و دانشجویان عزیز مسئولیت قانونی و اخلاقی خود را به انجام رساندیم و امیدواریم تا این آگاهی بخشی منشا تصمیم‌گیری صحیح و خیر باشد.

با تشکر
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا