خرید تور نوروزی

توییت انصاف | واکنش‌ها به توقیف «سازندگی»

واکنش‌های توییتری به توقیف روزنامه‌ی سازندگی را به انتخاب خبرنگار انصاف نیوز می‌خوانید:

عباس عبدی: توقیف سازندگی از آثار عصبانیت است. با عصبانیت ارز و گوشت و… ارزان نمی‌شود. هنگامی که دولت عصبانی می‌شود چرا جوانان و مردم نشوند؟

حسین انتظامی: ‏‌از استنادات توقیف روزنامه سازندگی توسط هیأت نظارت بر مطبوعات، تبصره زیر است. متأسفانه به جمله دوم توجه نشده
«مصوبات شورای‌عالی امنیت ملی برای مطبوعات لازم‌الاتباع است. در صورت تخلف، دادگاه می‌تواند نشریه متخلف را موقتاً تا دو ماه ‌توقیف و پرونده را خارج از نوبت رسیدگی نماید»

حسن نمکدوست: طغیان نابخردی
به‌جای مهار تورم خانمان‌سوز، روزنامه توقیف می‌کنند.

عبدالله گنجی: جای هیات نظارت بودم به جای توقیف روزنامه سازندگي (اگر فقط علت، تیتر گوشت است) مدیران روزنامه و خبرنگار سرویس اجتماعی اش را می بردم چند مکانی که گوشت٢٣٢هزار تا٣٣٠هزار تومان توزیع می شود و می گفتم ببینید وگزارش تهیه کنید و فردا تیتر یک کنید.فیلم بازدیدشان را هم از سیما پخش می کردم

بهروز بهزادی: یک سوآل در باره توقیف روزنامه سازندگی
گران شدن هر روزه گوشت و مرغ و میوه و در کل مایحتاج خوراکی و پوشاک خانوار ها و سر به فلک کشیدن قیمت خانه و اتومبیل و خدمات  و در کل تورم هار موجود از نظر عارف و عامی پنهان نیست.
چرا روزنامه یی که از این گرانی ها خبر می دهد باید زیر فشار باشد؟

فاطمه ترکاشوند: این قیمت ‎گوشت اگر «طغیان» نیست پس چی‌ه واقعا؟
حالا وقتی گوشت، طغیان می‌کنه فقط یه مسئله اقتصادی با ‎افکار عمومی داریم که قابل مدیریت‌ه.
ولی وقتی تیتر ناظر به واقع رو توقیف می‌کنیم، مشکل‌مون با افکار عمومی می‌شه دوتا! که دومی فرهنگی‌ه ودیگه قابل رفع‌ورجوع نیست.

اکانت توییتر حزب کارگزاران: زمستان۸۷ دولت ‎احمدی‌نژاد روزنامه ‎کارگزاران را توقیف کرد و اکنون در دولت ‎رئیسی ارگان دیگر حزب؛ روزنامه ‎سازندگی یک هفته پس از ورود به ششمین سال انتشارش دچار همان سرنوشت شد.
ظاهرا دولت سیزدهم اصرار دارد که پس ناکارآمدی و بی‌برنامگی، در بستن دهان منتقدان نیز با سلف خود رقابت کند!

سیما پروانه‌گهر: ‏توقیف روزنامه یعنی مشکل هست اما درباره آن حرف نزنید.
یعنی رسانه یا به به و چه چه به عملکرد معلول و معیوب آقایان بگوید یا خفه شود.

محمدحسن نجمی: همه روزنامه‌ها را ببندید! همین آب‌باریکه‌ای که مانده را هم سیمان و گِل بگیرید و خلاص!
فارس و تسنیم و ۲۰:۳۰ و جوان و کیهان هستند و مکفی هستند!
شما را چه به حرف زدن از‌ مطبوعات و آزادی و دموکراسی!
شب عید کلی کارمند اداری و فنی ‌و خبرنگار را بیکار کردید، خوشحالید؟

علی قلی‌زاده: اینها تیترهای تند و حملات شدید تنها یکی از روزنامه‌های اصولگرا علیه دولتی است که میشد آزادانه آن را نقد کرد.
امروز اما روزنامه ‎سازندگی بخاطر تیتر «طغیان گوشت» توسط هیئت نظارت بر مطبوعات (با بیشترین اعضا از دولت) توقیف شد تا یادآوری دگر باشد که چقدر فرق میکند چه کسی در دولت باشد.

الهام نداف: روزنامه ‎سازندگی به دلیل زدن تیتر «طغیان گوشت» توقیف شد!
و همچنان پاک کردن صورت مساله تنها راه‌حل موجوده…

احمد زیدآبادی: توقیف ناگهانی ‎روزنامه سازندگی به نظرم هیچ دلیلی ندارد جز عصبانیت مسئولان اجرایی از وضعیت اقتصادی کشور!
تیتر “طغیان گوشت” ظاهراً مقام‌های اجرایی را چنان از کوره به در برده که جز با توقیف روزنامه، عصبانیت‌شان فرو نمی‌نشسته است.

مصطفی داننده: زمانی که آن شیخ رئیس جمهور بود، نوشتن از گرانی پاداش داشت. هر رسانه‌ای که بهتر می‌توانست فشلی دولت را به رخ بکشد، بیشتر تشویق می‌شد.
زمان این سید اما نوشتن از گرانی، ‎توقیف دارد. الان باید بگویی همه چیز آرام است و ما چقدر خوشبختیم.

سیدصادق حسینی: گوشت طغیان کرد؛ دولت جان سازندگی را گرفت و توقیفش کرد.

نیلوفر قدیری: هزینه انتقاد از همسر رییس‌جمهور در دولت مردمی، بالاست. به قیمت بیکار شدن دهها روزنامه‌نگار در شب عیدی که سخت‌ترین شب عید معیشتی مردم در همه سالهای گذشته‌ست.

سیدمحمد صحفی: ‏‎وزارت ارشاد! بیا بگو که در ایران، روزنامه‌ به‌خاطر انتشار «یادداشت گوشتی» توقیف نمی‌‌شه!

داوود حشمتی: توقیف سریع و انقلابی ‎روزنامه سازندگی پیام خاصی دارد. دولت بدانید یا نداند، با این کار این پیام به جامعه منتقل میشود: “برخلاف آنچه دولت تکرار میکند، انتظار ندارند اوضاع بهبود پیدا کند. لذا میخواهند رویکرد جدیدی اعمال کنند”.

جهانبخش خانجانی: توقیف روزنامه ‎سازندگی من را یاد یک لطیفه انداخت.
شخصی زشت و ژولیده واردشد.
صاحب خانه توصیه کرد که چهره اش را کمی آرایش کند تا بچه ها نترسند.
فرد عصبانی شد و پرخاش کرد که من همینم که هستم.
صاحب خانه گفت: طوری نیست بِچِه ها را قایم می کنیم.

سمانه صالحی: واقعا هم سازندگی بود. البته سازنده‌ی دروغ و اخبار فیک. ایشالا توقیف بقیه همکاراشون.

امیر مشهدی: بله، این چنین شد که با توقیف ‎روزنامه سازندگی یکی از مشکلات ارزاق عمومی حل شد. ان شالله با ادامه توقیف ها، گرفتن ها و بستن دهان منتقدان یک به یک وعده های دولت انقلابی تحقق پیدا خواهند کرد

فرهاد عشوندی: خب با توقیف ‎سازندگی مشکل گرانی هم حل شد

میلاد علوی: روزنامه ‎سازندگی را در حالی به اتهام «عدم رعایت مصوبات شورای عالی امنیت ملی» و «پخش شایعات» توقیف کردند که:
اول: مصوبات شورا محرمانه است و منتشر نمیشود. وقتی کسی از مصوبه‌ای اطلاع ندارد، چطور اجرایش کند؟
دوم: نوشتن از گرانی، «طغیان گوشت»، ناکارآمدی دولت و ‎دلار، پخش شایعات است؟

فیاض زاهد: به تواتر شنیده ام تیتر امروز ‎سازندگی در باره ‎قیمت گوشت سبب توقیف نشده بلکه تیتر قبلی این روزنامه در باره ‎جمیله علم الهدی و ‎بورکینافاسو علت اصلی بوده است. اگر چنین باشد باید برای ‎رئیسی و ‎سوپرانقلابی‌ها متاسف بود. با صراحت بگویند چنین نیست.

فرید مدرسی: دلایل توقیف ‎روزنامه سازندگی را خواندم؛ خجالت‌آور است. مرگِ آزادی که هیچ؛ ‎ممنوعیت تنفس است.
دولتی که توان تحمل نظر مخالف که هیچ؛ بلکه خواندن واژگان متفاوت را ندارد، بهتر است به حاشیه‌نگاری و غارنشینی و عزلت‌گزینی بازگردد، نه فرمانروایی و وزارت و صدارت.

عبدالمجید خرقانی: بعد از بارها تذکر و اخطار بالاخره روزنامه سازندگی بر اساس ماده ۵ قانون مطبوعات توقیف شد چون در تمام مدت آشوب‌ها هم راستا با اینترنشنال و بی‌بی‌سی تیتر می‌زد و با روان مردم بازی می‌کرد و مسائل اقتصادی هم بهانه بود؛ دیر بود ولی بجا بود.

احسان مازندرانی: توقيف مطبوعات (آن‌هم ارگان یک حزب رسمی) به‌دلیل تیترهای کوتاه دو کلمه‌ای در ادامه انتقال مرجعيت رسانه‌ای به خارج از ایران است.

سعید کاکاوند: بخاطر گوشت روزنامه سازندگی توقیف شد
بنظرم برای ‎دلار باید چندتا سایت ببندید و از دسترس خارج  کنید تا مشخص بشه کت تن کیه

مصطفی پهلوانی: وقتی از قوه قضاییه مستاجر قوه مجریه می‌شوند، راه حل بحران‌های جامعه هم از جنس بگیر و ببند خواهند بود. امروز روزنامه ‎سازندگی توقیف می‌شود تا کسی به یاد نیاورد در نمایش‌های انتخاباتی چه وعده‌های بی‌ربط و چه شعارهای … سر دادند.

احسان صالحی: سردبیر سازندگی مدعی است علت توقیف، عصبانیت رئیس‌جمهور و اعضای دولت از تیتر بوده.
انتساب مزبور به رئیس‌جمهور از اساس کذب است.
اگر سایر مطالب روزنامه نیز از این جنس است، تشخیص هیئت نظارت که یکی از دو علت توقیف را پخش شایعه، مطالب خلاف واقع و تحریف اعلام کرده، منطبق با موضوع است.

آرش هاشمی: با توقیف روزنامه سازندگی مشکل قیمت گوشت برطرف شد؛ با توقیف سایر روزنامه‌ها و رسانه‌ها، مشکل دلار و طلا و مسکن و معیشت را هم حل خواهند کرد.

سیدمیلاد ناظمی: آزادی بیان شبیه «ظلم علی السویه» است. برای اینکه بتونی حرف بزنی، باید تحمل شنیدن مخالفان رو داشته باشی. در ماجرای وحید اشتری و روزنامه سازندگی -که با منش هر دو مخالفت جدی دارم- هر چی می‌گردم مصداق ملموسی از عمل مجرمانه نمی‌بینم. این رفتارها نه عادلانه است و نه در راستای آزادی.

سینا جهانی: روزی که سلطان سکه را برای بازگشت ثبات به بازار سکه اعدام کردند، قیمت سکه ۴میلیون و ۵۰هزار تومان بود. امروز سکه به مرز ۳۰میلیون تومان رسیده؛
باید ببینیم توقیف روزنامه سازندگی و پلمب فلان قصابی چه تاثیری در کنترل قیمت ‎گوشت خواهد داشت

پوریا استرکی: روزنامه ‎سازندگی توقیف شد، مرسی از این‌همه تحول و آزادی.

صدف فاطمی: ‏‎روزنامه سازندگی به خاطر تیتر «طغیان گوشت» توقیف شده. چون هیات نظارت بر مطبوعات معتقده که این تیتر «شایعه‌‌پراکنی» بوده!
سیاست همیشگی مدیریت بحران تو کشور این بوده که بحران رو بریزیم زیر فرش کسی نبینه

عاطفه: قبلا به اتهام نشر اکاذیب روزنامه‌ها رو می‌بستند الان به جرم نشر حقایق.

مهدی جلیلی: روزنامه ‎سازندگی توقیف شد.
شرایط اقتصادی سخت‌تر شده و انتقادهای مردم و رسانه‌ها هم طبیعتاً روزبروز تیزتر خواهد شد. ‎#دولت هم که به نظر می‌رسد تحمل ندارد.
فعلا گویا سازندگی قربانی گوشت شده، تا ببینیم کدام رسانه قربانی پسته، کدام قربانی ‎دلار ، مدام قربانی اجاره خانه و .‌‌..می شود

مریم لطفی: کسی رو نمی‍شناسم در مطبوعات کار کنه و فقط با یه جا کار کردن امورات زندگی‌اش بگذره. روزنامه‌نگاری در ایران در حالی یکی از پایین‌ترین درآمدها رو داره که هر لحظه ممکنه مسیر کل زندگیت رو عوض کنه. از تهدید و بازداشت گرفته تا تعدیل و ‎توقیف که همون آب باریکه رو هم قطع می‌کنه.

نازنین متین‌نیا: روزنامه سازندگی تیتر زده:«طغیان گوشت» گشتن دوتا ماده و تبصره پیدا کردن و روزنامه رو توقیف. از مجموعه چیزهایی که باور نمی‌کردیم ببینیم؛ گوشت قرمز هم خط‌قرمز شد.

سمیرا عالم‌پناه: سوال!
با توقیف روزنامه مشکلات گرانی و تورم حل میشه؟
قیمت دلار و گوشت و خونه و ماشین پایین میاد؟
مردم الان احساس امنیت و آرامش می‌کنند؟
خب چرا همیشه جای حل مسئله؛ صورت مسئله رو پاک می‌کنید!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. (عبدالله) ای، که هیچ نسبتی به گنج نداری؛ الان بنظر تو گوشت کیلویی ۲۳۲ هزار تومان تا ۳۳۰ هزار تومان خیلی ارزان و مناسب است که توزیع آن را دستاوردی عظیم برای حکومت می‌شماری!!!؟ خجالت بکش، نه از خودت که تو و امثال تو بکلی با شرم و حیا بیگانه بلکه دشمنید، بلکه از مردمی که زندگی را برایشان جهنم و سیاه کرده اید خجالت بکش.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا