خرید تور تابستان

ترمیم ترک ساختمان با مش فایبرگلاس ترک گیر چگونه است؟

رپورتاژ‌ آگهی

مش فایبرگلاس ترک گیر که همان مش فایبرگلاس مقاوم به قلیا می باشد تاثیر زیادی در تعمیر ترک های دیوار و سقف دارد. در صورتی که قصد دارید برای ترمیم ترک ها ساختمان از این مش ترک گیر استفاده کنید با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

ترک هایی که روی دیوار یا سقف ایجاد می شوند انواع مختلفی دارند. اگر قسمتی از سقف یا دیوار دچار ترک شده است باید هر چه زودتر نسبت به تعمیر آن اقدام کنید. در ادامه با استفاده از تجربه کارشناسان مقاوم سازی افزیر  نحوه تعمیر ترک به کمک مش فایبرگلاس را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار خواهیم داد.

آیا وجود ترک ها در ساختمان خطرناک است؟

وجود ترک در ساختمان تهدید کننده است. ترک ها بر اثر عوامل زیادی نظیر عوامل محیطی، ضعف ساختار دیوار یا سقف و… ایجاد می شوند. دیوارها با هر نوع ساختار گچی و بتنی مستعد ترک می باشند. در برخی از مواقع نیز ممکن است دیوار یا سقف یک ساختمان نوساز نیز ترک بردارند. ترک در سقف یا دیوار باعث می شود تا هرگونه مواد شیمیایی یا آب به سطح داخلی ساختمان نفوذ پیدا کنند. در نتیجه ساختار سازه به مرور زمان ضعیف می شود.

یکی از بهترین روش ها برای ترمیم کردن ترک‌ها استفاده از مش فایبرگلاس ترک‌گیر می باشد. این نوع توری باعث پیشگیری از گسترش ترک، پیشگیری از نفوذ آب به ساختمان و… می شود.

انواع ترک های ساختمان کدام است؟

انواع ترک ساختمان به دو دسته اصلی زیر تقسیم می گردند:

  1. ترک سازه‌ای ساختمان:

دلیل ایجاد این نوع ترک‌ها طراحی ضعیف ساختمان است. ترک‌های سازه‌ای باعث کاهش ایمنی ساختمان می شوند. این نوع ترک ها در قسمت ستون ها، فونداسیون ساختمان، دال ها و… ایجاد می شوند.

انواع ترک سازه‌ای دارای عمق بیشتر از 1 تا 1.5 سانتی متر می باشند و عرض آن ها نیز بیشتر از 1.5 سانتی متر می باشند. این نوع ترک ها جزو ترک های آسیب زا به شمار می روند به همین دلیل باید برای تعمیر ترک در اسرع وقت اقدام کرد. در صورتی که ترک‌های سازه‌ای به موقع تعمیر نشوند می تواند در آینده باعث ریزش ساختمان می گردند.

  • ترک غیرسازه ای ساختمان:

دلیل ایجاد انواع ترک غیر سازه‌ای ساختمان افزایش بارهای وارده به هر یک از اجزای ساختمان، تغییر در میزان رطوبت و… می باشد. این نوع ترک ها نیز باید جدی گرفته شوند تا در آینده به سازه آسیبی وارد نشود.

انواع ترک ساختمان از نظر جهت به دسته‌های زیر تقسیم می شود:

  1. ترک عمودی:

این نوع ترک ها از نوع سازه‌ای می باشند و در صورتی که عرض و عمق آن‌ها زیاد شود باید تعمیر شوند. دلیل ایجاد ترک عمودی کمبود یا عدم وجود شناژ قائم، فاصله طولانی بین شناژها، حرکت کردن پی زیر دیوار و… می باشد.

  • ترک افقی:

زمانی که دیوار به صورت دو مرحله‌ای اجراء می شود و یک ناپیوستگی در محل اتصال اجرای دو مرحله دیوار ایجاد می گردد اگر محل اتصال توسط بنا تمیز نشود ترک افقی ایجاد می گردد. در صورتی که دیوار به صورت یک مرحله‌ای اجراء شود ممکن است دیوار شکم دهد که این مسئله یکی از دلایل ایجاد ترک افقی می باشد.

  • ترک مورب:

این نوع ترک‌ها دارای زاویه 45 درجه نسبت به یک راستا افقی می باشند. دلیل ایجاد این نوع ترک‌ها نشست دیوار می باشد. شایان ذکر است که انواع ترک ساختمان مورب جزو ترک‌های خطرناک به شمار می روند.

انواع ترک در ساختمان بر اساس عرض به دسته های زیر تقسیم می شوند:

  1. ترک نازک:

به ترک هایی که عرض آن ها کمتر از 1 میلیمتر می باشد ترک نازک گفته می شود.

  • ترک متوسط:

عرض این نوع ترک‌ها برابر با 1 تا 2 میلیمتر می باشند.

  • ترک ضخیم:

ترک هایی که عرض آن‌ها بیشتر از 2 میلیمتر می باشند جزو ترک‌های ضخیم می باشند. این نوع ترک‌ها به راحتی قابل مشاهده می باشند و می توان ترمیم ترک را به کمک مش فایبرگلاس ترک گیر راحت‌تر انجام داد.

مراحل تعمیر ترک دیوار با مش فایبرگلاس ترک گیر چگونه است؟

توری مش فایبرگلاس در پوشش‌های پلاستر گچی و پلاستر سیمانی قابل اجراء می باشد. تعمیر دیوار به کمک توری فایبرگلاس را باید طبق مراحل زیر انجام دهید:

  1. ابتدا سطح دیوار را به کمک ابزاری مناسب یکدست و صاف کنید.
  2. در این مرحله از مش فایبرگلاس می توان برای پوشش سطح ترک ها استفاده نمود. در صورتی که بخشی از سازه منحنی شکل می باشد باید مش را برش بزنید سپس ترک‌ها را پوشش دهید
  3. در این مرحله می توانید پلاستر سیمانی و یا گچی را روی سطح این نوع توری فایبرگلاس اجرا کنید.

مش فایبرگلاس چیست و کاربرد آن کدام است؟

این نوع توری دارای ساختار مشبکی است که این نوع ساختار از کامپوزیت هایی از جنس فایبرگلاس ساخته شده است. هر توری فایبرگلاس به صورت رشته های تار و پودی طراحی شده است. مش فایبرگلاس برای ایجاد کردن پوشش‌های مضاعف کاربرد دارد. از این نوع توری همچنین برای مسلح سازی سطح های عمرانی استفاده می گردد.

ساختار مش فایبرگلاس به گونه ای است که از آن ها می توان به عنوان پایه اصلی و نگهدارنده در طراحی ساختارهای سیمانی، بتنی و گچی استفاده کرد. این نوع توری دارای وزن بسیار سبکی است ولی با این حال مقاومت زیادی دارد.

از مهم ترین کاربرد مش فایبرگلاس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ترمیم و مقاوم سازی بناهای تاریخی
  2. استفاده در سیستم وال پست مش دیوار
  3. ساخت قطعات بتن اکسپوز برای طراحی نمای خارجی و داخلی
  4. ساخت پانل‌های بتنی و قطعات پیش ساخته

مهم ترین ویژگی های مش فایبرگلاس ترک گیر چیست؟

از مهم ترین ویژگی های مش فایبرگلاس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. این نوع توری ها دارای مقاومت بسیار زیادی هستند.
  2. مش فایبرگلاس در برابر کشش زیاد دارای استحکام زیادی است. به همین دلیل از این نوع توری برای ساخت دیوارهای بتنی، گچی و سیمانی استفاده می شود.
  3. این نوع توری در برابر مواد قلیایی دارای مقاومت قابل توجهی می باشد.

ترمیم ترک خوردگی‌ها دیوار و سقف با مش فایبرگلاس چه مقدار هزینه برای کارفرما در بردارد؟

هزینه ترمیم ترک خوردگی ساختمان (دیوار و سقف و…) با مش فایبرگلاس ثابت نیست. از مهم ترین عوامل تاثیرگذار روی هزینه های ناشی از ترمیم ترک خوردگی به کمک این نوع توری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. میزان مش فایبرگلاس مورد استفاده
  2. متراژ دیوار یا سقف
  3. کیفیت جنس توری فایبرگلاس
  4. برند تولید کننده مش فایبرگلاس و…

ترمیم ترک ساختمان را از کجا شروع کنیم؟

یکی از مشکلاتی که تقریبا همه ساختمان ها بعد از چند سال با آن مواجه می شوند، بروز ترک روی دیوار است. این ترک‌ها اجتناب ناپذیر هستند و ساختمان هر چقدر هم که اصولی ساخته شده باشد، باز هم ترک روی دیوار بوجود می آیند. همانطور که در این مقاله اشاره شد مش فایبرگلاس ترک گیر در ترکیب با پلاسترهای ویژه سیمانی و گچی راهکار ساده و مناسبی جهت ترمیم ترک در دیوار است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از و استعلام قیمت توری و مش فایبرگلاس و همچنین انواع پلاستر سیمانی و گچی، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ما، از طریق وبسایت مقاوم سازی افزیر به آدرس www.afzir.com ارتباط برقرار فرمایید.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا