خرید تور نوروزی

«اینگونه القا می‌کنند که نیازی به «مرگ بر آمریکا» نیست»

خبرگزاری فارس نوشت:

معاون اول قوه قضائیه به «یارگیری دشمن از خانواده‌ها و برخی آقازاده‌ها» اشاره کرد و گفت: دشمن توانست در فکر و نگاه سیاسی افراد منتسب به انقلاب نفوذ کند و با رمز تقلب در سال 88 «فتنه» را کلید زد و امید بسته بود که با این مقدمات می‌تواند در ایران انقلاب مخملی کرده و به اهداف خود برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در اختتامیه سیزدهمین همایش دادستان های عمومی و انقلاب و نظامی کشور که صبح امروز در تالار ولیعصر دادگستری خراسان رضوی برگزار شد، در خصوص موضوع همایش که نظارت است، اظهار داشت: دادستان‌ها وظیفه قضایی ـ اداری و نظارتی را عهده‌دار هستند و اگر نظارت به خوبی انجام شود امر قضا و اداری هم کامل و اثربخش خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر امر نظارت به خوبی انجام نشود ممکن است بر دو وظیفه دیگر هم خدشه وارد کند،‌ بنابراین باید نسبت به امر نظارت توجه ویژه داشت.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به شرایط موجود و نقش تأثیرگذار ایجابی و سلبی نظارت در شرایط موجود، خاطرنشان کرد: با طلوع خورشید انقلاب اسلامی، قدرت استکباری جهان، غرب و در رأس آن صهیونیست‌ها و شیطان بزرگ آمریکا به مقابله با نور پرفروغ اسلام در عصر حاضر پرداختند و تلاش کردند آن را خاموش یا کم‌سو کرده و جلوی نفوذ آن را در خارج از مرزهای ایران بگیرند.

محسنی اژه‌ای به جنگ تحمیلی هشت ساله اشاره کرد و افزود: دشمنان با بهره‌گیری از همه امکانات نظام سلطه به مقابله با یک انقلاب نوپا پرداختند و از همه جریانات مخالف نظام استفاده کردند و بسیاری از استان‌های مرزی تا عمق کشور را درگیر جنگ‌های داخلی کردند و با اینکه خسارت زدند و خسارت دیدند، موفق نشدند و انقلاب جلو رفت و مستحکم‌تر و فروزان‌تر شد.

وی بیان کرد: به موازات این جنگ سخت، جنگ نرمی را هم در داخل شروع کردند و کشورهایی که در جنگ سخت علیه ایران اقدام کردند، خودشان درگیر جنگ شدند و تا به امروز همسایه‌های ما گرفتار استکبار جهانی هستند و زمینه را فراهم کردند تا اگر خواستند ضربه‌ای وارد کنند ضربه کاری‌تر باشد.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اقدامات دشمن در زمینه‌های مختلف سیاسی،‌ فرهنگی و اقتصادی، تبیین کرد: در دوره‌ای از اداره کشور برنامه‌ای نوشتند به نام برنامه کشور و اگر به امضاها نگاه می‌کردی تصور نمی‌کردی این برنامه در یک کشور انقلابی نوشته شده باشد، چراکه افرادی را تربیت کرده بودند که آنچه را که نظام سلطه می‌خواهد در کشور پیش ببرند.

محسنی اژه‌ای به یارگیری دشمن از خانواده‌ها و برخی آقازاده‌ها اشاره و عنوان کرد: دشمن توانست در فکر و نگاه سیاسی افرادی که منتسب به انقلاب بودند نفوذ کند و با رمز تقلب در سال 88 «فتنه» را کلید زدند و امید بسته بودند با این مقدماتی که در طول سال‌ها انجام دادند، بتوانند در ایران انقلاب مخملی درست کنند و به اهداف خود برسند.

وی، فضل خداوند،‌ رهبری رهبر معظم انقلاب و حضور و تبعیت مردم و وفاداران به انقلاب و اسلام را با وجود خسارت و هزینه‌ای که دشمن بر ایران در فتنه 88 تحمیل کرده بود، مانع رسیدن دشمن به اهداف خود اعلام کرد و متذکر شد: دشمن به این نتیجه رسیده است که باید از جنگ تلفیقی نرم و سخت بهره بگیرد،‌ اما افسران، سربازان و ابزار و شیوه‌ها و تاکتیک‌های جنگ سخت و نرم باهم متفاوت است و در این جنگ هر که هوشیارتر و محکم‌تر باشد پیش می‌رود.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه امروز نه دشمن و نه هم‌پیمانان او به موفقیت نرسیده‌اند، تشریح کرد:‌ دشمن امروز تلاش بیشتری می‌کند و ساده‌اندیشی است اگر فکر کنیم آمریکایی که روزی فکر می‌کرد می‌تواند ایران را با کمترین تجهیزات نظامی از بین برد و فهمیده است قدرتی مقابل او قرار گرفته که آبروی او را در دنیا از بین برده و منافع او را به خطر انداخته، نسبت به ما خوشبین و با ما دوست شده باشد و ‌این ساده‌اندیشی است.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه شناخت افسر و سرباز دشمن و شیوه رسیدن او به هدف، الزامی است، توضیح داد: سربازان و افسران دشمن منافقین داخلی و افراد سست عنصر هستند و ابزارش حرکت چراغ خاموش، آرام و بی‌صداست تا نفوذ و تصمیم‌سازی کند و ما را به تصمیماتی که او می‌خواهد برساند و وانمود کند دشمن شناخته شده ما دشمن نیست.

وی با تأکید بر اینکه دشمن برای رسیدن به اهداف خود در جنگ نرم از لسان و قلم ما استفاده می‌کند، برای اینکه خطر دشمن را کم نشان بدهد و جنایت‌های شیطان بزرگ را به فراموشی بسپارد، اضافه کرد: می‌خواهند اینگونه القا کنند که آمریکا دیگر شیطان بزرگ نیست و نیازی نیست که «مرگ بر آمریکا» گفت؛ می‌خواهند جنایات آنها را به همراهی با منافقین و گروهک‌های تروریستی و برخی اقدامات صدام منحصر و ذهن‌ها را از دشمنی او فارغ کنند.

سخنگوی قوه قضائیه به جنگ روانی، ایجاد شایعه، دروغ‌پراکنی، تهمت‌زنی و محدود کردن جبهه خودی به عوامل خودی توسط دشمن اشاره و تأکید کرد: می‌گویند انقلاب تمام شده و رهبری چه اصراری دارند که مرتب و پیوسته با همه گروه‌ها، اقشار، نهادها، جریان‌ها، دولت، مجلس، روحانیون، دانشجویان، اساتید، کارگران، کشاورزان و طبقات مختلف بر لزوم حفظ روحیه انقلابی تأکید دارند؟ این اقدامات برای غافل شدن از دشمن صورت می‌گیرد.

 

محسنی اژه‌ای، اینگونه افراد را افسران دشمن در جنگ نرم عنوان کرد و افزود: می‌خواهند دشمنی آمریکا را تمام شده فرض کنند و نیاز به کار انقلابی را بی‌مورد می‌دانند و نهادهای انقلابی و نهادهای مؤثر و اثرگذار در نظام را تخریب و تضعیف می‌کنند.

 

وی به تضعیف و توهین به سپاه، قوه قضائیه و برخی نهادهای انقلابی دیگر اشاره کرد و یادآور شد: اینهمه هجمه علیه نهادهای انقلابی به این دلیل است که آنها بزرگترین مانع جنگ نرم و سخت و کسانی هستند که مقابل نقشه‌های اینها ایستاده‌اند.

 

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه افسران دشمن در جنگ نرم علاوه بر اینکه با نهادهای انقلابی مخالفند،‌ با روحیه انقلابی نیز مخالفند، تأکید کرد: فردی که بیش از 45 سال با روحیه انقلابی خدمت کرده را به طرق مختلف تحت فشار قرار می‌دهند و به او حمله می‌کنند تا نقطه ضعفی پیدا کنند و درباره آن شانتاژ کنند و اگر به نتیجه نرسیدند او را حذف و از گردونه ساقط می‌کنند.

 

محسنی اژه‌ای با طرح این سؤال که با این راهبرد تلفیقی دشمن چه باید بکنیم؟ چنین پاسخ داد: امروز لازم است بیش از پیش آگاهی داشته باشیم و آگاهی ببخشیم و به‌روز باشیم و از توطئه‌های مختلف مقابل‌مان پیشگیری و در صورت لزوم برخورد و مقابله کنیم.

 

وی با اشاره به اذعان آمریکا، رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان غربی آنها در جمع‌آوری و تجهیز همه عناصر ضد انقلاب با پول رژیم آل‌سعود و احیای منافقین، کومله و چریک فدایی خلق، تصریح کرد: می‌خواهند در کشور ناامنی ایجاد کنند و جنگ نرم را پیش ببرند و جنگ سخت را هم در مرزها دنبال می‌کنند تا به پیروزی برسند.

 

سخنگوی قوه قضائیه بر لزوم هوشیاری و مراقبت در شرایط کنونی تأکید کرد و افزود: باید با تمام وجود گوش به فرمان ولی امرمان باشیم که محور اصلی مقابله با همه ترفندها و شگردها بوده و هستند تا در این مرحله به پیروزی برسیم.

 

محسنی اژه‌ای همچنین نکاتی را به دادستان‌ها توصیه کرد از جمله اینکه در شرایط جنگ نرم و سخت تلفیقی مراقبت و صیانت مدیران نسبت به زیرمجموعه که لغزش و خطایی نکنند بسیار مهم و وظیفه نظارتی آنهاست.

 

وی، دقت در اقدامات قضائی، اداری و نظارتی را ضروری عنوان و تصریح کرد: استقلال قاضی و قضا منافاتی با مشورت و مدیریت پرونده‌های قضائی ندارد و قاضی در رأی خود مستقل است و مدیران باید به‌روز بوده و نسبت به توجیه و تبیین مسائل برای زیر مجموعه خود اهتمام داشته باشند و با قاطعیت و سرعت توأم با دقت احکام را اجرا کنند، چراکه ضروری و پیشگیرانه است و اگر به تأخیر بیفتد مفسده ایجاد می‌کند.

 

معاون اول قوه قضائیه در پایان خطاب به دادستان‌ها تأکید کرد: اگر حکمی را که قطعی شده به هر دلیلی نمی‌توانید اجرا کنید با ذکر دلیل اعلام کنید، چراکه حکمی داریم از سال 87 که تا امروز دادستانی حکم را اجرا نکرده و علت آن مشخص نیست و اگر علت اعلام نشود، قابل تعقیب است و رئیس کل دادگستری باید نظارت کند.

 

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. قربان، ضمن عرض ادب و احترام خدمت شما عارض میشوم که علت مخالت با شعار “مرگ بر آمریکا” این نیست که خدایی ناکرده میخواهیم ظلم‌های بیشماری را که دولت‌های مختلف آمریکا از 60 سال پیش تا کنون در حق ملت ایران مرتکب شده‌اند را به فراموشی بسپریم، گویی نه دولتی را سرنگون کرده‌اند، نه از دیکتاتوری حفاظت کرده‌اند، نه از دشمنی حمایت کرده‌اند نه هواپیمایی سرنگون کرده‌اند نه تحریمی تحمیل کرده‌اند… اینها را نباید و نمیشود فراموش کرد. علت مخالفت این است که این شعار بر خلاف منظور ما تفکیکی بین ملت و دولت آمریکا قائل نمیشود و کل کشورشان را در بر میگیرد. تصور کنید عده‌ای در یک کشور برای ایران شعار مرگ سر دهند و بعد بگویند که منظور ما به دولت روحانی است، ایا میگوییم ما هم با بعضی سیاست‌های دولت روحانی مشکل داریم و حالا که منظور دولت روحانی است ایرادی نداره و برای ایران مرگ بفرستید؟ قطعا اینطور نیست، هیچ کدام از ما با هر دیدگاه سیاسی که داریم از اینکه عده‌ای برای کشورمان آرزوی مرگ کنند و نماد ملی کشورمان را به آتش بکشند خوشحال نمیشویم و برعکس از اهانت کنندگان بیزار و متنفر میشویم. مردم آمریکا هم چنین حسی نسبت به این شعار دارند و با یک نظرسنجی میدانی میتوان این موضوع را اثبات کرد. نظر این حقیر اینه که ما باید تلاش کنیم دشمنی خود را به سمت دولت‌های مستکبر نشانه برویم نه ملت‌ها. اولین اثر منفی عدم تفکیک بین دولت و ملت آمریکا در این شعارها این است که مردم آمریکا را نسبت به خود متنفر کرده و به سمت انتخاب نمایندگانی سوق میدهیم که دشمنی با ایران را سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهند. به عبارت دیگر با این شعار نه تنها با استکبار مبارزه نمیکنیم بلکه فرصت پیروزی برای مستکبر‌ترین شخصیت‌های سیاسی آمریکا را فراهم میاوریم. مدتی است مسئله نفوذ به درستی مطرح شده و نسبت به خطر نفوذ هشدارها داده میشه. یکی از سرداران گرانقدر هم اخیرا فرمودند که دشمن قصد دارد با تسخیر دلها در کشور نفوذ کند که فرمایشی کاملا درست است. ما هم میتوانیم و باید مقابله به مثل کنیم و برنامه‌ای برای تسخیر متقابل دلها و نفوذ در صفوف دشمنان پیاده کنیم و به جای اینکه ملت آمریکا را در برابر خود قرار دهیم آنان را در برابر جنگ‌افروزان و زیاده خواهان کشور خود قرار دهیم و این قطعا با شعار “مرگ بر آمریکا” ممکن نمیشود. چه خوب بود اگر شعاری طراحی میشد که صرفا دولت‌ها را نشانه میرفت. مثلا “مرگ بر کاخ سفید” تا هم این تفکیک ایجاد میشد و هم به طور خاص دولت آمریکا هدف دشمنی‌های به حق ما قرار میگرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا