خرید تور نوروزی

۲۱ هزار ایرانی در صف انتظار پناهندگی اتحادیه اروپا

شمار پناهجویان ترکیه 2 برابر شده است / آلمان، فرانسه، اسپانیا، اتریش و ایتالیا به ترتیب مقصد اصلی پناهجویان هستند.

21 هزار ایرانی در صف دریافت پناهندگی در کشورهای اتحادیه اروپا هستند.

به گزارش عصرایران، براساس آمار آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا (EUAA) | https://euaa.europa.eu نزدیک به یک میلیون درخواست پناهندگی به کشورهای عضو این اتحادیه در سال ۲۰۲۲ ثبت شده است. این رقم بی‌سابقه از زمان وقوع بحران مهاجرت در سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۱۵ به شمار می‌رود. 

به نوشته یورونیوز، تازه‌ترین گزارش اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) حاکیست که در پایان سال ۲۰۲۲ افزون بر ۲۱ هزار ایرانی نیز در نوبت دریافت نتیجه ارائه تقاضای پناهندگی خود به یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا بوده‌‌اند. از این میان، ۱۴ هزار و ۴۰۵ نفر متقاضی پناهندگی به آلمان و هزار و ۴۰۰ تن نیز در صف انتظار پناهندگی به هلند بوده‌اند.

شمار ایرانیان متقاضی دریافت پناهندگی از کشورهای اروپایی در ژوئیه ۲۰۲۲، ۱۸ هزار و ۹۷۵ نفر اعلام شده بود که طی ۵ ماه حدود ۱۲ درصد افزایش یافته است.

۲۱ هزار ایرانی در صف انتظار پناهندگی اتحادیه اروپا

براساس اعلام آژانس، ۹۹۶ هزار درخواست پناهندگی در سال سال گذشته میلادی به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا و نیز نروژ و سوئیس ارائه شده که نسبت به سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش یافته است. 

پس از بیش از یک دهه جنگ و فروپاشی اقتصادی در سوریه، اتباع این کشور همچنان با بیش از ۱۳۰ هزار درخواست، در صدر فهرست ملیت‌های متقاضی پناهندگی در اروپا قرار دارند. افغان‌هایی که پس از تسلط طالبان بر افغانستان در اوت ۲۰۲۱ با مشکلات امنیتی، انسانی و مالی روز افزون مواجه‌اند، با ارائه ۱۲۹ هزار درخواست پناهندگی در رتبه دوم قرار دارند. 

۵۵ هزار تبعه ترکیه نیز در سال ۲۰۲۲ متقاضی پناهندگی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا شده‌‌اند که شمار آنها نسبت به سال ۲۰۲۱ دو برابر شده است. به گزارش آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا، افزایش شمار پناهجویان تُرکیه بیش از همه ناشی از جهش نرخ تورم در ترکیه و نیز «پسرفت دموکراتیک» در این کشور بوده است.

در مجموع نیز آلمان، فرانسه، اسپانیا، اتریش و ایتالیا بیش از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا مقصد پناهجویان رو به تزاید در سال ۲۰۲۲ بوده‌اند. آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا بالا رفتن شمار پناهجویان را متاثر از کاهش محدودیت‌های کرونایی، افزایش ناامنی غذایی و وقوع درگیری‌های نظامی در برخی نقاط جهان دانست.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا