خرید تور نوروزی

بیانیه انجمن صنفی روزنامه نگاران برای آزادی حامدی و محمدی

شرق نوشت:

۶ اسفند ۱۴۰۱  ۰۰:۰۰ 

درخواست آزادی نیلوفر حامدی و الهه محمدی

در این روزها اتتظار برای آزادی روزنامه‌نگاران بازداشتی هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود. نیلوفر حامدی، خبرنگار «شرق» و الهه محمدی، خبرنگار هم‌میهن، بیش از پنج ماه در زندان هستند.

درخواست آزادی نیلوفر حامدی و الهه محمدی

روزنامه شرق

در این روزها اتتظار برای آزادی روزنامه‌نگاران بازداشتی هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود. نیلوفر حامدی، خبرنگار «شرق» و الهه محمدی، خبرنگار هم‌میهن، بیش از پنج ماه در زندان هستند. آنها از چند ماه پیش بعد از پایان بازجویی به زندان قرچک ورامین منتقل شده‌اند. همچنین ویدا ربانی برای گذراندن دوران حبس در زندان اوین است. همچنین چندی پیش روزنامه سازندگی با حکم شورای نظارت و ارزشیابی توقیف شد و روزنامه‌نگاران این روزنامه در آستانه عید بی‌کار شدند. در این راستا انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران بیانیه‌ای درباره رویکرد اخیر قوه قضائیه منتشر کرده و آن را «مثبت اما ناکافی» دانسته است.

در این بیانیه صنفی آمده است: «انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران از اقدام انجام‌شده در مختومه‌کردن پرونده یا آزادی گروهی از معترضان ماه‌های اخیر و صدور قرار منع تعقیب برای برخی از ایشان به‌ویژه موارد مربوط به روزنامه‌نگاران استقبال می‌کند و آن را گامی مفید در اصلاح رویه‌هایی که منجر به شکاف اجتماعی بیشتر می‌شود ارزیابی کرده اما خواستار عمومیت‌یافتن این رویکرد و شمول آن نسبت به همه روزنامه‌نگارانی است که هنوز بازداشت هستند یا به قید وثیقه آزاد شده‌اند، چراکه تعداد زیادی از روزنامه‌نگاران در اتفاقات اخیر صرفا به دلیل انجام وظیفه قانونی خود دچار مشکلات قضائی و به تبع آن بازجویی، بازداشت و ضبط وسایل شخصی شده‌اند». همچنین به طور خاص درباره نیلوفر حامدی و الهه محمدی نوشته شده است: «ما امیدواریم این روش برخورد به همه روزنامه‌نگاران که در شرایط دشوار انجام وظیفه کرده و چراغ رسانه‌های مستقل داخلی را روشن نگه می‌دارند از جمله خانم‌ها الهه محمدی و نیلوفر حامدی که صراحتا در پی مأموریت رسمی مدیران روزنامه‌های خود به انجام وظیفه مشغول بوده‌اند، تعمیم یابد».

در پایان این بیانیه صنفی آمده است: «انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران همچنین جلب و بازداشت روزنامه‌نگاران در روزهای پس از اعلام این رویکرد را در تقابل با رویه اعلام‌شده از سوی قوه قضائیه می‌داند و خواهان آن است که امنیت حرفه‌ای روزنامه‌نگاران که بدون شک موجب بهبود وضعیت اجتماعی کشور و قوام نهاد مستقل رسانه داخلی خواهد شد، تأمین شود».

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا