خرید تور نوروزی

نظر دانشجویان درباره‌ی توقف آموزش حضوری دانشگاه تهران

بنا بر گزارش شبکه‌ی دانشگاه تهران آموزش حضوری در این دانشگاه از ۲۵ اسفند تا ۷ اردیبهشت متوقف خواهد شد. دکتر کمره‌ای، معاون آموزشی دانشگاه تهران، اعلام کرده است که در این تاریخ اسکان دانشجویان در مجتمع‌های خوابگاهی مقدور نخواهد بود و سلف‌های دانشگاه در این بازه زمانی غیر فعال می‌شوند.

با استناد به تقویم آموزشی رسمی نیمسال دوم سال ۱۴۰۱، امتحانات میان‌ترم مورخ ۱۹ تا ۳۱ فروردین ماه است. با آنکه در تاریخ مشخص شده آموزش به صورت مجازی‌ست، خبر تأکید بر آن دارد که امتحانات میان‌ترم حضوری خواهد بود. شرایط و برنامه سه ماه آینده ۶۰ هزار دانشجوی دانشگاه تهران با تصمیمی ناگهانی تحت تاثیر شدید قرار گرفته است و از حالا دانشجویان در پی اعتراض به اتفاق مذکور هستند.

به گزارش انصاف نیوز، احمد، دانشجوی مهندسی کامپیوتر، نگران از دست دادن شغلش است: «من راستش از وقتی که دانشگاه حضوری شده، اومده‌ام تهران کار می‌کنم و یه پولی رو ماهانه به عنوان کمک‌خرج می‌فرستم برای خونواده‌م. با این تصمیمی که گرفته‌ن من نمی‌دونم باید چی کار بکنم این مدت. چون همین طوری تو عید نمی‌تونم کار کنم، بعد از عید هم وضعیت برای من خیلی دشوار می‌شه چون ممکنه از محل کارم اخراج بشم اگر دو هفته جز عید بخوام سر کار نرم. و از طرف دیگه هم اجارۀ خونه توی تهران خیلی زیاده. کاش دانشگاه اقلا خوابگاه اختصاص بده به کسایی که چنین شرایطی دارن.»

نسرین، دانشجوی تئاتر، از دشواری‌های آموزش مجازی چنین می‌گوید: «تو رشتۀ ما اکثر کلاسهای مهم عملی‌ان. کلاس های بازیگری و طراحی صحنه و اینا. تو دو سال مجازی، ما خیلی ضربه دیدیم. یعنی عملا تمام کلاس‌های عملی‌مون حیف و حروم شد. شما فرض کن کلاس بازیگری بخواد مجازی برگزار بشه. خب اصلا هیچی یاد نمی‌گیره آدم. و حالا ما تازه بعد وقایع ترم گذشته و تعطیلی گاه و بیگاه کلاسا داریم می آیم دانشگاه. شاید رشته‌هایی که عمدۀ درساشون تئوریه مشکلی نداشته باشن ولی رشتۀ ما عملا بی‌معنیه بدون حضور توی کلاس. تازه همونا هم نیاز دارن به کتابخونه و دسترسی آسون به استاد.»

سید مصطفی، دانشجوی حقوق، از حامیان این تصمیم است: «من خیلی از این تصمیم حمایت می‌کنم و گمونم واضحه چرا. تو گرمای اردیبهشت اینجا گرسنه و تشنه سر کلاس نشستن واقعا دشواره. تنها مساله‌ای که هست اینه که مسجد دانشگاه همیشه تو ماه رمضون و خصوصا شب‌های قدر، خیلی باصفا بود. افطارهای دسته‌جمعی و گذروندن شب احیا تو اون فضا. باقی مساجد چنین حال و هوای دلنشینی ندارن. حیفم می‌آد از دست بره. جز این مساله، این تصمیم برام خوشحال‌کننده است.»

زهرا، دانشجوی ادبیات، که با پرداخت شهریه از خدمات دانشگاه بهره می‌برد، از امیدها و دغدغه‌هایش می‌گوید: «ما دانشجوهای شبانه خب شهریه پرداخت می‌کنیم تا بتونیم از کلاسها و باقی امکانات دانشگاه استفاده کنیم. حالا که می‌خواد مجازی بشه، پدر من که به هزار زحمت هزینه‌شو جور کرده می‌گه این چه دانشگاهیه که از تو تختت هم می‌تونی بری؟ راست هم می‌گه. خودم هم خیلی ناراحتم. کتابخونه مرکزی بی‌اغراق خونۀ دوم من شده. تو شهرمون هم کتابخونۀ عمومی خوب پیدا نمی‌شه. من این همه تلاش نکرده‌ام این‌جا قبول بشم که حالا نتونم توش حضور داشته باشم.»

از اسفند ۱۳۹۸ تا فروردین ۱۴۰۱ آموزش به علت همه‌گیری کرونا غیرحضوری بود. در فروردین ۱۴۰۱، دانشگاه تهران با حضور وزیر علوم در مراسم بازگشایی، به روال عادی‌اش بازگشت. او در این مراسم اذعان داشت: «چنانچه دانشجو در دانشگاه نباشد، دانشگاه مثل کالبد بدون‌ روح است».

پس از پایان دوره آموزش مجازی مسئولان دانشگاه بازگشایی سریع دانشگاه را از افتخارات خود می‌دانستند. آن‌ها در شرایطی که هنوز خوابگاه‌ها، سرویس‌ها و برخی بخش‌های دیگر دانشگاه آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی نداشتند، آموزش را حضوری کردند. حالا اما رییس دانشگاه با بهانه‌هایی چون بین‌التعطیلین و مشکلات رفت‌وآمد، به دنبال خالی کردن دانشگاه از دانشجوست.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. كرونا كه براي ابد نبود همون موقع تعميراتتون وانجام ميدادين
    اگه بهونه نيست تعميرات ومثل هميشه كاسه اي زيرنيم كاسه شماهاس

  2. من دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی هستم و تمام درس های من تئوری تدریس میشه ، من فکر میکنم اگه دانشگاه ها مجازی آموزش بدن برای ما ها که از شهرستان میاییم راحت تره حتی اگه امتحانات هم حضوری برگزار کنن به شرطی که موقع امتحانات محل اسکان به ما بدن کلی تو هزینه ها صرفه جویی میشه دیگه وقتمون تو رفت و آمد به دانشگاه و … تلف نمیشه نظم زندگی ادم به خاطر عوض شدن محیط زندگی تغییر نمیکنه ، البته همه ی اینا به شرطی محقق میشه که اینترنت با سرعت خیلی خوب در اختیار همه باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا