خرید تور تابستان

قم از «پوشیه زنان» تا «لباس و آرایش آنچنانی»

آیت الله محمد تقی مصباح یزدی گفت: قم امروز با ده سال پیش بسیار متفاوت است، در زمان طاغوت زنان قمی بحث می کردند که آیا یک پوشیه کافی است یا باید از دو پوشیه استفاده کنند اما امروز وضعیت تغییر کرده و با لباس ها و آرایش های نامناسب ظاهر می شوند.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از خبرگزاری دانشجو، لیدر سیاسی حزب «جبهه ی پایداری»، دو روز پیش در دیدار جمعی از طلاب و مبلغان اصفهانی درباره ی ارکان اساسی تبلیغ گفت:

– رکن نخست این است که مقوله تبلیغ و مطالبی که گفته می شود باید خداپسند باشد؛ مطالب مبلغان باید بر اساس نیازهای جامعه باشد.

– رکن دوم شکل و قالب بیان است، باید سعی شود که مطالب حقی که انتخاب شده به صورتی بیان شود که توجه مردم را جلب کند تا آن ها بدانند سود دنیا و آخرت آن ها در فراگیری و توجه به سخنان است.

– یکی از مسائل مهم تبلیغ هنر سخن گفتن است. سخن گفتن به احتیاج به مهارت دارد، باید از ابزار هنری همانند تمثیل، داستان و گاهی مطالب نشاط آور در سخنرانی ها استفاده شود.

– استفاده از ابزار هنری معقول سبب می شود که مردم از سخنرانی ها خسته نشوند؛ در صورتی که مبلغ می خواهد خودش بهره ببرد و تأثیرگذار باشد باید قصد خالص داشته باشد، در فرهنگ اسلامی ارزش کارها بیش از هر چیز مربوط به نیت است.

– بر اساس شرایط خاص و عام مطالب و محتوای تبلیغی باشد متفاوت باشد. اگر در دانشگاه ها تبلیغ می شود باید در آن پاسخ شبهات را دا د چون شبهات از طریق کلام برخی اساتید، کتاب ها و سایت ها به دانشجویان منتقل می شود که باید برای رفع آن تلاش کرد.

– بت بسیاری از کسانی که تحصیل کردند و از فرهنگ غربی تبعیت می کنند آزادی و دموکراسی است و چون درباره ولایت فقیه و دلایل عقلی و نقلی آن چیزی نمی دانند از ولایت فقیه به عنوان دیکتاتوری آخوندی و دیکتاتوری نعلین یاد می کنند از این رو باید در پاسخ به شبهات جدی عمل شود.

– باید آفتی را در ذهن دانشجو به وجود می آید رفع کرد؛ نیم قرن پیش واجبی تحت عنوان مبارزه با ظلم و ظالم مطرح نبود و دین در نماز و روزه خلاصه می شد؛ نه تنها مبارزه با ظلم را در دین نمی دانستند بلکه مضر به آن مطرح می کردند.

– به برکت حرکت و رهنمودهای حضرت امام ابعاد گوناگون اسلام را شناختیم، یکی از مهم ترین وظایف ما مربوط به اصل حفظ نظام است؛ اگر خدایی نکرده این نظام به هم بخورد و این قانون اساسی که اساسش ولایت فقیه است از بین برود خطرناک می شود و در فتنه 88 هم به دنبال همین برنامه بودند.

– شاهد کمرنگ شدن ارزش های اسلامی هستیم. به بهانه هایی اشخاص فاسد و فاسق معرفی شده و به آن ها جایزه داده می شود و مورد احترام قرار می گیرند، قم امروز با ده سال پیش بسیار متفاوت است، در زمان طاغوت زنان قمی بحث می کردند که آیا یک پوشیه کافی است یا باید از دو پوشیه استفاده کنند اما امروز وضعیت تغییر کرده و با لباس ها و آرایش های نامناسب ظاهر می شوند.

– سیر ارزش های اسلامی سیر نزولی دارد و اگر منحنی نزولی ادامه پیدا کند خطرناک است، کسی که مسؤول قانونی این کارها است به جهاتی خدمت علما می رسد و آن ها در راستای حفظ نظام اسلامی تأیید می کند و آن شخص می گوید اگر کار من اشتباه بود علما و مراجع من را راه نمی دادند.

– تجربه نشان داده که اگر روحانی متمرکز قوی همانند امام باشد امید این که نقص ها برطرف شود یا کاهش پیدا کند وجود دارد. توقع این که یک دفعه جامعه مدینه فاضله شود توقعی بی جا است.

اهتمام به ارزش های اسلامی ضروری است. این در صورتی صورت می گیرد که قدرت متنفذ روحانیت وجود داشته باشد، این که رفتار کسانی به هر دلیلی سبب تضعیف مرکزیت قدرت روحانی شود آیا خدمت به اسلام است یا خیانت به شمار می رود، باید در منبرها و تبلیغ ها باید بر ستون فقرات نظام بیش از هر چیز دیگر تأکید شود چون اگر حفظ شود خیمه هم باقی می ماند.

– نتیجه تضعیف ستون فقرات نظام و انقلاب چیزی جز خسارت نخواهد بود. امروز دشمن عمده فعالیت های فرهنگی خود را متمرکز در دانشگاه ها کرده و به صورت بسیاری مرموزی در حال از بین بردن عقاید مردم هستند.

– بیش از 20 پیش رهبر معظم انقلاب درباره تهاجم فرهنگی هشدار دادند و اخیرا هم فرمودند که دشمن قلب جوانان ما را هدف قرار داده است این قلب یعنی عقاید، رهبر انقلاب در سخنرانی روز گذشته برای دانشجویان دانشکده افسری بر 3 چیز تأکید کردند که عبارت از تقویت مسائل اعتقادی، علمی و تاکتیکی است.

– روحانیت باید هشدارهای رهبر معظم انقلاب را جدی بگیرد، در این شرایط باید تبلیغ فرهنگی و دینی بسیاری ضروری است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. در اينكه وضعيت حجاب نسبت به ده سال گذشته خيلى تفاوت كرده هيچ ترديدى وجود ندارد و فرمايش آيه الله مصباح كاملاً درست است، اما نكته اى كه مورد غفلت ايشان و ساير بزرگان قرار گرفته حاكميت يكپارچه اصولگراها در ده سال گذشته است بعبارت ديگر كم رنگ شدن ارزشها و بلكه دين گريزى خيلى. از جوانان نتيجه حاكميت يكدست و على الاطلاق اصولگراها بر كليه شئون جامعه در ده سال گذشته بوده است. متاسفانه هنوز هم كسى جرات نميكند از اسلام رحمانى يا بعبارت دقيق تر از جنبه رحمانى اسلام سخن بگويد، سيل اتهامات ريز و درشتى است كه از جانب همين بزرگوار و همفكرانش به سوى گوينده روانه ميشود، براى نمونه همين موضوع كنسرتها را ببينند كه چه الم شنگه اى بخاطر آن برپا كرده اند ؟ بعد متعجب ميشوند كه چطور ممكنست در عُشّ آل محمد يا ديگر پايتخت مذهبى ايران – مشهد مقدس – بيشترين تعداد كليساهاى خانگى وجود داشته باشد ؟ من خدمت ايشان عرض ميكنم ؛ باش تا صبح دولتش بدمد كاين هنوز از نتايج سحر است !

  2. . .نیم قرن پیش واجبی تحت عنوان مبارزه با ظلم و ظالم مطرح نبود و دین در نماز و روزه خلاصه می شد؛ نه تنها مبارزه با ظلم را در دین نمی دانستند بلکه مضر به آن مطرح می کردند…….

    دقیقا اینجا را با شما موافقم ، سابقه مبارزاتی بعضی از انقلابیهای دو آتشه امروز گویای فرمایش شما است . البته با کمی اختلاف زمانی ، تقریبا ۴۰ سال پیش….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا