خرید تور نوروزی

امان‌الله قرایی مقدم: «مسمومیت‌های دنباله‌دار» کار هر کس باشد، وظیفه دولت است هر چه زودتر نسبت به رفع این مشکل اقدام کند

 یک جامعه شناس و استاد دانشگاه درباره مسمومیت های دانش آموزان می گوید: به نظر من باید هر چه زودتر نسبت به رفع این مشکل اقدام شود و با جدیت اقدام شود. این واقعه جدا از تمام تبعات جسمی به اخلال در امنیت اجتماعی و شکاف اعتماد بین مردم و دولت منجر خواهد شد. حوادثی که برای دختران در مدارس به وجود آمده است موجب کاهش اعتماد خانواده ها می شود و برای جامعه مضر خواهد بود.

، مسئولیت جلوگیری از مسمومیت های زنجیره ای بر دوش دولت است

دکتر امان الله قرائی مقدم در گفت وگو با خبرنگار شفقنا آینده در پاسخ به این سوال که اتفاقاتی از قبیل مسمومیت های اخیر در مدارس با چه اهدافی صورت می گیرد اظهار داشت: آنچه که متاسفانه این رخداد را بوجود آورده است از سوی هر کس یا هر جریانی باشد موجب گسترش ناامنی اجتماعی می شود و  ذهنیت مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و در هر صورت مسئولیت جلوگیری از آن بر دوش دولت است.

هر چه زودتر نسبت به رفع این مشکل اقدام شود

وی افزود: برخی مردم می گویند این دولت در بخش هایی ناتوان است زیرا نتوانسته بعد از گذشت سه ماه دختران را از این خطر ایمن نگه دارد و رفع مشکل کند. به نظر من باید هر چه زودتر نسبت به رفع این مشکل اقدام شود و با جدیت اقدام شود. این واقعه جدا از تمام تبعات جسمی به ایجاد بی گسترش ناامنی اجتماعی و بی اعتمادی بین جامعه و حاکمیت منجر خواهد شد. امروز هر کسی که دختر بچه مدرسه ای دارد این نگرانی برایش به وجود آمده که ممکن است دختر اش در مدرسه مسموم شود. دختران در خانواده ها بسیار محبوب هستند و حوادثی که برای دختران در مدارس به وجود آمده است موجب کاهش اعتماد خانواده ها می شود و برای جامعه مضر خواهد بود.

وظیفه دولت و حاکمیت برقرار کردن امنیت در جامعه است

وی در خصوص اینکه آیا می توان گفت این موارد برای ایجاد دامن زدن به تاامنی در جامعه بوجود آمده است؟ گفت: هر چیزی ممکن است. فرض کنید این حرکت از طرف مخالفین و دشمنان سازماندهی شده است ولی این کار چه از سوی این طیف سازماندهی شده باشد و چه از طرف برخی محافل افراطی ظاهرا خودی باشد، در نهایت مسئولیت اش متوجه دولت است. مسئولیت بر عهده حاکمیت است. زیرا دولت و حاکمیت وظیفه برقرار کردن امنیت در جامعه را عهده دار شده است. مردم امروز می پرسند چرا دولت نمی تواند ریشه مسمومیت را پیدا کند؟ چرا حاکمیت نمی تواند در طول سه ماه جلوی این کار ها را بگیرد؟ این کار هر کسی باشد مسئولیت جمع کردن این قائله با دولت و حاکمیت است. پدر این خانواده دولت است. وظیفه دولت همین است.

مسمومیت های دنباله دار حس نارضایتی و خشم  بوجود می آورد

قرایی مقدم در ادامه تصریح کرد: جامعه منظومه متعدد الابعاد است متعدد الاجزا است. با سطوح و جنبه ها و جلوه های گوناگونی که هر زمان می تواند به جلوه ای در بیاید. این ویژگی جامعه است و جامعه روالی عادی ندارد. جامعه شناسان تغییر گرا که به تغییر معتقد هستند همیشه منتظر و آماده تحلیل این وقایع هستند وقتی زمینه مساعد باشد که امروز وضعیت ایران همینگونه است، همین شرایط زمینه را برای ایجاد ناراضایتی و اعتراض مساعد می کند. این وضعیت زمینه را برای ناامنی آماده می کند زمینه را برای اینکه مردم دل به کار ندهند آماده می کند. زمینه ای است که همه را درگیر می کند. نیمی از جمعیت این کشور زنان و دختران ان هستند و همه خانواده ها دختر دارند این سوال بوجود آمده که چرا دختر ها را هدف قرار داده اند و چرا دختران دچار مسمومیت می شوند؟ چه هدفی در کار است و حس نارضایتی و حس خشم بوجود می آید. امروز هزار مساله در جامعه مطرح است معلوم است که این اتفاقات مضر است و هر چه که می توانند باید جلوگیری کنند. این مساله خطرناک است و دولت باید هم و غم خود را بر رفع این مساله بگذارد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا