خرید تور تابستان

بعد از مشهد و قم، نوبت به لغو کنسرت در شیراز می‌رسد؟!

با پذیرش عدم برگزاری کنسرت در دو شهر مشهد و قم از سوی مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شواهد از احتمال تسری این رویکرد به سایر شهرها حکایت دارد. در همین راستا، در گمانه‌زنی‌ها از شیراز، میزبان سومین حرم مقدس ایران به عنوان گزینه بعدی یاد می‌شود اما تضمینی نیست که ممنوعیت برگزاری کنسرت‌ها به همین سه شهر نیز محدود شود!

به گزارش «تابناک»؛ حواشی عدم برگزاری کنسرت در خراسان رضوی با گره خوردن به جنجال‌هایی که بر سر برگزاری کنسرت در قم به راه افتاد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم را واداشت تا در این زمینه موضع‌گیری رسمی داشته باشد و برگزاری کنسرت در مشهد و قم را ممنوع اعلام کند؛ تصمیمی بی‌سابقه که ظاهراً با مواضع علنی حسن روحانی تطبیق ندارد، ولی مشخص نیست با مواضع غیرعلنی‌اش مطابقت نداشته باشد.

البته نوش آبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمان اعلام این خبر، تلاش کرد چنین تصمیمی را عادی جلوه دهد و حتی گفت، در گذشته نیز چنین بوده و با این اوصاف اساساً در این مدت چه بحثی بر سر برگزاری کنسرت در این شهرها وجود داشته است؟! این رویکرد در نوع خود جالب توجه است و نشان می‌دهد، می‌توان در زمان موضع‌گیری، حتی حافظه کوتاه مدت مردم را نادیده انگاشت.

نوش آبادی در این زمینه گفت: «سیاست کنونی وزارت ارشاد درباره این دو شهر از اول هم این گونه بوده و تاکنون کنسرتی در این دو شهر برگزار نشده است. دولت یازدهم نیز مجوز برگزاری هیچ کنسرتی را در این دو شهر صادر نکرده است؛ هرچند شایعه صدور مجوز در مشهد و پس از آن لغو کنسرت، منتشر شد، این موضوع تکذیب می‌شود، چون تاکنون مجوزی برای برگزاری کنسرت در این دو شهر صادر نشده است.»

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: «سیاست این دولت نیز همانند دولت‌های گذشته، بر مبنای عدم برگزاری کنسرت موسیقی در این دو شهر بوده و این سیاست تداوم خواهد داشت. شهر مقدس قُم نیز به عنوان پایگاه ترویج دین و انقلاب محسوب می‌شود و در هیچ زمانی کُنسرت موسیقی در آن برگزار نشده و نخواهد شد».

اظهارات نوش آبادی و تصمیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لااقل در استان خراسان رضوی به شهر مشهد محدود نخواهد شد و در کل این استان کنسرتی برگزار نمی‌شود. در عین حال، این گمانه زنی وجود دارد که عدم برگزاری کنسرت به برخی شهرهای دیگر نیز تسری یابد و در این زمینه از شیراز میزبان بارگاه شاه چراغ که سومین حرم مقدس ایران یاد می‌شود، به عنوان گزینه احتمالی یاد می‌شود.

این گمانه زنی بر اساس اظهارات امام جمعه شیراز است که قبلاً در واکنش به عدم برگزاری کنسرت در مشهد، وضعیت شیراز را نیز متفاوت از مشهد ندانسته بود. آیت الله ایمانی با بيان اينكه وزير ارشاد گفته است كه برگزاري كنسرت‌هاي موسيقي در مشهد مقدس به ‌خاطر احترام به امام رضا(ع) انجام نمي‌شود، یادآور شده بود: «از آقاي وزير ارشاد سإال مي‌كنم كه اگر برگزاري كنسرت حلال است و جايز و بي‌ضرر، چرا خدمت امام رضا(ع) برگزار نمي‌شود؟ اگر حرام است و ضرر دارد، پس براي همه مسلمانان مضر است و حرام. حرام را توسعه ندهيد و گناه را تشويق نكنيد».

البته ممکن است در سایر شهرها نیز شاهد مقاومت‌هایی باشیم، چون در چند سال اخیر در مقابل برگزاری کنسرت در برخی شهرهای دیگر نیز مقاومت‌هایی شد که در مواردی منجر به برگزاری و در مواردی منجر به لغو کنسرت شد. به نظر نمی‌رسد با موضع‌گیری سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد، غائله کنسرت‌ها به فرجام رسیده باشد؛ هرچند امید می‌رود چنین باشد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. یک ضرب المثل آلمانی که میگه :
    وقتی یک انگشتت را دادی ، بدان که تمام دستت گرفته میشه .

    جناب جنتی ، اشتباه بزرگی کردی و از اصول و پرنسیپ خود گذشتی و در جریان مشهد کوتاه آمدی ! خوب اینهم نتیجه آن تسلیم شدن .
    باید حتما مجلس ورود و جناب جنتی را استیضاح کند .

    1. بعد از این سه شهر نوبت هرشهرو روستایی که میزبان امامزاده ای باشد هم میرسد . خودمانیم چقدر هارمونیک است. خب حضرات دلواپس(کثرهم الله تعالی) امدیم مرغ سعادت بردوش هم جناحی تان ماوا گرفت امیدوارم مجددا مصالح امور تغییر نکند.

  2. ماشاالله تا بخواهیم در ایران امامزاده داریم و زیارتگاه !!! از فردا هر متولی برای خودش قانون وضع میکند که در این شهر ویا روستا حق چه دارید وحق چه ندارید وتا بخودمان نگاه کنیم برگشتیم به ایران قبل از رضا شاه !!! حکمرانی قبائل وخانات بر مناطق و…………./// این خان وخان بازی تاکی ؟؟؟ یکروز مداحی بی ادب و گستاخ برای کشور قانون وضع میکند یکروز امام جمعه ای استان را ملک هبه شده خود میداند !!! پس جایگاه مجلس کجاست؟؟؟ اگر واقعا مصلحت ایجاب میکند در این دو شهر مذهبی کنسرت برگذار نشود خب در مجلس تصویب شود ودولت هم اطاعت کند والا ادامه این روشها تا چند سال دیگر ایران را مانند افغانستان بیست سال قبل مینماید که هر چند صد نفر برای خود یک قانون و مرامنامه مینویسند و هر که صدایش بلندتر صاحب زور و زر بیشتر…………

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا