خرید تور نوروزی

لطف‌الله میثمی در مورد شورای میانه‌روها: شرط استقبال مردم از این شورا حرکت علیه راست افراطی است

لطف الله میثمی درباره‌ی تشکیل شورای میانه‌روها می‌گوید که هرجمعی از هر تفکری علیه این راست افراطی حرکت کند، خوب است. میثمی در گفت‌وگوی کوتاه خود با انصاف نیوز غیر از توصیف چشم انداز خود از تشکیل چنین شورایی به تحلیل برخی تحلیل‌گران از نگاه منفی مردم به این شورا پرداخته است.

تشکیل شورای میانه‌روها، خبر و پیشنهادی بود که خبر و تحلیل‌های حول آن ماه گذشته فضای گسترده‌ای از تحلیل‌های سیاسی را به خود اختصاص داد. احتمال تشکیل شورایی با حضور: سید محمد خاتمی، سیدحسن خمینی، علی اکبر ناطق نوری، حسن روحانی و علی لاریجانی که تحلیل‌هایی مثبت و منفی را از سوی فعالان سیاسی و تحلیلگران شاهد بود.

آقای میثمی، از فعالان سیاسی ملی مذهبی، درپاسخ به این سوال انصاف نیوز که نظرش درمورد تشکیل شورای میانه‌روها برای اثرگذاری بر انتخابات آینده چیست، می‌گوید: هر جمعی از هر تفکری بلند شود و علیه این راست افراطی حرکت کند خوب است.

او در پاسخ به این دو سوال که آیا خود ایشان هم به چنین ایده‌ای امیدوار هستند یا خیر و یا امید دارند که مردم هم از چنین شورایی حمایت کنند یا خیر باز هم همان پاسخ را داد و اینطور توضیح داد که: شرط امید من و استقبال مردم همین است که علیه راست افراطی حرکت کند.

میثمی در پایان درباره‌ی این تحلیل و باور عده‌ای از تحلیلگران که «مردم دیگر به هیچ صراطی مستقیم نیستند و با هیچ یک از افراد منتسب به این حکومت تحت هیچ شرایطی کنار نخواهند آمد» گفت: این‌ها جامعه را نمی‌شناسند. جامعه‌ی ما خیلی عمیق و قوی است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. مهمترین وظیفه مجلس آینده قانون گذاری و ارائه طرح برای اجرای وظایف دولت و وظایف ریاست جمهوری است به خصوص اینکه رییس جمهور مجری همه بندهای قانون اساسی است و مجلس باید زمینه سازی کند برای کمک به دولت.
    باید قبل انتخابات با شورای نگهبان و دستگاههای امنیتی مذاکره کرد و چارچوب رقابت را بین میانه روها و در نهایت طیف نواصولگرا قالیباف قرار داد.
    کسانی که قانون گذاری انسانها را قبول ندارند مثل جبهه پایداری و موتلفه و جبهه یکتا و ایثارگران باید برای همیشه ردصلاحیت شوند چون روند پیشرفت را کند و مجلس را با عقاید بنیادگرایانه تعطیل میکنند. نجات کشور در گرو عبور از بنیادگرایی و حرکت در جهت شکلگیری جبهه محافظه کاران (پسابنیادگرایی) است که لازمه اش اصلاح و ارتقای دیدگاه نسبت به مردمسالاری دینی و اجرای قانون اساسی است.

    1
    1
  2. جبهه پایداری جبهه یکتا موتلفه ایثارگران رهپویان باید از انتخابات حذف شوند و این کار پیامش برای مردم یعنی حرکت در جهت بهبود اوضاع.
    جناح اصولگرایی باید محدود به نواصولگرایان نزدیک به قالیباف شوند که حداقل سوابق اجرایی خوبی دارند. رقبای این جریان در 1402 باید میانه رو ها باشند. چارچوب زمین بازی باید با یک توافق ملی بین میانه روها و شورای نگهبان و نهادهای امنیتی صورت گیرد.

    در غیر اینصورت باید انقدر بالا رای باطله داد تا خواسته عموم مردم تامین شود.

    1
    1
  3. حذف جبهه پایداری جبهه یکتا موتلفه رهپویان ایثارگران از صحنه انتخابات و مجلس یوم الله و جشن ملی است حتی اگر کاندیدای مد نظر اکثریت مردم تامین نشود.

  4. انتخابات مجلس 1402 به گونه ای برگزار شود که احزاب اصولگرا غیر از نواصولگرایان قالیباف در حزب پیشرفت و عدالت ادغام شوند. در زمان فقدان چهره وحدت بخش ایت الله مهدوی کنی به صلاح است نواصولگرایان در راس و معادل این جریان قرار گیرند. دوره ی بنیادگرایی تمام شده است.
    میانه روها نیز همینگونه در حزب اعتدال و توسعه ادغام شوند و حزب فراگیر تشکیل شود.
    مجلس اینده سیاستهای کلان قانون گذاری ابلاغی از سوی رهبری را مدنظر قرار دهد. بندهای راهگشایی در ان وجود دارد. به خصوص در مورد اولویت قرار دادن مبناهای قانون گذاری.

  5. دقیقا
    شرط
    اقبال مردم
    روی گردانی از افراطیونی است که خود را در طیف اصلاح طلبی قرار داده اما به هیچ صراطی نمی گنجند

  6. آقای چپ تندروی دهه ۵۰ که با بمب واسلحه علیه شاه مبارزه کردی(میثمی)،شما طرفداران اقتصاد دولتی و کمونیستی باید از ایران حذف شوید،اربابتان شوروی مرد و چین هم به جرگه اقتصاد خصوص پیوست وعنقریب با توسعه یکنواخت اقتصادی در همه جای چین، نظام انتخاباتی ایجاد خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا