خرید تور نوروزی

«احزاب هیچگاه میاندار نبوده‌اند»

نماینده تهران درباره نقش‌آفرینی خاتمی در انتخابات آینده گفت: بعضی شخصیت‌ها هستند که مقبولیت بالایی دارند و در ادوار مختلف انتخابات هم دیدیم که جملات آن‌ها چه تاثیری در رای مردم و جهت‌گیری انتخاباتی داشت.

غلامرضا حیدری در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا تاکید کرد: باید درباره همه عرصه‌ها واقع‌بین بود و این واقع‌بینی در سیاست و به‌خصوص کشورهای جهان سوم الزام بیشتری دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس دهم گفت: چون نظام ما انتخاباتی است هر چقدر احزاب فعال‌تر باشند، به نفع کشور است و حتی بار را از روی دوش شورای نگهبان برمی‌دارد.

حیثیت شورای نگهبان، حیثیت نظام است

حیدری تاکید کرد: شورای نگهبان یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی است و آبرو و حیثیت آن، آبرو و حیثیت نظام است و وقتی به بحث تایید و ردصلاحیت‌ها خدشه وارد شود، خوب نیست آبرویی خدشه‌دار شود.

احزاب هیچگاه میاندار نبوده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم با اشاره به اینکه احزاب سعی می‌کنند بهترین افراد خود را معرفی کنند و همین روند کار بررسی صلاحیت‌ها را ساده‌تر می‌کند؛ متذکر شد: با این حال در ایران چه پیش از انقلاب و چه بعد از انقلاب هیچ‌وقت احزاب میاندار نبودند و نتوانستند نقش‌آفرینی کنند. با اینکه اصل ۲۶ قانون اساسی به احزاب پرداخته، اما متاسفانه این امر تحقق پیدا نکرده است.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: با همه این محدودیت‌ها، در مجموع شورای‌عالی اصلاح‌طلبان توانسته تا حد زیادی نقش‌آفرینی کند و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و مجلس ۹۴ این نقش‌آفرینی را دیدیم. البته باید دقت کنیم در کار جمعی، یک نفر نمی‌تواند بگوید هر چه من بگویم درست است.

خاتمی اهل مداراست

حیدری درباره نقش‌آفرینی خاتمی در انتخابات آینده گفت: بعضی شخصیت‌ها هستند که مقبولیت بالایی دارند و در ادوار مختلف انتخابات هم دیدیم که جملات آن‌ها چه تاثیری در رای مردم و جهت‌گیری انتخاباتی داشت.

او افزود: نمی‌توانیم آقای خاتمی را هم سطح افراد دیگر در نظر بگیریم چراکه انصافا آقای خاتمی اهل مداراست و با اینکه این صحبت‌ها هزینه دارد، اما نقش راهبردی ایشان توانسته به تاثیرگذاری اصلاح‌طلبان کمک کند. اصلاح‌طلبان باید با همفکری آقای خاتمی کار خود را پیش ببرند و به نقش راهبردی آقای خاتمی که موجب موثر شدن احزاب اصلاح‌طلب شده است توجه کنند. البته بسیاری از انتقادهای درست وجود دارد، اما باید به فکر نتیجه آن هم باشیم.

حزبی شدن انتخابات به دستمایه‌ فعالیت چند حزب انحصاری تبدیل نشود

حیدری درباره توجه بیشتر به احزاب در مجلس گفت: خوشبختانه بعضی از بزرگان شورای نگهبان نیز درباره حزبی شدن انتخابات نگاه مثبتی دارد اما این تفکر یک خطری دارد که عملا به دستمایه‌ای برای امکان فعالیت برای چند حزب انحصاری تبدیل شود. با این حال در کلیت، مقام‌های اختیاردار شورای نگهبان بحث حزبی شدن انتخابات را مطرح کردند و ما این موضوع را به فال نیک می‌گیریم.

حیدری تاکید کرد: وقتی یک نماینده یا دولت حزبی باشد، پراکندگی فکری او کمتر است و صحبت‌های او پشتوانه کار‌شناسی بیشتری دارد و هر چقدر انتخابات حزبی‌تر باشد بیشتر می‌توان به ارتقای جایگاه فکری مجلس و دولت امیدوار بود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا