خرید تور تابستان

زلزله در نظام پزشکی/رییس زاده به دنبال تصدی وزارت بهداشت است؟

در هیاهوی تعیین تعرفه های پزشکی، رئیس سازمان نظام پزشکی به جای رایزنی برای اینکه تعرفه ها را به سمت واقعی شدن ببرد در حال عزل و نصب تیم جدید است.

زلزله در نظام پزشکی/رییس زاده به دنبال تصدی وزارت بهداشت است؟

به گزارش سلامت نیوز، روزهایی که جامعه پزشکی در تب و تاب تصویب تعرفه های پزشکی که به نظرشان بسیار ناعادلانه است، هستند رئیس سازمان نظام پزشکی در حال عزل و نصب معاونت های این سازمان و انجام تغییرات است.

حالا دکتر فرزاد امیدی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان نظام پزشکی منصوب و مهری حجت دوست معاون فنی و نظارت میشود.

بنظر میرسد که رئیس زاده قرار است تغییرات زیادی در معاونت های سازمان بدهد و از این دو معاونت شروع کرده است.

دکتر رئیس زاده،در توضیحاتی که برای برکناری معاون فنی و نظارت ارائه میدهد، میگوید: «برای احقاق تعرفه واقعی نیاز به تیمی فنی و قوی در معاونت فنی و نظارت وجود دارد.»

وی این معاونت را متهم میکند که در این سالها به جای تشکیل ادارات کارشناسی قوی برای اشراف قانونی، پیگیری حقوقی، تدوین داده های پژوهش شده و استفاده از سایر ظرفیت‌های سازمان و ارکان و اعضای جامعه پزشکی برای پیگیری پارلمانی ،درگیر برخی فسادها و ایجاد موانع مختلف برای همکاران شده است.

وی تغییرات مدیریتی را برای مبارزه با فساد در این سازمان لازم میداند.

محمد رئیس زاده در مراسم معارفه مهری حجت دوست معاون جدیدش گفت :« ما نماینده مردم هستیم، تمام دغدغه، پیگیری و تلاش های ما در راستای دفاع از حقوق مردم در حوزه سلامت است و به تبع آن دفاع از حقوق جامعه پزشکی زیرا مصالح مردم و جامعه پزشکی در یک راستا قرار دارد و هر چه به نفع مردم بوده به نفع جامعه پزشکی است و بالعکس، هر اخلال و نارسایی در حوزه تعرفه و اقتصاد سلامت به ضرر مردم و جریان سالم جامعه پزشکی که قاطبه همکاران ما را شامل می شود- و تقویت جریان ناسالم جامعه پزشکی خواهد بود.»

دکتر علی سالاریان اما ساکت نمانده و از رئیس زاده میخواهد که موارد فساد را علنا برملا کند.

سالاریان با مطرح کردن چند پرسش که بنظر میرسد بخشی از عملکرد این معاونت در زمان تصدی وی در این پست بوده میگوید: « آیا سالم سازی فضای پروانه ها،عزل مدیران متخلف،تسهیل صدور مجوزهای تبصره ۷،گسترش نظارت و برخورد با تبلیغات غیرقانونی و مداخله گران،ایجاد اداره کل سلامت الکترونیک،به روز کردن پروانه ها و کارت های اعضا،گسترش امور انجمن ها،ارتباط مداوم با شهرستان ها مصادیق این فسادهاست؟

وی در بخشی دیگر از نامه اعتراض آمیز خود به رئیس زاده مینویسد :«آیا پیگیری پارلمانی بعهده معاونت فنی است یا پارلمانی؟آیا ارتباط با هیات وزرا و جلوگیری از تنزل عدد مصوب ۴۰درصد شورای عالی بیمه سلامت به ۲۵درصد در هیات وزرا بعهده رییس کل است یا معاون فنی؟ »

با این تفاسیر از مجموع وقایع اینطور برداشت میشود که رئیس زاده که پیش از این در سلسله مراتب نظام سلامت تنها ریاست بسیج جامعه پزشکی کشور را در کارنامه خود دارد و حالا با عملکرد ضعیف خود در سازمان نظام پزشکی بخصوص درباره مساله مهم تعرفه ها مورد انتقاد بسیاری از پزشکان قرار گرفته با این تغییرات قصد دارد که بخشی از مشکلات را گردن دیگران بیندازد و کارنامه خود را برای هدفی که در مدتهاست از برآیند سخنان و عملکردش پاک کند اما آیا رئیس زاده با این کارنامه میتواند امیدوار باشد تا بتواند در آینده سکان وزارت بهداشت را در دست بگیرد؟هرچند کارنامه وزیر فعلی هم چندان پربار نیست و احتمالا همین او را امیدوار تر کرده.

آیا رئیس زاده جایگزین مناسبی برای وزیری که بنظر می رسد با وجود تذکرات فراوان مجلس نتوانسته آنچه مورد نظر نمایندگان مردم است را برآورده کند و بر لبه تیغ قرار گرفته و ممکن است به همین زودی از وزارت خانه کنار گذاشته شود، باشد؟رئیس زاده ای که نتوانسته در مقام دفاع از پزشکان مسوولین را درباره همین یک موضوع افزایش تعرفه گذاری قانع کند، میتواند نظام سلامت با این مشکلات ریز و درشت را اداره کند؟

آیا سکوت رئیس سازمان در برابر تصویب تعرفه های ناعادلانه در این برهه زمانی که باید مدافع پزشکان باشد نشان دهنده کرنشی برای جلب رضایت دولتمردان نیست؟

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا