خرید تور نوروزی

خبرگزاری فارس در هر فرصتی «مجاهدین خلق» را به مخالفان خود می چسباند؟

خبرگزاری فارس در خبری مدعی شده است که رسانه های اصلاح طلب و رسانه های خارجی از حمله به کمپ «مجاهدین» در آلبانی ناراحت شده اند همچنین مطابق روال همیشه دو گروه اول را نیز همسو دانسته است.

متن خبر عینا در پی می آید:

سؤال اینجاست که آیا این طیف از برخورد با این گروهک تروریستی و جنایتکار ناراحت شده‌اند؟!

خط ویژه| چه جریانی از حمله به مقر منافقین ناراحت شد؟

فارس پلاس؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

چه جریانی از حمله به مقر منافقین ناراحت شد؟!

گروهک تروریستی منافقین هر سال مصادف با ۳۰ خرداد و سالگرد آغاز فعالیت‌های جنایتکارانه خود، گردهمایی سالانه‌ای برگزار می‌کردند که امسال به دستور دولت فرانسه، این گردهمایی لغو شد.

خبرگزاری رویترز در گزارشی ممنوعیت برگزاری این تجمع را همزمان با تلاش کشورهای غربی برای کاهش تنش با ایران دانسته و نوشته است که این ممنوعیت، چند هفته پس از آن اعلام می‌شود که کشورهای اروپایی و ایران چند تبادل زندانی انجام دادند و همچنین دو هفته پیش امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تماس تلفنیِ ۹۰ دقیقه‌ای با ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران داشت.

ممنوعیت تجمع سالانه منافقین که برای نخستین بار طی ۱۵ سال اخیر صورت گرفته است در حالی است که روز گذشته نیز پلیس آلبانی به مقر این سازمان تروریستی حمله‌ور شد و آن جا را مورد بازرسی قرار داد. پس از این اقدام دولت آلبانی، ۲ تن از اعضای این گروهک به هلاکت رسیده و قریب به ۱۰۰ نفر نیز مجروح شده‌اند.

کارشناسان و تحلیلگران، این اقدام دولت‌های فرانسه و آلبانی را واکنشی به رویکرد مقتدرانه ایران در سیاست خارجی عنوان کردند. پیش از این نیز آزادی اسدالله اسدی، دیپلمات اسیر ایرانی در اروپا، خشم و وحشت اپوزیسیون را در پی داشت.

همانطور که قابل پیش بینی بود رسانه‌های معاند از جمله بی بی سی، اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و…در بازنشر اخبار مذکور در فرانسه و آلبانی، به هیچ عنوان به سابقه تروریستی و جنایتکارانه این گروهک منفور اشاره نکردند.
 

اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی رسانه‌های منتسب به جریان غربگرا در داخل، در صفحه اول به هیچ عنوان به این رویداد مهم نپرداختند. سؤال اینجاست که آیا این طیف از برخورد با این گروهک تروریستی و جنایتکار ناراحت شده‌اند؟! چرا اشتراکی میان این دو وجود دارد؟

ماهیگیری BBC فارسی و یک جریان سیاسی خاص از حقابه هیرمند

بی بی سی فارسی در مطلبی نوشت: «مهدی ضرغامی، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز گفته است که «به دلیل چالش‌های هیرمند و افغانستان»، در سال گذشته ۱۰ هزار خانوار زابل را ترک کرده‌اند. تنش‌های دیپلماتیک بر سر حقابه رود هیرمند میان دو کشور، همزمان با درگیری‌های مرزی میان مرزبانان ایرانی و نیروهای طالبان منجر به حساسیت‌های سیاسی شده است.»

در ادامه این مطلب آمده است: «به گزارش روزنامه شرق، در نشستی با موضوع «آب، توسعه و مهاجرت اقلیمی» که ۲۹ خرداد برگزار شد، مهدی ضرغامی علاوه بر مشکلات رود هیرمند، به آلودگی رود ارس اشاره کرد و گفت: «ارمنستان بدون تمهیدات مهندسی نسبت به صنایع معدنی خود اقدام کرده که باعث نشت و ورود شیرابه‌ها به رود ارس شده و باعث شده رود ارس به عنوان شاخه حیاتی کشور دچار آلودگی شود.» در این جلسه همچنین مدیر رصدخانه مهاجرت ایران، با استناد به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: «از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۹۵ به طور متوسط سالانه یک میلیون نفر مهاجر داخلی داشتیم. این عدد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ بوده است و با گذشت ۷ سال آمار دقیق و به روزی از اینکه چه تعداد به این عدد اضافه شده است، نداریم».»
 


در روزهای گذشته، «احمد وحیدی» وزیر کشور درخصوص وضعیت مرزهای مشترک ایران و افغانستان پس از درگیری‌های اخیر طالبان با مرزبانان کشورمان، گفت: «طالبان توجیه شده و مرزهای ما آرام و رفت و آمدها برقرار است.»
 

همچنین «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه و سرپرست سفارت ایران در کابل گفت: «هماهنگی‌ها با طالبان جهت حضور کارشناسان ایرانی در محل سد کجکی انجام شده است. موافقت‌هایی صورت گرفته که متخصصان ما منطقه را ببینند و زمینه‌ساز شود برای این‌که ان‌شاءالله این آب رها شود» وی تاکید کرد که حقابه هیرمند در چارچوب معاهده ایران و افغانستان باید تأمین شود.»

این قبیل اخبار مثبت و امیدوارکننده هیچ جایی در میان اخبار رسانه‌های معاند ندارد و این اتفاقاً دستورالعمل و کارویژه این رسانه‌هاست. اما سؤال اینجاست که رسانه‌هایی که در داخل از بودجه بیت المال ارتزاق می‌کنند، چرا در این گونه عملیات‌های روانی و کارزارهای رسانه‌ای با دشمن همصدا و همراه هستند؟!

لازم به ذکر است که در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در سیستان و بلوچستان انجام شد، از اقدامات بسیار مهم در تأمین آب استان تا برق رسانی و بازارچه مرزی و راه آهن استراتژیک، اما هیچکدام از این اخبار خوب و مثبت، در رسانه‌های جریان غربگرا جایی نداشت.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. .
    عباس سلیمی‌نمین اصولگرا گفت: افراد غرب‌گرایی مانند آقای روحانی به دلیل آنکه آمریکا بدش نیاید مصالح عمومی را فراموش کردند.

    آقای سلیمی‌نمین،
    این حرف شما دقیقاً همان رفتاری است که با مجاهدین کردید و آنان را تبدیل به ستون پنجم صدام حسین نمودید یادتان نرود که آقای روحانی اسب رابطه با آمریکا را که امروز جنابعالی سوارش شده‌اید و جولان می‌دهید برایتان زین کرد.
    ما پریشان حاصل خود را زمستی می‌کنیم، خرمن خود پاک ما از باد دستی می‌کنیم.
    نیست ممکن خودشکن غالب نگردد برغنیم، در شکست خود به دشمن پیشدستی می‌کنیم.

    سرور گرامی،
    تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
    1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
    2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
    با تشکر از توجه شما.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا