حساسیت یک عضو فراکسیون امید روی سایت فروش پوشاک و مد!
تسایت تابناک تهران در مقدمه ی گفتگویی با یکی از اعضای فراکسیون امید مجلس نوشت:
«هردم از این باغ بری میرسد. علی رغم تذکرات متعدد کارشناسان و متخصصین حوزه مد و پوشاک و تاکیدات متعدد مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به تهاجم فرهنگی بعد از سالها از تلاش های متفاوت اما ناکارآمد و یا کم تاثیر دستگاههای فرهنگی روز به روز شاهد اتفاقات عجیبتری در این حوزه هستیم تا اینکه به تازگی یه فروشگاه بزرگ اینترنتی به خود اجازه داد تا با تبلیغ استایل پوشش غربی و با تبلیغات و تصاویر فاقد هویت ایرانی و اسلامی در حوزه مد و لباس فعالیت کند.
این سایت به ظاهر ایرانی در ترویج لباس و استایل غربی هرآنچه در چنته داشته رو کرده است و با اینکه در برنامه خندوانه نیز بصورت بسیار پررنگی حضور داشت و اساسا این خندوانه به تبلیغ خرید کالای ایرانی توجه داشت اما صد افسوس که در هیچکدام از دسته بندیهای کالایی خود خبری از ارایه لباس ایرانی و یا حتی با طرحهای ایرانی ندارد.
این فروشگاه در بخشی از توضیحات خود آورده است: «خرید آنلاین انواع کالاهای مد و پوشاک از فروشگاه اینترنتی مد و پوشاک دیجی استایل. اگر هدف شما انتخاب یک ست آراسته و در عین حال راحت است ، کار سختی نیست . شما با انتخاب این محصولات به هدف خود دست پیدا خواهید کرد. خرید اینترنتی ، کار شما را آسان کرده کافی است این ست را با هم خریداری کنید تا بدون اتلاف وقت به استایل مورد نظرتان دست پیدا نمایید.»
اما صد افسوس که این استایل همان تهاجم فرهنگی مورد نظر علمای کشور است که سالهل درباره آن خبر می دهند و کو گوش بدهکار. آنوقت در مقابل این ترویج استایل غربی که به نوعی در حال تغییر استاندارد سلیقه ای مردم کشور است سکوت عجیب دست اندر کاران مجموعه معاونت هنری وزارت ارشاد تعجب برانگیز است.
بررسی برخورد با پدیده فروش اینترنتی پوشاک و مد در کمیسیون فرهنگی مجلس
فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات اسلام شهر و پردیس در گفتوگو با تابناک تهران در رابطه افزایش روند رو به رشد فروشگاههای اینترنتی فروش پوشاک و مد با سبک غربی گفت: با گسترش سایتهای اینترنتی و شبکههای مجازی و افزایش مخاطبان آن شاهد افزایش فعالیتهایی هستیم که متاسفانه برای فرهنگ ایرانی و اسلامی به یک تهدید تبدیل شدهاند.
وی افزود: فروشگاههای اینترنتی پوشاک و مد عمدتا جوانان را هدف قرار دادهاند تا خوراکی به آنها ارایه دهند که نه با موازین قانوننی ما و نه با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما همخوانی دارند.
ذوالقدر با بیان اینکه یکی از دلایل افزایش فعالیت فروشگاههای اینترنتی پوشاک و مد عدم نظارت بر محصولات ارایه شده از سوی توزیع کنندگان است گفت: گاها مشاهده شده است که اجناس ارایه شده از سوی این فروشگاهها قابلیت عرضه در مغازهها و فروشگاههای پوشاک که نظارتی بر آن انجام میگیرد را ندارد.
وی با تاکید بر اینکه عدم نظارت درست بر این فروشگاهها سبب شده است که هر روز شاهد پوشش متفاوت جوانان در کوچه و خیابانها باشیم گفت: این فروشگاههای اینترنتی پوشاک و مد عملا به مروجان فرهنگ غربی تبدیل شدهاند و به نظر میرسد که اهدافی بالاتر از کسب درآمد مد نظر داشته باشند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه فروشگاههای اینترنتی پوشاک و مد، فرهنگ ایرانی و اسلامی کشورمان را هدف قرار دادهاند گفت: اجناس این فروشگاهها در حالی وارد جامعه میشوند که پوشاک هم سنخ با فرهنگ ما به مراتب زیباتر و با کیفیتتر قابل ارایه و عرضه است.
وی افزود: بر این اساس این پدیده از دو منظر برای کشور به تهدید تبدیل شده است؛ نخست از منظر فرهنگی و سپس از منظر اقتصادی که کارخانهها و کارگاههای تولید پوشاک کشور را با خطر تعطیلی مواجه میکند.
ذوالقدر ادامه داد: ضروری است که نهادها و ارگانهای نظارت کننده بر فضای مجازی پیش از آنکه دیر شود با این پدیده مقابله کنند و مانع از آن شوند که بیش از این فرهنگ غربی با این شکل و شمایل در جامعه رسوخ کند.
نماینده مردم تهران در خاتمه با تاکید بر اینکه این پدیده در کمیسیون فرهنگی مجلس پیگیری خواهد شد گفت: این موضوع را در ابتدای جلسات کمیسیون فرهنگی که همیشه به طرح اخبار و رویدادهای فرهنگی اختصاص دارد مطرح خواهیم کرد تا در ادامه جلسات برای ارایه طرحی مناسب در جهت مقابله با این پدیده علاج اندیشی شود».
انتهای پیام
چه کسی مشتاق تر از خانمها برای جستجود در سایت های پوشاک و مد ، هم نیاز شخصی بر طرف میشود و هم شعاری برای مطرح کردن خود پیدا میکنی !