اقتصاد ذینفعان | پیمان مولوی
پیمان مولوی اقتصاد دان چندین توییت و پست منتشر کرده است که در ادامه می آیند:
امارات در حال هدف گذاری تولید ناخالص داخلی ۸۰۰ میلیارد دلاری تا ۲۰۳۰ است و ما؟
اگر تا ۲۰۳۰ از همین الان ۸٪ رشد اقتصادی داشته باشیم به زور به سال ۱۳۹۰ میرسیم!
اقتصاده ذینفعان به روایت تصویر (درباره پتروشیمی)! قاب کنید بزنید جلوی چشمتون هر وقت در مورد اقتصاد ایران کاری خواستید انجام دهید بدان خوب بنگرید که عده ای ۵۰ روز قبل میدانستند ولی عموم خیر! رانت همین است …. اقتصاد ذینفعانه تار و دود اقتصاد ایران را نابود میکند
این رانت عظیم ناشی از اطلاعات نهان و نا متقارن،تحمیل زیان بزرگ به سهامداران،و یک رسوایی بزرگ در سطح کشور است! فقط باید گفت خجالت نمیکشید؟
«شرایط اضطراری» همواره به مثابه بهانهای بوده که با توسل به آن، سپرهای مستحکم آزادی فردی رو به تحلیل و فرسایش رفتهاند
(حقوق، قانونگرایی و آزادی، جلد دوم: سراب عدالت اجتماعی، 1976)
هایک
مذمت #خام_فروشی خود یک #مغالطه است!
مهم فروش بیشتر و #سرمایه_گذاری در زیرساخت و افزایش درآمد سرانه باید می بود!
شیلی
عربستان
استرالیا
و…
از خام فروشان بزرگ جهانند!
درآمد سرانه آنها به ترتیب:
۱۶۰۰۰ دلار
۲۳۰۰۰ دلار
۶۰،۰۰۰ دلار
ما؟
۲۵۰۰
در پمپ بنزینی در ۱۰ کیلومتری تبریز همه منتظرند تا یک کارت اشتراکی برای سوخت نوبتی به آنها برسد ان هم در کشوری که دومین منابع گازی و نفتی را دارد ! این پیشرفت نیست؟
استعفا شهردار استکهلم برای استفاده از کوپن …(۲۰۰۸)
شهردار استکلهم پایتخت سوئد که همزمان ریاست یکی از احزاب این کشور را نیز برعهده دارد ناگهان بدون مقدمه و به صورت ناگهانی خود را در میان موجی از انتقادات و خشم کم نظیر مردمی دید و از طرف مطبوعات و رسانه ها به فساد مالی متهم شد.
وی در نهایت مجبور به کناره گیری از سمت شهردار استکلهم شد.
تمام این اتهام شهردار استکلهم این بود که خانم شهردار با استفاده از کوپن های دولتی (ژتون)، برای خودروی شخصی خود بنزین زده است.
منتقدان و مطبوعات در سوئد گفته اند: اگر شهردار از اموال عمومی استفاده شخصی کند پس دیگر کارمندان شهرداری با اموال عمومی به دست آمده از مالیات های عمومی، چه می کنند و این مبالغ را چگونه هزینه می کنند؟
البته شهردار استکلهم در واکنش به این انتقادات قسم یاد کرده که در پمپ بنزین، متوجه جا گذاشتن کیف پول خود می شود و لذا مجبور شده از کوپن های دولتی برای پرداخت هزینه بنزین استفاده کند.
وی اضافه کرد: در این شرایط چه باید می کردم ؟ آیا باید با پای پیاده به شهرداری می رفتم یا اینکه از سایر شهروندان پول قرض می گرفتم؟ من فقط کیف پولم را جا گذاشته بودم.
البته مطبوعات و منتقدان این توجیه های خانم شهردار را نپذیرفته و گفتند: این توجیه ها برای شهردار استکلهم مناسب نیستند و وی می توانست به جای خیانت در امانت، خودروی خود را ترک و از وسایل حمل و نقل عمومی برای رسیدن به مقصد استفاده کند.
شهردار استکلهم علاوه بر کناره گیری از سمت خود، از جایگاه حزبی اش نیز به عنوان رئیس حزب، کنار گذاشته شد تا به کلی از صحنه سیاسی سوئد حذف شود.
انتهای پیام