خرید تور نوروزی

انتقاد از صحنه دستگیری خانم ضیافر | محسن برهانی

محسن برهانی در اکانت اینستاگرام خود نوشت:

در فضای رسانه‌ای، صحنه دستگیری سرکار خانم لیلا ضیافر منتشر شده است. نامبرده پیش از این توییتی منتشر کرده و بر ادامه پوششی خاص تاکید کرده بود.
در این یادداشت در این مقام نیستم که مطالب تکراری در عدم ‌رعایت قانون را تذکر دهم؛ اینکه آیا ایشان احضار شده بود یا خیر؟ رأساً جلب کردن و دستگیری در هنگام شب به کدامین استناد قابل توجیه است؟ دستگیری یک خانم، توسط ضابطان خانم انجام شده است یا خیر؟ و امثال این پرسش‌های بدون پاسخ.

🔵 آنچه مدنظر است دهن‌کجی این ضابطان به دستورالعمل اخیرالتصویب است. جناب آقای اژه‌ای در ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ دستورالعمل نحوه اعمال ریاست و نظارت مقامات قضایی بر ضابطان دادگستری را ابلاغ کردند. این دستورالعمل، گامی رو‌به جلو می‌باشد در کاهش معضل موجود.

🔵 ماده ۱۴ این دستورالعمل مقرر می‌دارد: «ضابطان … موظف به رعایت مقررات زیر می‌باشند:
الف- خودداری از انجام هرگونه مصاحبه و اطلاع‌رسانی در خصوص پرونده‌های قضایی و اتهامات متهمان و نحوه دستگیری آنان قبل از هماهنگی با مقامات قضایی ذیربط؛
ب- خودداری از افشای اطلاعات مربوط به هویت و محل اقامت بزه‌دیده، شهود و مطلعان و سایر اشخاص مرتبط با پرونده جز در مواردی که قانون تعیین می‌کند …»
در هیچ کجای قانون فیلم‌برداری و تولید صحنه اکشن از ورود به منزل افراد تجویز نشده است کما اینکه هیچ مجوزی برای مصاحبه و پخش تصویر شخص در هنگام دستگیری نیز هیچ مجوّزی برای تولید آثار هنری با ژانر وحشت در خیابان‌ها و پارک‌ها با دوربین و صدای مبدّل! وجود ندارد

🔵 ظاهراً برخی …. به عرصه سینما علاقه پیدا کرده‌اند و چند جوان، راه می‌افتند و فیلم می‌گیرند و صدای‌شان را سیستمی تغییر می‌دهند و کارهای ….. ارعابی دیگر. اگر با جامعه‌شناسان و جرم‌شناسان مشورت می‌کردند می‌فهمیدند که این اقدامات ارعابی مضحک، هیچ تأثیر خارجی ندارد اما چه می‌توان گفت که برخی عهد بسته‌اند که نفهمند.

🔵 انتظار آن است که دادستان‌های محترم که قانون را می‌شناسند، این ضابطان را مهار کنند چون با این اقدامات هم امنیت روانی جامعه را هدف قرار می‌دهند و هم عملاً وجهه رییس قوه قضاییه را مخدوش می‌کنند و ادعا می‌کنند که دستورالعمل‌ها برای ما کشک است!

🔵 یکی از اصلی‌ترین بلیّه‌هایی که دامن این ملک و مملکت را گرفته است [اعمال عجیب و خشن] برخی ضابطان است و تنها عامل مهار ایشان، اقتدار و مداخله قانونی دستگاه قضاست. ضابط، ضابط است اما برخی فکر می‌کنند ضابط، معاذالله خداست.

رونوشت. مسوولین ضابطان و نیز هموطنان توجیه‌گر که در مورد حجاب دائماً قانون قانون می‌کنند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. بله شما هم خیلی دلسوزید- حتمن هم بدنبال برند کسب وکارتون نیستین- همه این تذکرات را در راه خدا خرج میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا