خرید تور نوروزی

بررسی تکنولوژی باتری در دستگاه‌های یو پی اس

رپورتاژ آگهی

تکنولوژی باتری UPS در طول سال‌ها به طور چشمگیری تکامل‌یافته است. امروزه، متداول‌ترین فناوری‌های باتری مورد استفاده برای سیستم‌های UPS، معمولاً اسید سرب و اسید سرب تنظیم‌شده با دریچه و لیتیوم یون هستند. انتخاب صحیح فناوری باتری یو پی اس به محیط و کاربرد بستگی دارد.

تکنولوژی و ساختار باتری‌های یو پی اس چگونه است؟ اگر شما در دستة کسانی قرارداد که درباره تکنولوژی باتری‌های یو پی اس اطلاعات چندانی ندارید؛ اما سؤالات گوناگونی درباره این موضوع برای شما به وجود آمده است پیشنهاد ما این است که مطالعه این مطلب را از دست ندهید تا چرایی برای سؤال‌های خود را پاسخ دهید.

درباره تکنولوژی باتری در دستگاه‌های یو پی اس چه می‌دانید؟

هنگامی که شما از کامپیوتر یا تجهیزات دیگر استفاده می‌کنید، ممکن است با قطع ناگهانی برق مواجه شده باشید. UPS (منبع تغذیه بدون وقفه) یک سیستم ذخیره انرژی است که می‌تواند در زمان موردنیاز برق را تأمین کند. می‌توان از آن برای روشنایی استفاده کرد و همچنین برق تجهیزات الکتریکی را تأمین کرد و شرایط کاری عادی را حفظ کرد. با خرید باتری یو پی اس مگامداوم می‌توانید پشتیبانی بسیار خوبی از سیستم برق پشتیبان UPS برای سیستم‌های خودتان ارائه دهید.

باتری‌ها هسته سیستم یو پی اس هستند و منبع اصلی خرابی یو پی اس نیز هستند؛ زیرا محتمل‌ترین قطعه برای خرابی هستند. باتری‌ها به دلایل مختلفی از کار می‌افتند از جمله آسیب فیزیکی، سولفاته شدن، نگهداری ضعیف و موارد دیگر. آزمایش منظم باتری یو پی اس نقش کلیدی در اطمینان از قابلیت اطمینان آنها دارد.

تکنولوژی باتری‌ یو پی اس چگونه است؟

تکنولوژی باتری‌های یو پی اس بسیار متفاوت است؛ اما اکثر آنها با تکنولوژی سیلد اسید تولید می‌شوند. فناوری باتری‌های یو پی اس بیشتر به‌صورت سرب اسیدی است. ساختار باتری‌های یو پی اس به‌گونه‌ای طراحی شده است که در زمان قطعی برق‌رسانی به سیستم پشتیبان قوی برای سیستم شما باشد. یعنی به‌محض اتصال به برق سیستم شما سریعاً شروع به کار کند.

تفاوت بین یک باتری یو پی اس و یک باتری معمولی از لحاظ تکنولوژی چیست؟ باتری‌هایی یو پی اس نسخه پیشرفته‌ای از باتری‌های معمولی هستند. باتری‌های یو پی اس به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که نسبت به برق خارجی بسیار واکنش‌پذیر باشند. این کار باتری UPS را در یک میکروثانیه در هنگام قطع برق فعال می‌کند. ماهیت بسیار واکنش‌پذیر نیز باتری‌های UPS را قادر می‌سازد تا ویژگی‌هایی مانند جذب نوسانات را ارائه دهند.

بنابراین، یک باتری یو پی اس قابلیت فیلتر کردن برق را دارد. این منجر به برق ثابت دستگاه در طول عملیات می‌شود. بااین‌حال، یک باتری معمولی طوری طراحی نشده است که واکنش‌پذیر باشد؛ بنابراین، یک باتری معمولی ممکن است یک ثانیه طول بکشد تا در هنگام قطع برق تغییر کند. علاوه بر این، ویژگی‌هایی مانند حفاظت از نوسانات را ارائه نخواهد کرد.

اجزای اصلی باتری UPS

  • بدنه
  • صفحات باتری
  • الکترولیت باتری
  • جداکننده صفحات
  • ترمینال
  • سوپاپ
  • سلول‌های باتری

باتوجه‌ به تکنولوژی‌های مختلف ابعاد باتری‌های یو پی اس تفاوت دارد؟

باتوجه‌به تکنولوژی و ساختارهای متفاوت باتری‌های یو پی اس اندازه و ابعاد آن‌ها نیز متفاوت هستند‌. در واقع می‌توان این‌گونه بیان کرد که تفاوت ابعاد باتری‌های یو پی اس به میزان ساعت آمپر آنها بستگی دارد.

آیا بر اساس تکنولوژی‌های مختلف باتری‌های یو پی اس طول عمر آنها نیز متفاوت است؟

قطعاً همین‌طور است بر اساس تکنولوژی‌های ساخت باتری‌های یو پی اس طول عمر آنها نیز متفاوت است. در واقع میزان کارایی و طول عمر هر باتری ارتباط مستقیمی با نوع ساخت و کیفیتش دارد. اما در کنار این موضوع باید به نوع استفاده و نگهداری از باتری هم توجه داشت. به طور مثال اگر شما از یک باتری به‌صورت مستمر و متوالی استفاده کنید وضعیت شارژ و دشارژها به طور متوالی رخ دهد می‌تواند بر کاهش طول عمر باتری شما مؤثر باشد.

بررسی اجمالی بازار باتری یو پی اس

فراگیر شدن روزافزون محصولات الکترونیکی حساس‌تر در کشورهای مختلف که به‌راحتی در اثر قطع برق، سایر ناهماهنگی‌های برق سیستم‌ها و تجهیزات آسیب می‌بینند، یکی از عوامل محرک رشد بازار باتری UPS در جهان شده است. گسترش دستگاه‌های الکترونیکی حساس مانند دستگاه‌های مورد استفاده در رایانه‌های خانگی تا دفاتر، کارخانه‌ها و نیاز به UPS برای حفظ تناقضات در منبع تغذیه، به‌ویژه در مراکز داده و بخش صنعتی بیشتر احساس می‌شود تا فرصت‌هایی را برای بازار باتری UPS فراهم کند. افزایش توان مورد نیاز، تقاضا برای برق پاک و قابل‌اعتماد و سرمایه‌گذاری‌های اضافی در فناوری اطلاعات برای توسعه محصولات میکروالکترونیک برای کاربردهای مختلف، نیاز به باتری‌های UPS بهبودیافته، در درجه اول باتری‌های سرب اسید و باتری‌های لیتیوم یونی را ایجاد می‌کند.

تفاوت تکنولوژی بین باتری‌های لیتیوم یون و باتری سرب اسید

تفاوت کلیدی بین باتری لیتیوم یون و باتری سرب اسید ترکیبی از مواد شیمیایی مورداستفاده در الکترودها و الکترولیت درون باتری است. باتری‌های لیتیوم یونی از اکسید فلزی برای کاتد و از مواد مبتنی بر کربن برای آند استفاده می‌کنند. الکترولیت یک نمک لیتیوم است که در یک حلال آلی حل شده است. اما یک باتری سرب اسید از دی‌اکسید سرب برای کاتد، یک آند سرب و اسیدسولفوریک به‌عنوان الکترولیت استفاده می‌کند.

چگونه باتوجه‌به تکنولوژی باتری یو پی اس مناسب‌ترین انتخاب را داشته باشیم؟

برای انتخاب سیستم پشتیبان باتری مناسب برای انرژی موردنیاز خود، باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

نگهداری

شناسایی باتری یا منبع تغذیه پشتیبان صحیح برای UPS شما برای پشتیبانی از بار بحرانی شما در طول یک رویداد کیفیت برق بسیار مهم است.

عملکرد بهینه

سیستم‌های پشتیبان باتری بهینه از خرابی در طول عمر طولانی با حداقل ردپا جلوگیری می‌کنند اما آنها همچنین باید مطابق با نیازهای شما سفارشی شوند.

ظرفیت

ظرفیت باتری باید بار متصل به UPS را برآورده کند. باتری با ظرفیت 30 درصد بیش از بار سیستم خود انتخاب کنید.

زمان اجرا

باتری‌ها دارای درجه آمپرساعت هستند، بنابراین می‌توانید بدانید که چقدر بار شما را تغذیه می‌کند. اطمینان حاصل کنید که باتری شما می‌تواند انرژی کافی برای پوشش انتقال به یک ژنراتور منبع تغذیه جایگزین را فراهم کند.

نوع باتری

شیمی باتری‌های مختلف مزایا و محدودیت‌های خود را به همراه دارد. شیمی باتری را انتخاب کنید که نیازهای شما را برآورده کند.

گارانتی باتری

داشتن گارانتی یکی از فاکتورهای مهم در زمان انتخاب باتری یو پی اس است. همچنین گارانتی برای دانستن مدت‌زمان ماندگاری باتری مهم است.

نام تجاری

انتخاب یک نام تجاری قابل‌اعتماد تضمین می‌کند که باتری شما به طور غیرمنتظره با هیچ مشکلی مواجه نمی‌شود. برندهای خوب هر مشکلی را در دوره گارانتی خودپوشش می‌دهند. این باعث بازگشت سرمایه بهتر می‌شود.

جمع‌بندی

ما در این مقاله درباره ساختار و تکنولوژی باتری‌های یو پی اس و همچنین تفاوت این نوع باتری را با باتری‌های معمولی بیان کرده‌ایم؛ بنابراین توجه به فناوری باتری که انتخاب می‌کنید بر اساس نیازهای خود از اهمیت زیادی برخوردار است.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا