خرید تور نوروزی

ماجرای آلودگی آب کبودرآهنگ

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کبودراهنگ گفت: آب شرب ۱۳ روستای شهرستان با آلودگی میکروبی مواجه شده که با افزایش کلرزنی تا ۴۸ ساعت آینده این آلودگی رفع می‌شود.

به گزارش ایسنا 10 مرداد به نقل از روابط عمومی فرمانداری کبودراهنگ، مهدی سعادتمند دوشنبه ۹ مردادماه در جلسه کارگروه  سلامت و امنیت غذایی شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: با توجه به قطعی‌های مکرر برق در برخی روستاها کلرزنی آب شرب روستایی مناسب انجام نمی‌شود و باعث آلودگی میکروبی در آب شرب روستایی می‌شود.

وی با اشاره به وجود بیماری تب مالت در شهرستان تصریح کرد: در فصل تابستان با افزایش تب مالت در شهرستان مواجه هستیم و طبق آمار میزان مبتلایان به تب مالت در شهرستان بالاست و رتبه نخست استان را داریم و در بخش گل تپه آمار مبتلایان بیشتر است.

سعادتمند گفت: برای جلوگیری از بیماری تب مالت به ویژه در روستاهای با آمار بالا اطلاع‌رسانی از طریق کارگاه‌های آموزشی و فضای حقیقی و مجازی ضرورت دارد.

دکتر کریمی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ هم اظهار کرد: سال گذشته در بیش از ۴۵۰ کلاس به بیش از ۵۰۰۰ نفر و در چند ماه اخیر به حدود ۱۰۰۰ نفر آموزش بیماری تب مالت ارائه شده است.

دکتر حافظی، مدیر اداره دامپزشکی شهرستان کبودراهنگ هم گفت: سال گذشته بیش از ۴۲ هزار بره و بزغاله و امسال ۴۴ هزار بره و بزغاله و بیش از ۶۰۰۰ گاو و گوساله و  به صورت ۱۰۰ درصدی علیه بیماری تب مالت واکسینه شده‌اند.


مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کبودراهنگ گفت: طی چند روز گذشته ۱۳ روستای کبودراهنگ به علت قطعی برق با مشکل آلودگی میکروبی مواجه بود که از امروز مشکل این روستاها مرتفع می‌شود.

فرهاد امیری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: منظور از آلودگی میکروبی آب شرب این روستاها آن است که در زمان قطعی برق وضعیت کلرزنی آب شرب به علت کار نکردن دستگاه تزریق آب ژاول صفر می‌شود و به همین علت این روستاها را آلودگی میکروبی اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مشکل آلودگی میکروبی آب شرب این روستاها شدید نبوده است، مطرح کرد: از امروز این موضوع مرتفع و تزریق آب ژاول در زمان قطعی برق به مخزن را همکاران به صورت دستی انجام خواهند داد.

وی با بیان اینکه در کبودراهنگ توسط امور آب کلرزنی آب های سطحی و چاه های با عمق کم که دارای آلودگی باشند، به صورت مستمر انجام می‌شود، افزود: طی چند روز گذشته به علت قطع و وصل شدن برق در هنگام قطعی برق دستگاه تزریق به علت برقی بودن کار نمی‌کند که از امروز برای مرتفع شدن مشکل در هنگام قطعی برق تزریق آب ژاول به مخزن برای کلرزنی به صورت دستی انجام خواهد شد.

امیری خاطرنشان کرد: پیش از این دستگاه تزریق آب ژوال به مخزن برای کلرزنی به صورت گازی بود اما به علت مشکلات محیط زیستی و بیوشیمیایی، دستگاه را به دستگاه برقی جابه جا و تغییر دادیم و در حال حاضر این دستگاه ها با برق کار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه این آلودگی میکروبی شدید نبوده و صرفاً منظور ما از آن صفر شدن کلرزنی در زمان قطعی برق است، یادآور شد: از این تعداد، شش روستا تحت پوشش امور آب و فاضلاب بوده و هفت روستا تحت پوشش این شرکت نیستند.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کبودراهنگ گفت: از ۱۲۸ روستای شهرستان، ۱۰۷ روستا تحت پوشش آب و فاضلاب هستند و هفت روستا نیز به زودی تحت پوشش قرار می‌گیرد و مابقی روستاها اگر اعلام آمادگی کنند تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا