خرید تور نوروزی

درباره «علي‌اكبر رائفي‌پور» سخنران جنجال‌آفرين اصولگرا كه حالا نقش جديدي براي خود تعريف كرده است؛ «راهبري و ليست‌بندي انتخاباتي! »

روزنامه اعتماد نوشت:

«اينا-اينها- را جايي به شما نمي‌گويند»، «ببين كي دارم ميگم»، «اينجوري شو ديگه نشنيده بودي». عبارت‌هاي فوق ممكن است در ذهن هر كدام از ما به عنوان جملات ثابت چهره يا آشنايي تثبيت شده باشد، اما وقتي همه اينها كنار هم قرار بگيرند يك چهره و سخنران را به ياد مي‌آورند؛ علي‌اكبر رائفي‌پور كه طي دو دهه گذشته به‌طور متوالي سخنراني‌هاي عجيب در هر حوزه و موضوعي داشته است؛ از سياست داخلي تا فراماسونري و پيشگويي‌هايي عجيب تا جايي كه خبرگزاري ايسنا در دوره‌اي او را نوسترآداموس ايراني خواند.

با جست‌وجوي نام رائفي‌پور بيش از اينكه به سابقه تحصيلي يا فردي او برسيم، اظهارات شاذ ديده مي‌‎شود. هيچ رزومه مشخصي از وي در دست نيست، اما به نظر مي‌رسد در سال‌هاي پاياني دهه 70 و سال‌هاي آغاز دهه 80 او با تمركز بر مساله صهيونيسم و فراماسونري سخنراني‌هاي آتشين خود را آغاز كرد. سخنراني‌هاي خالي از هر مستند علمي و منطقي با تضادهاي فراوان كه مسائل بعضا بي‌ارتباط را در كنار هم قرار مي‌داد و تحليل‌هايي درباره پشت پرده هر مساله را بيان مي‌كرد. با مرور نخستين سخنراني‌هايش در سال‌هاي ابتدايي دهه 80 مي‌بينيم، او در پي افشاي رازهايي درباره فعاليت‌هاي اسراييل و امريكا و نفوذ صهيونيست‌ها در همه امور دنياست. رائفي‌پور از ابتدا تا امروز هميشه مي‌خواسته رازي كه به گفته خودش ديگران نمي‌بينند و درك نمي‌كنند را افشا كند؛ از طرح دلار امريكا تا سياست‌هاي كشاورزي، از تفسير عجيب فيلم و سريال تا مسائل ماورالطبيعه و جن و دجال. مردي كه مي‌گويد همه ‌چيز را مي‌داند و روابط و پشت پرده‌هايي را در موضوعات مي‌بيند كه ديگران از درك آن عاجز هستند تا جايي كه برخي به او اين اتهام را وارد كردند كه در حال نوعي فرقه‌سازي است.

پا جاي پاي حدادعادل

در روزهاي اخير بعد از ماجراي سفر حج او و ممنوع‌الخروجي‌اش از عربستان كه بار ديگر مساله‌اي براي سخنراني‌ها و ادعاهاي عجيب را ايجاد كرد، رائفي‌پور در حال تدارك نقشي جديد براي خود است. بعد از دو دهه گفته‌ها و ادعاهايي كه به گفته مريدانش افشاگر‌ي‌هاي او درباره همه امور دنيا از طرح اسكناس دلار و سرمايه‌داري و كاخ سفيد و سياست‌‎هاي دولت روحاني بود، توييت‌هاي اخيرش نشان مي‌دهد كه او اسب انتخابات را زين كرده؛ البته نه براي اينكه نماينده مجلس باشد كه رائفي‌پور براي خود نقش‌هايي بالاتر از نمايندگي يك شهر و شهرستان را در ذهن دارد، بلكه به دنبال تعريف جايگاه جديد براي خود است تا سكان راهبري انتخاباتي بخشي از جريان اصولگرا را در دست بگيرد.

شاهد اين ادعا در توييت اخير او ديده مي‌شود كه با دو هشتگ «شايسته‌سالاري» و «اين‌بار فرق مي‌كند» نوشته است: «تمام عزيزاني كه صلاحيت‌هاي لازم عرفي، قانوني و عمومي را براي نمايندگي مردم شريف ايران در حوزه‌هاي انتخابيه خود دارند، در صورت تمايل در انتخابات ثبت‌نام كنند. به زودي روش‌هاي شايسته‌گزيني كانديداها و نحوه حمايت از ايشان را به اطلاع‌تان خواهم رساند.»

علاوه بر اين، رائفي‌پور در سخناني كه ارديبهشت ماه سال جاري از او در فضاي مجازي منتشر شد، بر اهميت و نقش نمايندگان مجلس به عنوان يكي از قدرتمندترين مسووليت‌ها در كشور تاكيد كرد. او پيش از انتخابات مجلس يازدهم نيز در سخناني در ميان مخاطبانش انتقاداتي به شوراي ائتلاف انقلاب و حتي جبهه پايداري وارد كرده و به عدم هماهنگي ميان آنها در معرفي نامزدهاي‌شان و برخي اختلاف‌ها در جريان اصولگرا پرداخته و گفته بود كه اين سازوكار ايراد دارد. رائفي‌پور در ويديوي اخير خود درباره انتخابات مجلس 1402 گفته است: «مديران مياني در استان‌ها و شهرستان‌ها عموما با مداخله نمايندگان تعيين مي‌شود، همين مجلس هم كم از اين كارها نكرده است…بنابراين نمايندگان مجلس مهم‌ترين بخش اجرايي كشور را تعيين مي‌كنند…دو دوره است من اين حرف‌ها را مي‌زنم، ناراحت نشوند از من نمايندگان، چون اين دوره كارشان دارم.»

او در ايام پاياني مجلس دهم بارها به نقد مجلس دهم و شخص علي لاريجاني در موضوعات مختلفي درباره برجام و مصوبات ديگر پرداخته بود، به‌رغم نقدهايي به مجلس يازدهم كماكان مي‌گويد كه «سگ اين مجلس به مجلس قبلي مي‌ارزد.» با اين حال پيش از انتخابات رياست‌جمهوري سال 1400 با قيد دوباره اين مقايسه از دلخوري خود از مجلس يازدهم گفت: «من بالاي توييترم نوشته‌ام انقلابي بيزار از چپ و راست، مرده‌شور چپ و راست‌تان را ببرند. شما نماينده مجلس هستيد يا نماينده دولت؟ چرا در ستادهاي رييسي و جليلي هستيد؟ مجلس ديگري بود، نمي‌گفتند در مجلس وكيل‌الدوله‌ها هستند؟!»

بسياري، اظهارات اخير رائفي‌پور را تلاش براي حضور در انتخابات جهت رسيدن به مجلس تفسير كرده بودند، اما به نظر نمي‌رسد رائفي‌پور بخواهد نماينده مجلس باشد. او سعي دارد سازوكاري جديد براي عرصه انتخابات و تهيه ليست تدوين كند. سازوكاري كه از ساختارهاي قبلي اصولگرايان همانند شوراي ائتلاف كه زير نظر غلامعلي حدادعادل اداره مي‌شود، عبور كند و احتمالا ليست جديد و متفاوتي را عرضه و براي خود نقشي در قامت راهبري جريان انقلابي- «چرا كه تاكيد دارد من اصولگرا نيستم» – تعريف كند.

احتمالا در روزهاي آينده شاهد معرفي سازوكار انتخاباتي جديدي از جانب رائفي‌پور خواهيم بود. سازوكاري كه به يك ليست با اسامي جديد منتهي مي‌شود و اين ليست با هدف تغيير تركيب مجلس است، براي مجلسي انقلابي‌تر از مجلس انقلابي يازدهم.

غائله وزير كشور دولت رييسي و سرشاخ با قاليباف

رائفي‌پور از اصلي‌ترين چهره‌هايي بود كه در ماجراي درگيري و تنش بين وزير كشور و مجلس بر سر يك بخشنامه انتخاباتي نشان داد كه مشخصا در تيم دولت رييسي است.

او در سخنراني اخير در ارتباط با نقش و اختيار نمايندگان در مديران مياني پيرامون اين موضوع هم واكنش نشان داد، اما واكنش اصلي مربوط به يك سخنراني در يك هيات عزاداري بود. تصاويري كه از اين سخنراني رائفي‌پور با عنوان «صحبت‌هاي قاليباف عليه رائفي‌پور و جواب محكم رائفي‌پور در مورد داستان بخشنامه معاون وزير كشور» منتشر شده در پشت تريبوني است كه در پايين آن عنوان «هيات سيدالشهدا (ع) مع امام منصور» قيد شده است. در فيلم اين سخنراني رائفي‌پور به اظهارات چند روز قبل قاليباف واكنش نشان داد.

موضوع صحبت رائفي‌پور پاسخ قاليباف به انتقادات برخي نمايندگان در ارتباط با درخواست براي بركناري معاون سياسي وزارت كشور بود كه قاليباف در ادامه به صورت غيرمستقيم به رائفي‌پور اشاره كرده و مي‌گويد: «يه عده در تريبون‌ها پيدا مي‌شوند مخصوصا در اين ايام، هم قانون تشخيص مي‌دهند، هم ابلاغ قانون مي‌كنند، هم حرف خلاف مي‌زنند. ما تذكر مي‌دهيم كه آنها وظيفه‌اي ندارند به خصوص كه موضوعات خلاف قانون در مجالس عزاي اباعبدالله گفته شود.»

رائفي‌پور با پخش اين قسمت از سخنان قاليباف در اين باره گفته است: «از قضا هيات امام حسين (ع) و اباعبدالله جاي همين حرف‌هاست. همين حرف‌ها را نزديم كه هر كسي توانست هر كاري مي‌خواهد در اين مملكت بكند. فرق تشيع با ديگر فرقه‌هاي ديگر همين كار سياسي است. آقاي قاليباف مي‌گويد بخشنامه معاون سياسي وزارت كشور خلاف قانون بوده، به‌طور مشخص به بندهاي2، 4، 6 و 7 اشاره مي‌كند كه همه اين موارد اتفاقا براي برگزاري سالم‌تر انتخابات است.»

او در بخش ديگري از سخنراني خود مي‌گويد: «بخشنامه‌اي معاون سياسي وزارت كشور به فرمانداران نوشته كه مراقب باشيد تعارض منافع و موضوعات سياسي لحاظ شود و كسي سوءاستفاده نكند و همه در فضاي برابر براي انتخابات بكوشند و فرصت داشته باشند. كجاي اين مساله خلاف قانون است كه آقاي قاليباف مي‌گويد خلاف قانون است؟ مشخص است ناراحتي و عصبانيت نمايندگان از چيست.»

رائفي‌پور در ادامه اين سخنراني با خواندن برخي مصاحبه‌هاي نمايندگان مبني بر لزوم استيضاح وزير كشور و جمع‌آوري 100 امضا و موافقت 200 نماينده با استيضاح احمد وحيدي مي‌گويد: «200 نفر شدند كه وزير (كشور) را استيضاح كنند و قرار است جنگ راه بيفتد و قرار است با اين 200 نفر داخل رينگ برويم. جهنم! مي‌رويم ببينيم چه مي‌شود. قشنگ مي‌شود احتمالا!»

فراتر از همه اين سخنراني‌ها توييت عجيب رائفي‌پور درباره نمايندگاني بود كه با استيضاح وزير كشور موافق بودند. او در واكنش به اعتراض نمايندگان به بخشنامه وزارت كشور و جمع‌آوري امضا براي استيضاح احمد وحيدي در رشته توييتي نوشت: «واي بر مجلس! بارها بخشنامه معاونت سياسي وزارت كشور را خواندم. كلمه كلمه آن تذكر و توجه به شفافيت، رعايت اصل بي‌طرفي مجريان انتخابات، افزايش مشاركت، دعوت از همه گروه‌ها و دقت در سواري ندادن به نمايندگان كنوني و سابق مجلس در آستانه انتخابات بود كه عين عقل و شرع و قانون است. بايد از مردم خواست به ۲۰۰ نماينده‌اي كه متعرض وزير كشور شده‌اند، راي ندهند. افسوس كه شفافيتي در كار نيست. اين حجم از وقاحت باور نكردني است. اينها اگر در زمان امام علي (ع) مي‌بودند به حضرت به خاطر نامه به عثمان‌بن‌حنيف نيز حمله مي‌كردند. يقين دارم رهبري مفاد آن نامه را تاييد خواهند كرد.»

هشدار تيم قاليباف؛ اسير جريان خاص نشو!

صحبت‌هاي اخير رائفي‌پور البته از جانب تيم قاليباف نيز بي‌پاسخ نماند. خبرگزاري خانه ملت در 12 مرداد گفت‌وگويي از احسان اركاني، نماينده نيشابور و عضو كميسيون اصل 90 مجلس با روتيتر «واكنش به اظهارات رائفي‌پور» منتشر كرد كه اركاني در آن گفته بود: «در هفته جاري كه همپاي ساير نمايندگان مجلس در حوزه انتخابيه بوده و در شهرها و روستاها بين مردم در حال پيگيري مشكلات آنان از قطعي آب و برق روستاييان گرفته تا نداشتن فضاي ورزشي و بيكاري جوانان و مشكل مسكن و آسفالت و معضلات معيشتي كارگران و بازنشستگان و كارمندان و معلمان هستم، افسوس مي‌خورم كه چرا از تريبون‌داران حامي دولت صدايي براي ملت درنمي‌آيد و اگر هم سر و صدايي دارند هيچ ربطي به مشكلات و مطالبات اصلي مردم نظير تورم، بيكاري، مسكن، معيشت، سفره مواد غذايي و … ندارد و آنقدر در فضاي مجازي غرق شده‌اند كه از فضاي واقعي بي‌اطلاع هستند. قاعدتا دليل اين سكوت يا بي‌دردي مدعيان تريبون‌دار در قبال مشكلات مردم يا بي‌خبري و قطع ارتباط با توده مردم است يا بنا به دلايل سياسي و جناحي و بهره بردن از منافع خاص، جرات و شهامت بيان دردهاي مردم و مطالبه‌گري از دولت و رييس‌جمهور و وزرا را ندارند.»

علاوه بر اين كانال «نواصولگرا» منتسب به طيف قاليباف در دو پست به اظهارات رائفي‌پور پرداخت و مكرر با كنايه از وي طرح سوال كرد كه «چرا مطالبه شفافيت آرا را از مجمع تشخيص مصلحت نظام پيگيري نمي‌كند».

كنايه‌هاي تيم قاليباف بر سر اين تنش به رائفي‌پور، به شايعاتي مربوط به سه سال پيش باز مي‌گردد كه اخبار غيررسمي از همكاري سيد ياسر جبراييلي با علي‌اكبر رائفي‌پور در بخش‌هايي از مجمع تشخيص مصلحت نظام منتشر شد. پايگاه خبري «امتداد» آن زمان در اين باره در خبري كوتاه نوشت: «علي‌‌اكبر رائفي‌پور و ياسر جبراييلي، چهره‌هاي نزديك به جريان پايداري، زير نظر محسن رضايي، دبير مجمع‌ تشخيص‌ مصلحت ‌نظام در دبيرخانه مجمع تشخيص به ‌كار گرفته‌ شده‌اند. جبراييلي از مديران پيشين خبرگزاري فارس بوده و رائفي‌پور، سخنران جنجالي اصولگرايان است.»

تيم قاليباف در پاسخ به رائفي‌پور درباره موضوع بخشنامه وزارت كشور هم چنين نوشته است: «وزير كشور خودش به محض اطلاع از اين بخشنامه غيرقانوني، آن را ابطال كرده و حتي قبل از گفت‌وگو با نمايندگان در صحن به قاليباف گفته قصد دارد معاون سياسي را تغيير دهد. در واقع رائفي‌پور با خلط دو امر زماني فشار نمايندگان را به قبل از ابطال و قول تغيير معاون سياسي-امنيتي مي‌برد و همين باعث مي‌شود كه دچار يك تناقض شود. حال او بايد تصميم بگيرد كه روايتش از وحيدي، شخصي متزلزل و ناتوان باشد يا بپذيرد كه در تصويرسازي اشتباه كرده است.»

تيم قاليباف همچنين در نقدي تندتر از سابق خطاب به رائفي‌پور نوشته است: «آيا رائفي‌پور و امثال او واقعا معتقدند كه امتيازات نمايندگي در پيگيري مسائل مردم براي سال چهارم بايد متفاوت از سه سال قبل باشد؟ اگر چنين است، او بايد معتقد باشد كه رييس‌جمهوري هم در سال آخر مسووليت، نه به سفر استاني برود، نه مصاحبه تلويزيوني بكند و نه افتتاحيه‌اي داشته باشد. پس اين استدلال هم در درون خود متناقض است.»

رسانه نواصولگرا در پايان نيز به رائفي‌پور توصيه كرده كه در بازي انتخاباتي برخي افراد خاص قرار نگرفته و به بدعت دخالت در انتخابات مجلس توسط يك قوه ديگر دامن نزند. همچنين ابراز اميدواري كرده كه «ايشان مطالبه‌گري‌هاي خود را واقعي كند، مثلا درباره شفافيت همان‌طور كه از مجلس مطالبه داشت، از مجمع هم داشته باشديا حداقل نصف آن ميزان و شدت يا حتي يك‌چهارم آن فشار را داشته باشد كه كسي به صدق او در مطالبه‌گري شك نكند. يا اگر مي‌گويد «آدمِ آقا» است، ديگر جملات تعريفي و تمجيدي ايشان درباره مجلس انقلابي را هم بگويد و نه اينكه آن را يكپارچه تخريب كند.»

رائفي‌پور در زمين چه كسي بازي مي‌كند؟

موسسه «مصاف» كه اين روزها سايت آن از دسترس خارج است و نوشته شده به زودي باز مي‌گردد، مثل خود رائفي‌پور مرموز است. اين موسسه زير نظر علي‌اكبر رائفي‌پور اداره مي‌شود؛ در حالي كه نام موسس آن «اميرحسين رائفي‌پور» ثبت شده است. اين موسسه در ابتداي كار توليد محتوا و نشر سخنراني‌هاي رائفي‌پور درباره حوزه فعاليت و سخنراني يك دهه اول او درباره موضوعاتي از قبيل جن، سرمايه‌داري، صهيونيسم و مواردي از اين دست را داشت، اما در ماه‌هاي اخير موضوع توليدات محتوا بيش از پيش رنگ انتخاباتي به خود گرفته و اكانت‌هاي منتسب به اين موسسه و جريان فكري جريان انتخاباتي آغاز شد. حركتي كه تيم قاليباف آن را «در پيوند با تيم رسانه‌اي دولت» ارزيابي كرده است.

اما به‌طور مشخص رائفي‌پور كه هم نقدهاي جدي به بدنه مجلس يازدهم وارد كرده و هم سطح تنش او با قاليبافي‌ها به رسانه‌ها رسيده در كدام جناح‌بندي سياسي بازي مي‌كند؟ هم در موضوع وزير كشور و بخشنامه انتخاباتي و هم در موارد ديگر مشخصا رائفي‌پور نزديكي‌هايي جدي به بخشي از نيروهاي پايداري و البته دولت رييسي دارد.

طي دو سال گذشته جز موارد معدود و انگشت‌شمار نقدي جدي خطاب به دولت رييسي از رائفي‌پور شنيده نشده؛ جز در چند مورد سياست‌هاي اقتصادي در زمينه بانكداري و واردات عموما رائفي‌پور پيگير طرح‌هايي همچون شفافيت و صيانت، برخاسته از جريان پايداري است. در حال حاضر اما بايد بين ادامه جريان قاليباف در مجلس و حضور نيروهاي نزديك به دولت در اتحاد با جريان پايداري در مجلس بعدي را انتخاب كرد.

فراموش نكنيم در ايام انتخابات رياست‌جمهوري سال 1400 گفته بود: «آقاي رييسي مي‌تواند وحدت ايجاد كند، راي روحانيت را دارد، كارهاي مهمي در آستان قدس كرده است، من خراسان شمالي رفتم به ديدار خانواده‌هاي فقرا رفتيم و گفتند از حرم امام رضا (ع) براي ما برنج مي‌آورند. نقطه ضعف اين است كه مردم شناخت دقيقي از ايشان ندارند. نكته دوم اينكه شروع كردند درباره اعدام‌هاي 67 است و مي‌خواهند روي اين فضا ورود پيدا كنند. ايشان براي مخاطب سربسته است.»

رائفي‌پور حتي سال گذشته در صفحه توييتر خود نوشته است: ‏«دنياي فانتزي قشنگي بود اگر مي‌شد با دستور قيمت‌ها را كنترل كرد…خوب اما در واقعيت اين‌گونه نيست!» با اين وجود مشخص است كه رائفي‌پور در حال حركت در خلاف جهت ساز و كارهاي مرسوم اصولگرايي براي انتخابات است و تلاش دارد تا تركيب جديدي در مجلس را ايجاد كند. همين رويه احتمال و مساله توافق با دولت و پايداري‌ها براي ارايه ليستي با چهره‌هاي جديد و متفاوت از نمايندگان فعلي را به ذهن متبادر مي‌كند. ليستي براي ساختن مجلسي كه هراسي از تصويب شفافيت آرا نداشته باشد، طرح‌هاي مربوط به فيلترينگ اينترنت را سريع تصويب كند، لايحه حجاب را با محتواي مورد نظر آنها جلو ببرد و از اساس كشور را مطابق سخنراني‌هاي رائفي‌پور اداره كند.

از انتخابات مجلس يازدهم

تا انتخابات مجلس دوازدهم

در نيمه نخست سال 1398 انتشار يك عكس از رائفي‌پور و همچنين برخي اظهارات فعالان توييتري بحث احتمال كانديداتوري او براي مجلس يازدهم را بر سر زبان‌ها انداخت. عكس جنجالي رائفي‌پور، ياسر جبراييلي و وحيد يامين‌پور بر سر بساط آبگوشت‌خوري در كنار اينكه موضوع همكاري رائفي‌پور و جبراييلي در مجمع تشخيص مصلحت را دوباره تازه كرد، منشا تفسير «همكاري ويژه براي انتخابات مجلس يازدهم» نيز شد.

معماي نفر چهارم حل نشد، اما همين عكس در كنار سونامي كه رائفي‌پور و اكانت‌هاي منتسب به موسسه مصاف درباره «شفافيت آرا» به راه انداختند، موضوع احتمال كانديداتوري او را تا مدت‌ها بر سر زبان‌ها انداخت.

كينه از مجلس يازدهم

بر سر موضوع شفافيت آرا

رائفي‌پور از اصلي‌ترين چهره حامي طرح شفافيت آراي نمايندگان بود. ايده اول طرح تاكيد داشت كه راي همه نمايندگان به همه طرح‌ها- جز موارد خاص امنيتي- بايد شفاف باشد. اساس شعارهاي انتخاباتي نمايندگان مجلس يازدهم بر پايه كمپين مجازي رائفي‌پور در همين رابطه بنا شد. مجلس يازدهم اما به اذعان خود نمايندگان هوادار اين مجلس طرح شفافيت آرا را ذبح كرد و طرحي بدون ضمانت اجرايي اهداف طراحان آن با عنوان «شفافيت آراي قواي سه‌گانه» را تصويب كرد. از ابتداي طرح موضوع شفافيت آرا و مخالفت نمايندگان در گام نخست با كليات اين طرح رائفي‌پور نقدهاي خود درباره نمايندگان مجلس يازدهم را در اين باره آغاز كرد.

او در سخنراني‌اش در دي ماه سال 1400 در گلزار شهداي كرمان با عصبانيت درباره عدم تحقق اين شعار در مجلس يازدهم انتقاد كرد و گفت: «مخالفان طرح شفافيت آراي نمايندگان حوصله پاسخگويي به مردم را ندارند. عيبي ندارد در اينستاگرام بي‌صاحاب مونده‌ات بزن چه رايي دادي. بعضي افراد مانند مجيد انصاري كه مخالفت با شفافيت را ابراز مي‌كرد به برخي كه فقط وعده شفافيت دادند، شرف دارد.»

از باهنر و حدادعادل

تا رائفي‌پور و پيروان مصاف

اما رائفي‌پور كيست كه مي‌خواهد كارگردان انتخابات يك مجلس باشد؟ بيش از اينكه نيازي باشد اظهارات عجيب او را مرور كنيم يا سخنراني‌هايش درباره مسائل سياسي و فراطبيعي را گوش دهيم، صرف ورود چنين چهره‌اي براي تركيب‌بندي مجلس اهميت دارد؛ چراكه رويكردهاي تند و غيرواقعي وي در مسائل مختلف مي‌تواند در شمايل تركيب مجلس دوازدهم بروز و ظهور پيدا كند.

رائفي‌پور در ايام انتخابات مجلس يازدهم هم انتقاداتي را نسبت به نحوه ليست‌بندي شوراي ائتلاف مطرح كرده بود: «از سازوكار غلط شما متخصص انقلابي بيرون مانده و افراد ديگر داخل ليست هستند. وقتي تخصص نداري و كاري را مي‌پذيري تعهد هم نداري. به يكي از كانديداها پيغام دادم. گفتم خدا شاهد است اگر همه 30 نفر با سرليست‌تون مقابل دوربين ايستاديد و سوگند شفافيت و كارآمدي نخورديد من مي‌دانم. تازه نمي‌گويم به شما راي بدهند همين كه نگويم راي ندهيد، برويد خدا را شكر كنيد. بالاخره چهار نفر هم هستند به حرف من گوش كنند.»

او در ادامه با لحن طنز مي‌گويد: «تهديد مي‌كنم همين حالا، اگر اينها وقاحت را از حد بگذرانند من هم ممكن است ليست بدهم!»

تهديد چهار سال پيش رائفي‌پور حالا به عرصه ظهور و بروز رسيده است. تهديدي كه مي‌تواند مقدمه راهي باشد تا چهره‌اي مثل رائفي‌پور در جايگاهي قرار بگيرد كه روزگاري محمدرضا باهنر و غلامعلي حدادعادل در آن بودند و دور از ذهن نيست گروه‌هايي كه شركت در انتخابات را همواره در دستوركار دارند، ليست مورد تاييد رائفي‌پور براي انتخابات را روي برگه‌هاي راي بنويسند. تصور كنيد مجلسي كه طرح‌هاي تدوين شده از اتاق فكر رائفي‌پور و هوادارانش را تصويب مي‌كند؛ به قول خود رائفي‌پور «قشنگ مي‌شود احتمالا!»


كنايه‌هاي تيم قاليباف بر سر اين تنش به رائفي‌پور، به شايعاتي مربوط به سه سال پيش باز مي‌گردد كه اخبار غيررسمي از همكاري سيد ياسر جبراييلي با علي‌اكبر رائفي‌پور در بخش‌هايي از مجمع تشخيص مصلحت نظام منتشر شد. پايگاه خبري «امتداد» آن زمان در اين باره در خبري كوتاه نوشت: «علي‌‌اكبر رائفي‌پور و ياسر جبراييلي، چهره‌هاي نزديك به جريان پايداري، زير نظر محسن رضايي، دبير مجمع‌ تشخيص‌ مصلحت ‌نظام در دبيرخانه مجمع تشخيص به ‌كار گرفته‌ شده‌اند. جبراييلي از مديران پيشين خبرگزاري فارس بوده و رائفي‌پور، سخنران جنجالي اصولگرايان است.»
رائفي‌پور در سخناني كه ارديبهشت ماه سال جاري از او در فضاي مجازي منتشر شد، بر اهميت و نقش نمايندگان مجلس به عنوان يكي از قدرتمندترين مسووليت‌ها در كشور تاكيد كرد. او پيش از انتخابات مجلس يازدهم نيز در سخناني در ميان مخاطبانش انتقاداتي به شوراي ائتلاف انقلاب و حتي جبهه پايداري وارد كرده و به عدم هماهنگي ميان آنها در معرفي نامزدهاي‌شان و برخي اختلاف‌ها در جريان اصولگرا پرداخته و گفته بود كه اين سازوكار ايراد دارد. رائفي‌پور در ويديوي اخير خود درباره انتخابات مجلس 1402 گفته است: «مديران مياني در استان‌ها و شهرستان‌ها عموما با مداخله نمايندگان تعيين مي‌شود، همين مجلس هم كم از اين كارها نكرده است…»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا