هاشمی‌ رفسنجانی: شرایط امروز را برای کشور به وجود آورده‌اند و اشتباه خود را هم نمی‌پذیرند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از نمایندگان دوره هشتم مجلس شورای اسلامی دیدگاه‌های جمع حاضر و اقشار گوناگون جامعه در مورد وضعیت حساس و خطیر کشور در برهه کنونی را به‌حق خواند و با اشاره به اینکه اکنون سامان یافتن معیشت مردم به یک خواست عمومی و ملی تبدیل شده است، گفت: تأسف‌بار این است که افراد و جریان‌هایی که شرایط امروز را برای کشور به وجود آورده‌اند، حاضر به پذیرش خطای خود و جبران اشتباهات نیستند و انحصارطلبان حتی حاضر نیستند، برای برون‌رفت از مشکلاتی که خود مسبب آن بوده‌اند، زمینه و شرایطی را به وجود آورند تا خواست عموم مردم محقق و افراد و گروه‌های دارای پایگاه مردمی و مقبولیت اجتماعی در عرصه مشارکت عمومی حاضر شوند و از این طریق به تدریج ناکارآمدی‌ها و بی‌تدبیری‌ها از میان برود.

به گزارش انصاف نیوز (رسانه ی کمپین انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان)، عضو مجلس خبرگان رهبری در بیان ویژگی رئیس جمهور آینده کشور، به وضعیت داخلی و بین‌المللی کشور اشاره و تصریح کرد: اگر بتوانیم شرایطی را به وجود آوریم که سلایق گوناگون سیاسی و مقید به قانون اساسی حضوری فعال و پرشور در انتخابات داشته باشند و اقشار مختلف اجتماع نمایندگان واقعی و مقبول خود را در صحنه حاضر ببینند، نتیجه مورد وفاق عموم جامعه و گروه‌ها خواهد بود و همین اتفاق در ابتدای امر بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های داخلی و بین‌المللی را رفع خواهد کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: نتیجه واقعی انتخابات آینده که حاصل مشارکت بالای مردم باشد، بسیاری از محاسبات قدرت‌های مستکبر و نقشه‌های شوم دشمنان را بر هم خواهد زد و آنان را وادار به همکاری و پذیرش خواست‌های بر حق جمهوری اسلامی متکی به مشارکت و اعتماد بالای مردمی خواهد کرد.

در ابتدای این دیدار آقایان نوروززاده، خباز، قنبری، کعبی، محمدی، مقیمی، اولیاء، ترابی، اسلام‌پناه، ریحانی، سازگار، ذوالقدر، نصیرپور و طاهرخانی دیدگاه‌های خود پیرامون وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور و نیز انتخابات آینده ریاست جمهوری را در محورهای زیر بیان داشتند:
– نباید به‌گونه‌ای عمل کنیم که عملکرد نامناست و نادرست برخی به پای اسلام، تشیّع و اهل بیت نوشته شود.
– اگر فرصت‌های نظام به کارآمدی برای کشور نگردد، آینده مبهمی در انتظار خواهد بود.
– تنها با حضور بزرگان سیاسی در عرصه انتخابات است که حماسه سیاسی اتفاق خواهد افتاد.
– لزوم رسیدن به اجماع از سوی جریان اصلاح‌طلب و دلسوزان انقلاب برای حضور در انتخابات.
– کارهای بزرگ و نیز مشکلات بزرگ نیازمند شخصیت‌های بزرگ برای حل‌و‌فصل و اجرا هستند.
– لزوم پذیرش اشتباه از سوی همه جریانات مؤثر در وضع کنونی
– برای نظام و انقلاب از سوی مردم، شخصیت‌ها و خانواده‌های شهدا هزینه‌های بسیاری داده شد و این نظام باید حفظ شود.
– لزوم ایجاد ابتکاری جهت برگزاری جلسه‌ای میان مقام معظم رهبری و جریانات و سلایق سیاسی برای تلطیف فضای سیاسی و کمک به گسترش مشارکت در انتخابات و ایجاد حماسه سیاسی.
– لزوم احیای قانون و قانون‌گرایی با حضور شخصیت‌های بزرگ و قانون‌مدار در صحنه.
– تقویت احزاب و تشکّل‌های برنامه‌دار به جای توسل مقطعی به کاریزهای اشخاص در انتخابات.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا