دستاورد سازی دولتی ها؟
محمدپوریا بهشتی در کانال خبری امتداد، ارگان رسانه ای حزب اتحاد ملت نوشت:
🔹هفته اولیه شهریور هر سال هفته دولت است و امسال دولت ابراهیم رئیسی به نیمه عمر خود رسید. درحالی که وارد سومین سال عمر دولت شدهایم و دستکم باید کارنامه عملکرد روی زمین و قابل اندازه گیری ارائه کند، مواردی را به عنوان دستاورد بیان می کند که عجیب است. برای بررسی این اظهارنظر ها به دو اظهارنظر اشاره می کنیم که هر دو در نمایشگاه دستاوردهای دولت بیان شده است.
🔹در مورد اول سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در حاشیه بازدید از غرفه وزارت بهداشت در نمایشگاه روایت خدمت واکسن کرونا را که در دولت قبل تولید شده بود را به عنوان دستاور بزرگ دولت رئیسی معرفی کرد و گفت: «بزرگترین دستاورد دولت در حوزه سلامت تولید واکسن کرونا به همت وزارت بهداشت و دانشمندان علوم پزشکی بود.»
🔹این اظهارات درحالی بیان میشود که درست در کنار دست سپر خلجی محمد مخبر قرار دارد که در دولت قبل با حمایت های دولت حسن روحانی نه تنها ادعای تولید واکسن کرونای با عنوان برکت را داشت، بلکه وعده داده بود که 50 میلیون واکسن کرونا را تا شهریور 1400 تحویل دهد. با همین وعده واردات واکسن در زمان دولت قبل با کندی پیش رفت و با ورود دولت جدید قوت گرفت. اما دستکم اگر از آقای مخبر سئوال شود باید تایید کند که واکسن کرونا با انواع مختلف آن از جمله برکت و پاستور با روش های جدید در دولت قبل ساخته شد. اینکه چرا رئیس شورای اطلاع رسانی دولت دستاورد دولت قبل را به عنوان دستاورد بزرگ دولت خود معرفی می کند یا از سرناآگاهی است یا حتما از سر ناآگاهی است.
🔹دومین اظهار نظر عجب مربوط به محمد دهقان معاونحقوقی رییس جمهور است. معاون رئیس جمهور اولا ادعا می کند که دولتش «کارهایی که 10 سال بر روی زمین مانده رو را اجرایی کرده است» از او نمی پرسیم کدام کار ده سال بر زمین مانده بود؟ و باز به او یادآور نمیشویم که دولت قبلی مورد علاقه آنها یعنی دولت احمدی نژاد ساخت پالایشگاه خلیج فارس را که در دولت اصلاحات کلید خورده بود رها کرد و تنها در دو سال پایانی که با مشکل بنزین روبه رو شد، به سراغ ساخت آن رفت اما کاری از پیش نبرد. یادآور نمیشویم که در مراسم افتتاح پایشگاه خلیج فارس وقتی روحانی از یکی از مسئولان سپاه که در ساخت پایشگاه دخیل بودند تشکر کرده بود آن مسئول گفته بود: من از شما متشکرم اگر نبودید این پالایشگاه ساخته نمیشد. (روایت روحانی از سالهای تحریم در کتاب جنگ بدون دود و آتش)
🔹با این حال عجیب است که این مسئول دولت بدون آنکه تردید به خود راه بدهد ادعا می کند که «در دولت قبل منزویترین کشور دنیا بودیم ولی این دولت با نگاه متوازن به کشورها و سازمان های دنیا سبب پیشرفت و توسعه ارتباطات کشور شد» آیا معاون رئیس جمهور تصوری از «انزوا» در دنیا دارد؟ با کدام مترو و معیار ایران نه «منزوی» بلکه «منزوی ترین» کشور دنیا بوده است؟ یعنی ایران از جیبوتی و افغانستان هم منزوی تر بود که صفت «منزوی ترین دولت» به ایران داده میشد؟ در ایران زندگی نکردند که ببینند کدام روسای کشورها به ایران سفر کردند و حتی در سالهای پایانی حضور روحانی در نیویورک با چه روسای جمهوری دیدار می کرد؟
🔹البته انگار از نظر آنها کشورهای دنیا فقط شامل چین، کره شمالی و روسیه میشود و اگر ایران با این کشورها هر روز مراوده داشته باشد، میشود، پررابطه ترین کشور دنیا، و اگر به برادران روس بی توجه باشد، انگار آنها را از خویشاوندی دور کردند که احساس غربت و تنهایی و انزوا می کنند.
انتهای پیام