ایران خمینی
به بهانه تولد نبیره بنیانگذار جمهوری اسلامی
امیر افتاده در یادداشتی با عنوان «ایران خمینی» نوشت:
خبر نامگذاری دختر سیداحمد خمینی جوان، خبرساز شد و با موجی از واکنشها همراه بود.
از پیامهای تبریک و آرزوی سلامتی برای او و خانوادهاش تا پیامهایی از جنس گله، انتقاد و طعنه و حتی طلب مرگ!
تصویرهایی نیز منتشر شد از ویرانیهای عمدتا محیط زیستی ایران و زیرش نوشته شد: ایران خمینی [این است].
در چنین شرایطی که هر دو طیف رسانهها (رسانه داخلی رسمی از یکسو و رسانههای خارجی از سوی دیگر) تصویری دلخواه از رهبر انقلاب ۵۷ (برای مقاصد به ظاهر متضاد خود) ارائه میدهند، سخن گفتن از ایران خمینی بسیار سخت و حساسیت برانگیز است با این حال گمان نگارنده این است که غبار که بنشیند ایران خمینی چنین توصیف خواهد شد:
ایران خمینی، ایران قیام بود، ایران نه گفتن به حق ویژه برای خارجیان، نه گفتن به دخالت سرویسهای جاسوسی خارجی. ایران ایستادگی مومنانه مقابل ظلم و شجاعت ایستادن مقابل سرنیزهها و سایه مخوف ساواک.
ایران خمینی، ایران انقلابی بود و ایران ایستادگی مقابل تجاوز به خاک میهن و حفظ وجب به وجب آن به لطف وحدت ملی. ایران همتها، باقریها، باکریها، خرازیها، ایران ترک و کرد و لر و بلوچ. ایران خمینی ایرانی بود که به قول میرحسین موسوی اگرنه کامل اما لحظاتی جامعه مهدوی را تجربه کرد.
ایران خمینی، ایران مستضعفین بود نه دوگانه مسلمان و غیر مسلمان یا جوان حزباللهی و غیر حزباللهی. ایران خمینی، ایران توزیع برابر امکانات و کاهش معنادار ضریب جینی۱ و نهضت سوادآموزی برای همه بهویژه زنان بود.
در ایران خمینی، ترور و انفجار به پاره تن او، نمایندگان مجلس و رؤسای جمهور میرسید، کوپن به همه، نه برعکس! ایران خمینی دوره تجربه نظامی نوپا و غیروابسته به بلوک غرب و شرق بود، جنگ زده بود، بیبرق بود، اما به گواه قرائن متعدد از جمله تشییع بنیانگذار خواست اکثریت بود.
ایران خمینی، دهه اخلاص و اشتباه بود. امید بود که اخلاصش بماند و اشتباهاتش برود، اما گویی برعکس شد.
رضایت اکثریت در همان اخلاص ایران خمینی بود. تشییع او جدای از عظمت خود رویداد و عزاداری اکثریت یک ملت، وقتی معنادارتر میشود که یادآوری کنیم هر ۴ پادشاه بعد از مشروطه خارج از ایران درگذشتند و هنگام خروج دستکم برخیشان از کشور، مردم خوشحال بودند.
خلاصه امید آنکه، به دنیا آمدن ایران خمینی نوید بازگشت به خواست و رضایت اکثریت باشد.
البته که بر اقلیت ظلمها رفت و اقلیت حال بس ناخوشی داشت و این نقطه ضعف ایران خمینی بود.
[۱] ضریب جینی که شاخص نشانگر اختلاف طبقاتیست و همواره عددی بین ۰ تا ۱ است و هرچه به ۰ میل کند به معنای کاهش اختلاف طبقاتی است، در آستانه انقلاب ۰/۵۳ و در زمان درگذشت بنیانگذار ۰/۴۳ بود
انتهای پیام
آیا آقای خمینی حجاب را اجباری کردند ؟
من فقط یک شوال دارم . چه کسی حجاب را اجباری کرد ؟ مگه زمان شاه مردم لخت بودند . هر کس پوشش خودش را داشت . اما کسی لخت نبود . این پوشش زوری و با بگیر و ببند توسط چه کسی به مردم ایران تحمیل شد ؟
به امید دوستی و اتحاد و رشد همه مردم ایران