بیانیهی دانشجویان حقوق دانشگاه گیلان در اعتراض به اخراج یک استاد: تجدیدنظر کنید!
جمعی از دانشجویان حقوق دانشگاه گیلان در اعتراض به قطع همکاری دانشگاه گیلان با دکتر محمدرضا نظرینژاد بیانیهای صادر کردند. متن این بیانیه به گزارش انصاف نیوز در پی میآید:
بسمهتعالی. در این ایام دشوار که جامعهی ایران، بیش از هر زمانی نیازمند بازاندیشی نسبت به چالشهای عدیدهی خویش است و بار اصلاح بنیادین این معضلات، بیش از هر زمان دیگری بر دوش دانشگاه و صاحبنظران دانشگاهی قرار گرفته است؛ اتخاذ تصمیماتی ناصواب مبنی بر اخراج، قطع همکاری و کنار گذاردن برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاههای مختلف کشور که وجه اشتراک همهی این اساتید، مغایرت نسبی مبانی نظری، اندیشهها و جهانبینی آنان در نسبت با گفتمان مطلوب حاکمیت است، زنگ خطری است مهم برای جریان اندیشهورزی آزاد و مستقل؛ و جفایی است نابخشودنی در حق ملتی که نیازمند عبور از بحرانها و چالشهای موجود به مدد دانش و خرد چنین صاحبنظرانی است.
آشکار است که اخذ رویکرد سلبی در قبال اساتید دگر اندیش دانشگاه، بیانگر تمایل تمامیتخواهانه در عرصه علم و دانش است که مبتنی بر اصالت خویش بعنوان یگانه معیار حقیقت و صحّت میباشد.
در این میان، معالاسف موج جریان تمامیتخواهی و نابخردی، به گروه حقوق دانشگاه گیلان نیز رسیده است و خبر قطع همکاری دانشگاه گیلان با دکتر محمدرضا نظرینژاد، استاد شریف و اندیشمند رشته حقوق، که به گواه ناظران، همواره به حسن نیت و دغدغهمندی نسبت به مسائل کشور زبانزد بوده و در میان دانشجویان و جامعهی حقوقی کشور، از جایگاه علمی و اخلاقی رفیع و کمنظیری برخوردار است، موجب تاسف، بهت، خشم و تشویش خاطر ما دانشجویان حقوق دانشگاه گیلان گشته است.
پر واضح است که متضرر نهایی این اقدام نابخردانه، ما دانشجویانی هستیم که از نعمت حضور استادی بس گرانمایه و دانشمند بیبهرهایم؛ فلذا این را حق خود میدانیم که مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به این تصمیم مسئولان دانشگاه گیلان اعلام داریم.
بیشک اینچنین اقدامات جزماندیشانه در برخورد با اساتید دگراندیش، نتیجهای جز تقلیل رسالت دانشگاه از محلی برای تضارب اندیشهها به محلی برای تحمیل عقیده نخواهد داشت. بدا به حال کشوری که صحنهی اصیل دانش و اندیشهاش، در قبضهی تمامیتخواهانی است که حتی در دانشگاه -که بایستی محل شنیده شدن اندیشههای متنوع و متضاد باشد- تحمل شنیدن صدایی غیر از صدای خود را ندارند.
ما دانشجویان حقوق دانشگاه گیلان، مصرّانه و با قاطعیت، خواستار تجدیدنظر جدی مسئولان دانشگاه گیلان و سایر مقامات نسبت به تصمیم متخذه در رابطه با قطع همکاری با دکتر محمدرضا نظرینژاد هستیم و امید داریم که حجم گستردهی اعتراضاتی که نسبت به این تصمیم ابراز شده است، مسئولان ذیربط را به تعقّل و تنبّه وا دارد و ما دانشجویان، در نیمسال تحصیلی پیشرو، شاهد حضور استاد گرانمایهی خویش در کلاسهای درس دانشکدهی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان باشیم.
به امید فردایی بهتر.
والسلام علیکم.
جمعی از دانشجویان حقوق دانشگاه گیلان
انتهای پیام
دانشجویان عزیز و امیدهای آینده کشورم ایول دارید احسنت به شماها
تو که معلومه از همین صفحه هستی که عرضه نداری مستقیم حرفت را بزنی.و از قول یک زن عقده گشایی میکنی . دکتر .دانشجو. فوتبالیست. مطرب ورقاص های سینما.سلیطه های سگ باز امروز خیابان ها .و امثال تو همه از همین دانشگاهی درآمده اید که مفت خور ومفت بر و همه آرزوی تان گرین کارت است
درب بعضی این دانشگاه ها را ببندند.استاد دانشگاهی که خر مغزفراری و اوباش خیابانی ودکتر بیزینیسی تحویل جامعه میدهد . لیاقت ایران را ندارند
یادمان نرفته دانشجویانی که پایین تنه حواله دوربین ها میکردند
اگر مسئولین بخاطر حراست و پاسداری از نظام و انقلاب دست به اخراج اساتید می زنند باید گفت کاری بسیار اشتباه و دور از عقلانیت است. چرا که وقتی شما جایی از بدنه نظام زخم می شود را به راحتی می بینید و با درمان درست، زخم را درمان می کنید…. اما امان از روزی که خونریزی داخلی درون بدنه نظام رخ دهد، چون محل زخم و علت اصلی را نمی دانید، تمام تلاش ها و مداواهای زمان بر و پر هزینه ، اثر چندانی نخواهد داشت.
اخراج اساتید توسط مسئولین از منظری دیگر چون بریدن شاخه پر ثمر درختی است که روی آن شاخه نشسته اند.
این راهش نیست
استاد دانشگاه حقوق میگیره که کلاس درس را برگذار کنه یا اینکه کمک کنه ، تحریک کنه که بااعتصاب دانشجویان کلاس درس تعطیل بشه شما اگر وجدان داری قضاوت کن اینهایی که گزینه اخراج هستند در ایام فتنه برای برگذاری کلاسها تلاش کردند یا برای به تعطیلی کشاندن کلاسها اگر برای تعطیل کردن کلاسها تلاش کردند ایا حقشان است دوباره همانجا بمانند و در مقطع دیگر که انتظارش را میکشند و شما هم انتظارش را میکشی ، دوباره برای تعطیل کردن تلاش کنند ، دوباره برای روشن ماندن و حتی شعله ور تر شدن اغتشاشات تلاش کنند
اون چیزی که باید درش تجدید نظر بشه جذب شما داعشجو های دانشجو نما هست
سلام متاسفانه عامه مردم و دانشجوها از روند استخدام و تبدیل وضع اساتيد خبر ندارن لذا قصاوت هاشون سطحی و غیر آگاهانه است استاد دانشگاه ۵ سال پیمانی است اگر تبدیل وضع نکنه قطع همکاری خواهد شداستاد نامبرده ۸ یا ۱۰ سال است که پیمانی است و این یعنی قطع همکاری. ۵ سال وقت داره رسمی آزمایشی بشه که نامبرده نشد اگر رسمی آزمایشی بشه ۵ سال وقت داره که رسمی قطعی بشه اگر شد که هیچ اگر نشد یا هیات امنا بهش یکسال وقت میده یا تنزل به پیمانی میده. موفق باشید