خرید تور تابستان

خبر آیت الله مکارم از محدودیت قریب الوقوع «تلگرام»

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به «اقدامات صورت گرفته برای مقابله با آسیب‌های فضای مجازی»، گفت: قرار است که پهنای باندی که به تلگرام داده شده به شبکه ملی اطلاعات بدهند و به این وسیله مفاسدی که در فضای مجازی وجود دارد از بین برود که دولت به این موضوع علاقه دارد اما دلسوزی واقعی در این زمینه مشاهده نمی‌شود.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از تسنیم، آیت الله مکارم شیرازی پنجشنبه شب در دومین انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، گفت:

– مفاهیم قرآن کریم نشان دهنده این است که قرآن کریم برای زمان و مکان خاصی نبوده است.

– [با اشاره به آیه ای از قرآن کریم] معروف یعنی عملی که درست است باید مورد توجه باشد و آن را انجام داد و منکر یعنی کاری که مورد رضای الهی است و باید از آن دوری کرد.

– مفهوم عمل مفید در قرآن کریم بسیار وسیع است که کاربردهای بسیاری در جامعه دارد، مفهوم معروف و منکر ظرفیت‌های بسیار عالی را در عرصه کنکاش علم دینی پیش روی ما قرار می‌دهد.

– حرکت در مسیر رضای الهی لازم است. انسانی که پرهیزگار و متقی است در برابر گروه‌های فاسد ایستادگی می‌کند و تنها رضایت الهی را مورد توجه قرار می‌دهد.

– تبلیغ از نظر اسلام مفهوم گسترده‌ای دارد که باید مورد توجه باشد و از آن برای نشر معارف الهی استفاده کرد.

– فضای مجازی باید آسیب‌شناسی شود. استفاده از فضاهای مجازی یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه باشد و گاهی این فضاها ده‌ها میلیون نفر را پوشش می‌دهد و در برابر مفاسدی که به همراه دارد برنامه ریزی کنیم.

– گروهی مفاسد فضاهای مجازی را مورد تحلیل و بررسی قرار داده‌اند که این مفاسد را به وزیرارتباطات گفتم، اهانت‌های زیادی علیه دین و اهل بیت (ع) و قرآن کریم در فضای مجازی انجام می‌شود، برنامه‌ریزی شده ‌که شبکه ملی ایجاد شود و آنچه که در فضای مجازی مورد نیاز است و خوب است جای داده شود.

– [با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مقابله با آسیب‌های فضای مجازی] قرار است که پهنای باندی که به تلگرام داده شده به شبکه ملی اطلاعات بدهند و به این وسیله مفاسدی که در فضای مجازی وجود دارد از بین برود که دولت به این موضوع علاقه دارد اما دلسوزی واقعی در این زمینه مشاهده نمی‌شود.

– باید اهتمام جدی وجود داشته باشد و جلوی مفاسد فضای مجازی گرفته شود. برنامه‌ای که درباره کورورش انجام شد به وسیله فضای مجازی دعوت‌ها صورت گرفت و جمعیتی را برای سالروز کوروش جمع کردند، برخی افراد به وسیله فضای مجازی نوعی بردگی ایجاد کرده‌اند که در این زمینه باید در کنار استفاده مثبت از فضای مجازی در برابر خطرات آن ایستادگی شود.

– طلاب و روحانیون در سراسر کشور برای تبلیغ دین حاضر شوند. باید با برنامه‌ریزی شرایطی فراهم شود و افرادی که می‌توانند کار تبلیغ را انجام دهند، با حمایت و رفع مشکلات مبلغان  شرایط حضور در شهرهای خالی از روحانی  فراهم شود ، اگر شهرها خالی از طلاب باشد فرقه‌های انحرافی به آن شهر وارد می‌شوند.

– اگر علما و روحانیون در شهرهای کشور باشند حلقه‌های انحرافی و فرقه‌های ضاله فرصتی برای خراب کاری به دست نمی‌آورند و به اهداف شوم خود نمی رسند.

– کار سخنرانان در جامعه اهمیت دارد. خطبای امروز اکثراً به صورت خودجوش در حال فعالیت هستند و آموزش علمی را ندیده‌اند زیرا خطبا باید روان شناسی را فرا بگیرند و دوره‌های مختلفی را بگذرانند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. بهتر است از همین الان به فکر وسیله ارتباطی دیگری برای انتخابات پیش رو باشیم. دوستان حتماً تلگرام را فیلتر خواهند کرد. ضرب شست آن را در انتخابات قبلی تا عمق سی نفری وجودشان احساس کردند و دیگر حاضر نیستند چنین بلایی بر سرشان بیاید.

  2. ایشون چی می‌خواد بگه؟ تلگرام یک سرویس‌دهنده خارجیه، سرورهاش هم طبعاً در خارج از کشوره. مسئولین فوقش بتونن این سرویس رو فیلتر کنن. مگر اینکه در راستای همون صحبت‌های قدیمی اینترنت اصلی‌مون تعطیل بشه و فقط شبکه ملی اطلاعات برقرار باشه و این سرویس از اون طریق ارائه و کنترل بشه. والا غیر از این باشه، دسترسی به سرویس اصلی (هرچند سخت) محفوظ خواهد ماند.

  3. حرام است عزيزانم، حرام! يک وقت براي خودتان، جهنم را با اين حرام نخريد ها، من سعي ميکنم ببرمتان به بهشت، اگر شده به زور!

  4. بهتر نیست که به جای ایجاد محدودیت برای رسانه های همگانی همتی به خرج دهیم و با استفاده از این رسانه ها به نشر معارفی که فقط از آن دم میزنیم بپردازیم . دینی که برای همه جوامع در همه زمانها آمده است این قدرت جذب را دارد ، اگر مرد این میدان نیستیم میدان را به دیگرانی بسپاریم که هم درد دین دارند و هم توان جذب جوانان را به دین ، یا لااقل برای انان محدودیت ایجاد نکنیم و انان را به تیر تفسیق و تکفیر ننوازیم ؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا