خرید تور نوروزی

پرچمِ دروغین | حسین دهباشی

«حسین دهباشی»، مستندساز، در یادداشتی با عنوان «پرچمِ دروغین» فرضیه‌ها و حدسیاتی را پیرامون تحولات اخیر فلسطین مطرح کرده است.

متن کامل این یادداشت به نقل از کانال تلگرامی آقای دهباشی در پی می‌آید:

«۱: دولت فعلی راست افراطی در اسرائیل مدت‌ها است درگیر بحران‌های بزرگ داخلی و خارجی است. از اعتراضات خیابانی گرفته تا پرونده‌های قضایی نتانیاهو و از انتظارات افراط‌گرایان برای تحقق وعده‌هایی عجیب و ظاهرا نشدنی چون چندبرابرکردن شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در مناطق فلسطینی تا لبریز شدن طاقت افکار عمومی جهانیان و حتی در میان متحدین سنتی چون آمریکا و دول اروپایی، ادامه کار این دولت را به چیزی در حد معجزه وابسته کرده است.

۲: از مدت‌ها قبل، بسیاری و از جمله جناب دکتر زیدآبادی پیش‌بینی می‌کردند که معجزه‌ی مذکور، چیزی شبیه یک جنگ بسیار بزرگ می‌تواند باشد. جنگی طبعا مشروعیت یافته بر اساس فاجعه یا بهانه‌ای بزرگ. در حدی که در ضرب اول، تماشاگران را دچار حیرت ساخته و ولو در کوتاه مدت هررفتار غیرمتعارفی را برای دولت نتانیاهو مجاز بشمرد.

۳: نگارنده حدس می‌زند و البته تاکید می‌کند که این فقط در حد یک حدس است که شاید، عملیات طوفان الاقصی و خصوصا ابعاد رسانه‌ای آن که بلافاصله وجوه خشن و علیه غیرنظامیان‌اش کادربندی و منتشر شد، خواسته یا ناخواسته همان معجزه‌ای بود که نتانیاهو برای بهانه‌ای بزرگ جهت جنگی بی‌سابقه نیاز داشت. جنگی حتی با طمع جلب تحمل جهانی نه فقط جهت عملیات در غزه که برای تغییر مرزهای ۱۹۴۸ و اخراج بخش باقی‌مانده فلسطینی‌ها از بیت‌المقدس شرقی و حتی بخش‌های بزرگی از مناطق تحت کنترل دولت خودگردان در کرانه‌ی باختری رود اردن.

۴: و باز نگارنده حدس می‌زند و البته فقط نظری در حد حدس دارد که دولت اسرائیل شاید از عملیات طوفان الاقصی مطلع بود ولی مانند همان استفاده‌ای که جریان راست افراطی آمریکا از قضیه ۱۱ سپتامبر کرد، آن را نهایتا به نفع خود می‌دید و لذا از آن جلوگیری نکرد. این حدس خصوصا به جهت ابعاد عظیم بخش‌های نمایشی چون حمله‌ی پاراگلایدرها که طبعا نمی‌توانستند بدون تمرین‌های قبلی و آن‌هم در منطقه‌ی محاصره شده، کوچک و از همه سو قابل مشاهده‌ی غزه انجام شوند، پررنگ‌تر می‌شود.

۵: حدس آخر آن‌که شاید طوفان‌الاقصی دامی شبیه عملیات پرچم دروغین یا False flag operations باشد که به عملیات‌هایی گفته می‌شود که توسط نهادهای نظامی، اطلاعاتی یا سیاسی به‌گونه‌ای انجام می‌شوند که این تصور به‌وجود آید که گروه‌ها یا کشورهای دیگری این عملیات‌ها را انجام داده‌اند. هدف از انجام عملیات پرچم دروغین مخفی نگه‌داشتن هویت منفعت‌برندگان اصلی برای بدنام کردن طرف مقابل و ایجاد بهانه‌ای برای حمله به او است.

پ.ن:
‏در شوخی با آن‌که ۱۱سپتامبر کار اعراب نبود، طنزی بود که: اگر مسلمانان بودند بسیاری دیر رسیده و چندتایی به فامیل‌هایشان لو می‌دادند و خیلی‌ها راه گم کرده و الباقی اختلاف‌شان می‌شد و… عملیات کنسل بود! حالا حکایت این میزان تونل و پاراگلایدر و هماهنگی و رازداری، در فقره اخیر است!»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. شما هم مثل خيلى از مسئولان انقلابى وهم و خيال برتان داشته٬ يک رشته ترور و آدم کشى حساب شده انجام شده طرف هم که سوپر ابر قدرت نيست که اشراف به همه چيز داشته باشه و بتونه از قبل جلوشو بگيره

    12
    8
  2. فعلا که خیلی به ضررشـون داره تموم میشه
    پس لرزه اولش قطع مذاکرات سازش عربستان بود
    بعدی هارو هم روزهای بعد خواهیم دید

    10
    11
  3. اکثریت یهود صهیونیست یاد گرفتن صبوری ،رندی وحیله گری ،اندکی صبرتا ……..،حلوای، نقد شیرین چرب

    1
    8

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا