خرید تور نوروزی

«مهمونی» ایرج طهماسب کسالت بار شده است؟

سایت فیلم نیوز نوشت: مجموعه «مهمونی» ایرج طهماسب با وجود داشتن شخصیت‌های عروسکی جذاب و موقعیت‌های دلنشین و خنده‌دار، در شیوه مواجهه با مهمان‌ها روی دور تکرار افتاده و حرکت روی الگوی مشخص همیشگی آنهم در طولانی مدت باعث شده برخی مخاطبان انگیزه‌شان را برای پیگیری کل قسمت‌ها از دست بدهند و صرفا به تماشای بخش‌های وایرال‌شده در شبکه‌های اجتماعی بسنده کنند.

زمانی که قرار شد فصل دوم «مهمونی» ساخته شود، انتظار می‌‌رفت ایرج طهماسب الگوی فصل یک را کاملا تغییر دهد و با توجه به اینکه مخاطبان به طور کامل با عروسک‌ها اخت شده‌اند، از حال وهوای دیگری برای این فصل استفاده کند.

در فصل دوم با اینکه بخش مصاحبه با مهمان‌ها کوتاه‌تر شد و روند منطقی‌تری به خود گرفت اما الگو ورود مهمان‌ها به برنامه و شیوه گفتگوی آنها با شخصیت‌های عروسکی تغییر چندانی نداشت.

اکثر قسمت‌هایی که قرار است مهمان در آنها حضور داشته باشد با شاباش و دیجی شروع می‌شوند. بعد مهمان برنامه را می‌بینیم که در آشپزخانه منتظر طهماسب نشسته و در این مدت نوروز و سیروس و سهیلا از او با ژله و آبمیوه و نان تازه پذیرایی می‌کنند. در ادامه هم قیمه و نوک خراب و بعضی اوقات مگسی یکی یکی وارد می‌شوند و در موقعیت‌هایی مشابه قرار می‌گیرند و دیالوگ‌های همیشگی را تکرار می‌کنند.

ورود مهمانان به برنامه و روند آشنایی آن‌ها با شخصیت‌های مجموعه روندی تکراری و یکنواخت پیدا کرده است.

بعد از آن نوبت به خواندن موسیقی مرتبط با مهمان برنامه توسط دیجی‌ و شاباش می‌رسد و پرسیدن سوال اعتقاد به عشق در نگاه اول از سوی شاباش و سلام و احوال‌پرسی با تماشاگران. بعد هم مصاحبه طهماسب با مهمان و سلفی گرفتن با کته. درواقع از اینجا به بعد و با ورود بچه و پشه و گاهی اوقات روحی است که انگار موتور برنامه تازه راه می‌افتد و اتفاق‌های جالبی در کل‌کل مهمان با بچه و پشه یا خیال‌پردازی‌های روحی رخ می‌دهد.که البته میزان جذابیت این بخش هم در ارتباط مستقیم با میزان محبوبیت و حال‌وهوای مهمان برنامه است.  

این درحالی است که شخصیت‌های عروسکی خلق شده توسط طهماسب و تیم عروسک‌گردان و صداپیشه، به اندازه کافی پتانسیل دارند که موقعیت‌هایی بسیار جذاب رقم بزنند و خود طهماسب هم ایده‌های خلاقانه زیادی برای ساخت آیتم‌های جدید دارد. پس چرا تغییری در آیتم‌ها ایجاد نمی‌کنند؟

درست است که دعوت از مهمان‌ها چالش‌های جالبی ایجاد می‌کند و میزان مخاطبان برنامه را بالاتر می‌برد اما تکرار هر موقعیتی در طولانی مدت خوشایند نیست. شاید حتی بتوانیم بگوییم قسمت‌هایی از برنامه «مهمونی» که بدون حضور مهمان تولید می‌شوند، آیتم‌های جذابتری دارند. چون فقط با تکیه بر توان شخصیت‌ها پیش می‌روند و سناریوهایی به مراتب متنوع‌تری برایشان چیده می‌شود.

هنوز نمی‌دانیم ایرج طهماسب و تیم مهمونی بعد از پایان فصل دوم، تصمیمی برای تولید ادامه این مجموعه خواهند داشت یا خیر. در عین اینکه امیدواریم مجموعه ادامه پیدا کند، منتظر تغییرات زیاد برنامه و ایجاد تنوع بیشتر در آن هستیم.  

«مهمونی» به کارگردانی ایرج طهماسب، چهارشنبه‌ها در پلتفرم‌های نماوا و فیلیمو منتشر می‌شود. 

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا