خرید تور نوروزی

وکیل طلاق

رپورتاژ آگهی

وکیل طلاق یک متخصص حقوقی می‌باشد که به موکل خود برای اجرایی شدن روند طلاق کمک می‌کند. یک وکیل متخصص و حرفه ای در روند عاطفی موکل خود او را راهنمایی می‌کند. در این مطلب شما را یاری خواهیم کرد تا بهترین وکیل طلاق را برای پرونده حقوقی خود انتخاب کنید.

خدمات وکیل طلاق چیست؟

مشاوره های حقوقی

وکیل طلاق به موکلان خود درباره مسائلی مانند : تقسیم اموال حضانت فرزند راهنمایی کنند. همچنین به موکل خود درباره قوانین و ماده های مختلف راهنمایی می‌کنند.

توافق

وکیل طلاق با وکیل طلاق مقابل صحبت می‌کنند و به یک توافق میرسند. همچنین به موکل خود کمک می‌کنند تا به زمینه های مشترک بین زوجین برسند تا به یک توافق نهایی برسند.

وکیل در دادگاه

هنگامی که پرونده طلاق به دادگاه برسد، وکیل طلاق می‌تواند وکالت موکل خود را قبول کند و در قبال قاضی دادگاه از موکل خود دفاع  کند. همچنین مدارکی که دادگاه می‌خواهد را به دادگاه ارائه کند و از پرونده حمایت کند.
حمایت عاطفی

روند طلاق یک روند عاطفی و استرس زا است و یک وکیل طلاق حرفه‌ای می‌تواند در طول این روند از موکلان خود حمایت های عاطفی کند. وکیل طلاق می‌توانند به نگرانی های موکل خود گوش دهد و راهنمایی هایی درباره چگونگی مقابله با چالش های عاطفی طلاق به موکل خود ارائه دهند.

ویژگی های وکیل طلاق چیست؟!

‏ آگاهی: یک وکیل طلاق خوب باید درک عمیقی از قوانین خانواده و مراحل طلاق داشته باشد. آنها باید با قوانین و مقررات حاکم بر طلاق در حوزه قضایی خود آشنا باشند و بتوانند مشاوره حقوقی دقیق و به روز را به موکلان خود ارائه دهند.

وکیل طلاق

با تجربه

در مورد قانون طلاق، تجربه نکته ی بسیار مهمی است. یک وکیل طلاق که در گذشته پرونده های زیادی را رسیدگی کرده است. برای رسیدگی به مسائل پیچیده که ممکن است. در روند طلاق ایجاد شود، مسلط تر خواهند بود.

‏ دلسوزانه

طلاق می‌تواند یک روند عاطفی و استرس زا است و یک وکیل طلاق حرفه ای باید نسبت به موکل خود دلسوز باشد. آنها باید بتوانند به نگرانی های موکل خود گوش دهند و در صورت نیاز حمایت عاطفی به موکل خود کمک کند.

‏ارتباط خوب

وکیل طلاق باید هم به صورت شفاهی و هم کتبی دارای ارتباط خوبی باشد. آنها باید بتوانند مفاهیم پیچیده و قوانین حقوقی را به گونه ای  به موکل خود توضیح دهد. که موکل خود بتواند آن را درک کند و باید بتواند به طور موثر با وکیل طرف مقابل و دادگاه ارتباط خوبی را برقرار کنند.

‏تسلط بر پرونده

یک وکیل طلاق خوب باید در رویکرد خود به پرونده مسلط باشد. آنها باید بتوانند اهداف موکل خود را شناسایی کرده و برای دستیابی به آنها تلاش کنند و در عین حال به اهداف و علایق طرف مقابل نیز توجه داشته باشند.

‏پاسخگو: وکیل طلاق باید پاسخگوی نیازها و نگرانی های موکلان خود باشد. آنها باید برای پاسخ به سؤالات و ارائه به روز رسانی در مورد پرونده در دسترس باشند و باید به سرعت به تماس های تلفنی و ایمیل ها پاسخ دهند.

‏حرفه ای

یک وکیل طلاق باید همیشه به شیوه ای حرفه ای رفتار کند. آنها باید نسبت به موکلان خود، وکیل طرف مقابل و دادگاه احترام قائل باشند و معیارهای اخلاقی رفتار را رعایت کنند.

‏اینها تنها تعدادی از خصوصیاتی است که برای یک وکیل طلاق مهم است. مشتریان باید به دنبال وکیلی باشند که این ویژگی ها را داشته باشد و با او احساس راحتی کنند.

ماده طلاق در ایران

‏در جمهوری اسلامی ایران، طلاق بر اساس قوانین اسلامی است که بر اساس آموزه های قرآن و حدیث است.

‏ ماده 1133:

 این ماده می گوید: مرد حق دارد هر وقت بخواهد زن خود را بدون نیاز به دلیل طلاق دهد. اما در صورت تمایل زوجه به طلاق، باید دلیل موجه و از دادگاه اجازه بگیرد.

ماده 1134:

این ماده می گوید مرد می تواند زن خود را به صورت لفظی یا کتبی طلاق دهد. اگر طلاق شفاهی را اختیار کرد، باید با حضور دو شاهد این کار را انجام دهد. در صورت تمایل به طلاق کتبی، باید طلاق کتبی را به همسرش ارائه کند.

ماده 1135:

این ماده می گوید که اگر مردی زن خود را به طور شفاهی طلاق دهد ظرف سه ماه حق رجوع به طلاق دارد. اما اگر کتبی او را طلاق دهد نمی تواند طلاق را رجوع کند.

ماده 1136:

این ماده می گوید: اگر مردی زن خود را سه طلاق دهد نمی تواند او را مجدداً عقد کند مگر اینکه زن با مرد دیگری ازدواج کند و سپس او را طلاق دهد.

ماده 1137:

این ماده می گوید اگر زن اقدام به طلاق کند باید دلیل موجه اقامه کند و از دادگاه اجازه بگیرد. سپس دادگاه قبل از صدور حکم طلاق اقدام به مصالحه بین زوجین خواهد کرد.

وکیل طلاق در تهران

ماده 1138:

اگر زن از سوی شوهر طلاق گرفته شود، تا سه ماه پس از طلاق، مستحق استیضاح مالی از او است.

ماده 1139:

 اگر زنی در زمان طلاق حامله باشد تا زمان تولد طفل مستحق نفقه مالی از شوهر است.

ماده 1140:

 اگر زن از سوی شوهر طلاق گرفته شود، بر حسب مدت عقد و سایر عوامل مستحق دریافت حصه از اموال زوج است.

 

مروری کوتاه بر قانون طلاق در جمهوری اسلامی ایران است:

‏در ایران، طلاق بر اساس قوانین اسلامی است که بر اساس آموزه های قرآن و حدیث است. طلاق در ایران می تواند توسط زوج یا زوجه آغاز شود و انواع مختلفی از طلاق قابل انجام است.

‏یکی از انواع طلاق طلاق نام دارد که به ابتکار شوهر صورت می گیرد. طلاق بسته به شرایط می تواند ابطال یا غیر قابل فسخ باشد. اگر زوج یک بار طلاق را بگوید، طلاق رجعی محسوب می‌شود، یعنی زوج می‌توانند در مدت معینی (معمولاً سه ماه) بدون نیاز به ازدواج مجدد، با یکدیگر مصافحه کنند. اگر شوهر سه مرتبه طلاق را بگوید طلاق باطل محسوب می شود، یعنی زوجین بدون ازدواج مجدد نمی توانند مصالحه کنند.

‏نوع دیگر طلاق خلع نام دارد که به ابتکار زوجه صورت می گیرد. خولا به زن اجازه می دهد تا در صورتی که همسرش بتواند ثابت کند که او با او بدرفتاری کرده یا نتوانسته است از او تقاضای طلاق کند.

‏علاوه بر طلاق و خلاء، طلاق های دیگری نیز در ایران وجود دارد که می توان به طلاق مبارات و فسخ (طلاق قضایی) اشاره کرد.

‏فرآیند طلاق در ایران می تواند پیچیده و زمان بر باشد. توصیه می شود. افراد از یک وکیل واجد شرایط و آشنا به قوانین خانواده ایران مشاوره بگیرند. توجه به این نکته ضروری است که قوانین طلاق در ایران ممکن است با قوانین دیگر کشورها متفاوت باشد و عوامل فرهنگی و مذهبی ممکن است در روند طلاق نقش داشته باشند.

دکتر احمد زهره‌وند

حق طلاق بانوان در ایران

در جمهوری اسلامی ایران، زنان حق دارند از طریق یک پروسه قانونی موسوم به خلع، اقدام به طلاق کنند. در اینجا به بررسی دقیق حق طلاق زن در ایران می پردازیم:

‏خوله: خوله یک روند قانونی است که به زن اجازه می دهد با کسب اجازه از دادگاه و ارائه دلیل موجه برای طلاق مانند سوء استفاده یا بی توجهی، اقدام به طلاق کند. دادگاه قبل از صدور حکم طلاق اقدام به مصالحه بین زوجین خواهد کرد. اگر دادگاه طلاق را صادر کند، زن باید هرگونه کمک مالی را که در دوران عقد از شوهرش دریافت کرده است، پس بدهد.

‏ دلایل صحیح:

 برای شروع خلع، زن باید دلیل موجهی مانند سوء استفاده، غفلت یا اختلافات غیر قابل حل برای طلاق ارائه دهد. ممکن است برای اثبات ادعای او به شواهدی نیاز داشته باشد.

‏ نفقه مالی:

اگر زن از طریق خلع طلاق بگیرد. تا سه ماه پس از طلاق، مستحق دریافت حمایت مالی از شوهر است. اگر در زمان طلاق باردار باشد تا زمان تولد فرزند مستحق حمایت مالی از شوهر است. ضمناً اگر زن از طریق خلع طلاق گرفته بگیرد. برحسب مدت عقد و عوامل دیگر، مستحق دریافت سهم از اموال زوجین است.

‏ حضانت کودک: در مواردی که کودکان درگیر هستند. نوعاً تا زمانی که کودک به سن معینی (معمولاً در حدود هفت سالگی) برسد، حضانت به مادر واگذار می شود. پس از آن، حضانت ممکن است به پدر واگذار شود یا بین والدین تقسیم شود.

‏وکالت قانونی:

در ایران توصیه می شود که افراد برای اطمینان از حفظ حقوق خود در جریان خلع، از راهنمایی یک وکیل واجد شرایط استفاده کنند.

توصیه می شود که افراد به دنبال راهنمایی قانونی باشند تا اطمینان حاصل شود که حقوق آنها در طول فرایند محافظت می شود. دکتر احمد زهره‌وند یکی از مجرب‌ترین وکلای تخصصی در زمینه طلاق و دعاوی خانواده است.

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا