خرید تور نوروزی

نسرین ستوده: از کمپین یک‌میلیون امضا تا بازداشت در مراسم آرمیتا گراوند

«نسرین ستوده در مراسم خاکسپاری آرمیتا گراوند بازداشت شد»؛ این خبری‌ست که در ساعات اخیر در رسانه‌ها منتشر شد. مدتی قبل یک سایت اصولگرا درباره‌ی بخشی از پرونده‌ها و فعالیت‌های خانم ستوده مطالبی را منتشر کرده بود که در پی می‌آید.

وبسایت تابناک نوشت:

«نسرین ستوده لنگرودی متولد سال زاده ۱۳۴۲ حقوقدان، وکیل دادگستری است. او عضو کانون مدافعان حقوق بشر، کمپین یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض‌آمیز علیه زنان و انجمن حمایت از حقوق کودکان بوده و وکالت پرونده‌های بسیاری از فعالان حقوق بشر، فعالان حقوق زنان، کودکان قربانی کودک آزاری و کودکان در معرض اعدام را برعهده داشته‌است. ستوده در سال ۱۳۸۸ (۲۰۰۸ میلادی) برنده جایزه حقوق بشر «سازمان حقوق بشر بین‌الملل» شد.

در تاریخ ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ نسرین ستوده به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام بازداشت شده و به زندان اوین منتقل شد. او پیش از بازداشت، بار‌ها به‌خاطر فعالیت‌های حقوقی‌اش مورد تهدید قرار گرفته بود. گروه‌های فشار از وی خواسته بودند که از وکالت شیرین عبادی دست بردارد. ستوده اوایل مهرماه ۸۹ اقدام به اعتصاب غذا در زندان کرد.

پیام درفشان، وکیل ستوده خبر از صدور کیفر خواست داده بود. حکم وی در مجموع ۳۸ سال زندان با ۱۴۸ ضربه شلاق برای ۲ پرونده باز نسرین؛ بابت پرونده اول ۵ سال زندان و بابت پروندهٔ دوم ۳۳ سال زندان با ۱۴۸ ضربه شلاق به او ابلاغ شد.

به گفته درفشان «در این پرونده اتهامات خانم ستوده براساس کیفرخواست صادره تبلیغ علیه نظام و اهانت به رهبر انقلاب بود، اما شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به اتهام جاسوسی برای موکلم حکم صادر کرده که ما این موضوع را مطرح کردیم و دادیار اجرای احکام دادسرای اوین طی نامه‌ای به رئیس دادگاه اعتراض و اعلام کرد که حکم با کیفرخواست تطبیق ندارد، اما قاضی پرونده پاسخ داد که از نظر دادگاه، اتهام نسرین ستوده جاسوسی است.»

در تاریخ ۳ اردیبهشت ۹۸ محکومیت نسرین ستوده وکیل دادگستری به ۳۳ سال حبس که طبق ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی ۱۲ سال آن قابلیت اجرا دارد، قطعی شد. نسرین ستوده همچنین به خاطر پیدا شدن قیچی در لوازم شخصی‌اش، با دستور رئیس زندان اوین، سه هفته ممنوع‌الملاقات شد»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. از کودکان کار واقعی حمایت نمیکرد از انگلاشون که مضر برای دیگران بودن حمایت میکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا