«۷۷ درصد متوفیان تصادفات درونشهری تبریز عابران پیاده و سالمندان هستند»
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز با بیان اینکه ۷۷ درصد متوفیان تصادفات درونشهری تبریز عابرین پیاده و سالمندان هستند، گفت: ۶۴ درصد متوفیان تصادفات درون شهری تبریز جوانان بوده و بر همین اساس کنترل سرعت وسائل نقلیه، سهم بسزایی در کاهش تصادفات درون شهری شهر دارد.
به گزارش تبریزگویا، معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز در نخستین قرار از پنجمین دور قرارهای خدمت شهرداری که در منطقه یک برگزار شد، بر ضرورت تسریع در نصب دوربینهای ترافیکی سطح شهر تاکید کرد و گفت: اعمال قوانین و فرهنگسازی عمومی در رفع معضل ترافیک تبریز نقش کلیدی دارند.
محمدرضا روشنی با بیان این مطلب که از ابتدای سال ۷۳ نفر فوتی در تصادفات درون شهری استان به ثبت رسیده و این رقم برای شهر تبریز ۵۳ نفر است، خاطرنشان کرد: ۱۰ نفر از فوتیها مختص به اتوبان پاسداران است.
او هم چنین تصریح کرد: بررسی ردههای سنی تصادفات درون شهری نشان میدهد، ۶۴ درصد متوفیان جوان و ۷۷ درصد متوفیان عابرین پیاده و سالمند هستند بر همین اساس، آمار گویای اینست که ما باید به کنترل سرعت توجه بیشتری داشته باشیم.
روشنی با تشریح وضعیت ترافیکی منطقه یک تبریز با اعلام اینکه این منطقه تا پایان سال متعهد به ایجاد ۷ ایستگاه اتوبوس است، گفت: طرح ترافیکی توانیر نیز نیاز به مطالعه داشته چرا که در این محل بحث جابجایی درختان مطرح است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز با اشاره به اینکه مباحث ترافیکی ۴۲ متری انقلاب به کمیته فنی ارجاع داده شده است ادامه داد: این منطقه در حوزه ترافیک شهری فعالیت گستردهای انجام داده است.
او با اشاره به اینکه برای کنترل هرچه بهتر وضعیت ترافیکی، دوربینهای مورد نیاز معابر باید سریعا نصب شود، ابراز کرد: چراغ فرماندهی هتل مرمر، گیت خیابان آذربایجان در مسیر بی آرتی، ساماندهی بی آرتی از پل حمید تا پل کابلی، عابر پیاده چایکنار ساماندهی از جمله اقدامات ترافیکی انجام یافته در منطقه یک تبریز است.
او در ادامه سخنان خود در این جلسه به توجه بیشتر معاونین حملونقل و ترافیک مناطق دهگانه به مباحث اتوبوسرانی، سرویس مدارس تاکید کرد.
انتهای پیام