خرید تور نوروزی

اتهام براندازی به «استارت آپ ایرانی» رسید

یک سایت اینترنتی ضمن انتشار تحلیلی شبه امنیتی درباره ی «استارت آپ های ایرانی» که به نظر می رسد برخی نشانه های آن به شرکت های اسنپ و تپسی اشاره دارد، مدعی شد: «متاسفانه سرویس های امنیتی خارجی با چند لایه و بسیار پیچیده با حمایت از شرکت های استارت آپی به نوعی آنها را هدایت می کنند که در پازل این سرویس ها بازی خواهند کرد».

به گزارش انصاف نیوز، سایتی به نام «شمانیوز» مدعی شده است: «یکشنبه شب گذشته افرادی که در خیابان های تهران بودند درگیر ترافیک سنگینی شدند که تا ساعت 23 به گفته ی پلیس راهنمایی این ترافیک ادامه داشت؛ ترافیکی که یادآور ترافیک های مصنوعی ایام فتنه 88 بود. شنیده های خبرنگار شمانیوز حاکی از آن است که ترافیک یکشنبه شب تهران دارای یک پشت پرده امنیتی است».

در ادامه، سایت «شمانیوز» ادعاهای «یک منبع آگاه» که از او نامی نبرده و به مسوولیت او اشاره ای نکرده را منتشر کرده که عینا در پی می آید:

«دو شرکت استارت آپی فعال در حوزه حمل و نقل شهری که اخیرا سرمایه هنگفت خارجی را جذب کرده اند در ایجاد این ترافیک مصنوعی که موجبات نارضایتی شدید شهروندان تهرانی را پدید آورد نقش مهمی داشته اند.

متاسفانه سرویس های امنیتی خارجی با چند لایه و بسیار پیچیده با حمایت از شرکت های استارت آپی به نوعی آنها را هدایت می کنند که در پازل این سرویس ها بازی خواهند کرد.

در ایام دوم خرداد و سال های 80 به بعد سرویس های غربی سعی در گسترش «ان.جی.او» ها داشتند و با سرمایه گذاری گسترده در این حوزه اهداف براندازانه خود را دنبال کردند به طوری که در ایام فتنه 88 شاهد نقش آفرینی فعال این مجموعه های به اصطلاح مردم نهاد در پیاده کردن منویات سرویس های خارجی بودیم، امروز هم این سرویس ها با سرمایه گذاری بر روی استارت آپ ها به دنبال پیاده کردن اهداف غایی خود هستند که همان براندازی با شیوه ای جدید است.

این شرکت فعال درحوزه حمل و نقل که مدتی است در تهران به سرویس دهی مشغول است بنابر شواهد نقش مهمی در ایجاد ترافیک مصنوعی داشته است.

این شرکت حمل و نقل که با سرمایه گذاری آلمانی در ایران تاسیس شده است دارای حداقل 10 هزار راننده فعال و حداقل 500 هزار کاربر در تهران است که البته گفته می شود اخیرا شرکت آلمانی ، این شرکت حمل و نقل را که در ایران تاسیس کرده به قیمت 20 میلیون دلار فروخته و خود از ایران خارج شده است که البته واقعی به نظر نمی رسد زیرا شنیده شد که یک شرکت معتبر تلفن همراه مبلغ 20 میلیون دلار در این شرکت سرمایه گذاری کرده است و مسئولان شرکت آلمانی تاسیس کننده برای اینکه از زیر فشار امنیتی خارج شوند اعلام کردند که از ایران خارج شدند و شرکت را 20 میلیون دلار فروخته اند در حالی که 20 میلیون دلار سرمایه گذاری در این شرکت صورت گرفته است.

«ش.ش» مدیر عامل این شرکت حمل و نقل مسافر اخیرا سفرهای متعددی به خارج از کشور داشته که در این سفرها با سرمایه گذاران اصلی این شرکت در آلمان دیدارهایی داشته است. گفته می شود در این دیدارها تا جزئیات استخدام راننده مورد بررسی قرار گرفته است.

اینکه در این شرکت حمل و نقل چه افراد خاصی به عنوان راننده استخدام می شوند و چه افرادی را در پوشش های مختلف حمل و نقل می کنند جای سوال است. در ترافیک مصنوعی یکشنبه شب تهران تعدادی از راننده های این شرکت که از فعالین گروهکی بوده اند نقش فعال ایفا کرده اند.

اخیرا آلمانی ها و سوئدی ها به نمایندگی از آمریکایی ها سرمایه گذاری گسترده ای را برای سرمایه گذاری و جذب استارت آپی های وطنی انجام داده اند. پیش از این 20 میلیون دلار یک مؤسسه سرمایه گذاری سوئدی اقدام به سرمایه گذاری معادل 60 میلیون یورو در یک شرکت ایرانی فعال در حوزه تجارت الکترونیک کرده بود؛ شرکت ایرانی سرآوا که حامی و پشتیبان دیجی کالاست».

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. صاحبان و مؤسسان ديجى كالا دو برادر بيست و پنج شش ساله هستند كه با نبوغ خود و نياز سنجى دقيق بازار توانستند شركتى را طراحى كنند كه روز به روز مورد توجه مردم قرار گيرد و فعاليتهايش فراگير شود،گستردگى فعاليت اين شركت اينترنتى و بالتبع ميزان درآمدشان همواره توجه و تحسّر عده اى را برانگيخته بود !

  2. خدا همه را شفا بده …
    نمیدونم بعضیها چی میزنن که اینقدر توی توهمند؟!
    بابا دامنه اعتیاد از مواد روانگردان به مواد روان پاک کن رسیده به والله!!!!!!!!!!!!!

  3. مشکل آقایان این است که عده ای از دوستان از ابتکار اسنپ تقلید کرده اند و فعلاً بر آن هستند که اسنپ را از دور رقابت خارج کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا