خرید تور نوروزی

«دانش آموزان بیمار همدانی مدرسه نروند؛ امسال سال سخت شیوع بیماری‌ های تنفسی است»

«والدین و مربیان مدارس با ممانعت از حضور دانش آموزان بیمار و علامت‌دار در مدارس مانع از شیوع آنفلوآنزا شوند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پیش بینی می‌شود که ابتلا به بیماری‌های عفونی در ماه های آتی بیشتر شود.»

به گزارش همدان پرس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: والدین و مربیان مدارس با ممانعت از حضور دانش آموزان بیمار و علامت‌دار در مدارس مانع از شیوع آنفلوآنزا شوند.

دکتر فاطمه ترکمان اسدی در نشست هم اندیشی برنامه‌های سلامت دانش آموزان و مدارس اداره کل آموزش و پرورش استان همدان اظهار کرد: امسال سال سختی از نظر شیوع بیماری های تنفسی در بین سنین مختلف است و پیش بینی می‌شود که ابتلا به بیماری‌های عفونی در ماه های آتی بیشتر شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین راه‌های جلوگیری از انتقال اینگونه بیماری ها عدم حضور فرد بیمار و علامت دار در تجمعات است تصریح کرد: استفاده از ماسک در مدارس و تهویه مناسب در کلاس ها نیز مورد تاکید است.

این عضو هیات علمی بیماری های عفونی ادامه داد: تزریق واکسن آنفلوآنزا دردانش آموزانی که دارای بیماری های خاص هستند ضروری است و تزریق آن حتی در این فصل سال نیز می تواند برای پیشگیری از ابتلا در ماه های آتی موثر باشد.

رییس مرکز بهداشت استان همدان اضافه کرد: طول مدت قرنطینه برای بیماران سرپایی مبتلا به این بیماری ۵ روز و بیمارانی که در بیمارستان بستری و تحت مراقبت هستند ۱۰ روز است.

دکتر ترکمان اسدی مدارس را گلوگاه اصلی آموزش سبک زندگی سالم عنوان کرد و گفت: سن مدرسه بهترین زمان برای یادگیری این آموزش ها و نهادینه کردن آن در طول زندگی است.

وی با اشاره به فعالیت بیناد محکم ادامه داد: این بنیاد به عنوان بنیاد حامی کودکان دارای ناهنجاری های مادرزادی در سطح کشور هم اکنون ۵۶ نوع بیماری را تحت پوشش قرار داده و تمام هزینه های درمانی این کودکان را متقبل می شود که امیدوارم آموزش و وپرورش استان همدان نیز با شناسایی به موقع دانش آموزان نیازمند کمک و دارای این نوع بیماری ها از ظرفیت های خیرخواهانه این بنیاد بهره بگیرند.

دکتر ترکمان اسدی در بخش دیگری از سخنان خود استفاده از کیف های سنگین در بین دانش آموزان را عامل بروز بیماری های اسکلتی فراوان عنوان کرد و افزود:دنیا به سمت حرکت به عدم استفاده از کیف و رعایت ارگونومی برای دانش آموزان است چرا که مشکلات اسکلتی و عضلانی در دانش آموزان رو به ازدیاد است و امیدوارم استان همدان نیز بتواند با ارائه راهکار مناسبی پایلوت مدارس بدون کیف در کشور باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه گفت:خوشبختانه محدودیت هایی که قبلا در مجموعه آموزش و پروش کشور وجود داشت تا حد زیادی رفع شده است که این امر می توناند زمینه ساز ورود سایر دستگاه ها برای کمک به این مجموعه بزرگ باشد.

وی معاونت بهداشتی را همراه همیشگی آموزش و پرورش استان عنوان کرد و ادامه داد:مکمل یاری و وارنیش فلوراید تراپی دغدغه ی بزرگی است که برای خرید آن در این معاونت هزینه زیادی صرف می شود که امیدواریم با افزایش سواد سلامت اولیا و دانش آموزان به درستی از آنها استفاده شود تا خروجی مناسبی داشته باشد.

کمبود شدید مراقب سلامت در مدارس استان همدان
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان نیز در این نشست گفت:رویکرد جدید آموزش و پرورش باز کردن چتر مسوولیت پذیری به سمت ادارات و سازمان هایی است که می توانند همراه این مجموعه که قلب تپنده نظام آموزشی است باشند.

شهرام بخشی ادامه داد:هم اکنون کمبود شدید نیروی مراقب سلامت در مدارس مشهود است که این زنگ هشداری است که اگر به آن توجه نشود می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.

وی عنوان کرد: در مدارسی که با این کمبود مواجه هستند نیروهای مازاد بعد از ارائه آموزش ها این وظیفه را برعهده می گیرند.

بخشی تصریح کرد: در نظر داریم تا مسائل بهداشتی را جزو امتیاز مدیران لحاظ کنیم تا اهمیت رعایت این مسائل از جانب همه افراد در مدارس بیشتر مشهود باشد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا