خرید تور تابستان

«تصورات مردم در رابطه با ثروت‌های ملی غلط است»

استراتژیست و سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در استرالیا و مکزیک گفت: تصورات مردم در رابطه با ثروت های ملی اشتباه است و رسانه وظیفه دارد آن را اصلاح کند.

به گزارش نسیم کرمانشاه و به نقل از مرکز اطلاع رسانی شهرداره کرمانشاه، سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در استرالیا و مکزیکعصر امروز چهارشنبه (یکم آذر ماه) در نشست بصیرت افزایی بسیجیان شهرداری کرمانشاه که در تالار عمارت شهرداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مردم سوال می‌کنند که ما کشور ثروتمندی هستیم پس دلیل مشکلات اقتصادی ما چیست؟ لذا باید سوالاتی که در رابطه با ثروت‌های ملی در اذهان عمومی نقش بسته پاسخ داده شود.

محمدحسین قدیری ابیانه افزود: یکی از سوالات متداول این است که درآمد نفتی کجا می‌رود؟ فرض کنید در شرایط قبل از تحریم و اوج صادرات نفت هستیم؛ فکر می‌کنید به هر ایرانی از درآمد حاصل از فروش نفت چه میزان تعلق می‌گیرد؟

سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در استرالیا و مکزیک تصریح کرد: سال ۹۶ که بودجه سال ۹۷ را تنظیم می‌کردند؛ پیش‌بینی شد که سال ۹۷ تحریم ها برداشته می‌شود لذا میزان صادرات نفت را مانند شرایط قبل از تحریم فرض کرده و درآمد حاصل از آن را ۱۰۰ هزار میلیارد تومان عنوان کردند.

او عنوان کرد: اگر محقق می‌شد، که به دلیل برداشته نشدن تحریم ها، این اتفاق نیفتاد و تمام آن را به صورت مساوی بین مردم تقسیم می‌کردند به هر ایرانی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسید.

قدیری ابیانه افزود: یکی دیگر از ظرفیت‌های ما در کشور معدن طلای زرشوران در آذربایجان غربی است که ظرفیت آن ۴۲ میلیون تن است و اگر تمام آن هم استخراج شود تصور این است که به هر ایرانی نیم تن می‌رسد.

او ادامه داد: از هر یک تن استخراج شده آن پنج گرم طلا استخراج می‌شود و در کل ۲۱۰ تن، سالی ٢ تن طلا استخراج می‌شود یعنی استخراج این ۲۱۰ تن بیش از یک قرن طول می‌کشد و سهم هر ایرانی از آن ۲/۵ گرم است. حال ممکن است سوال شود که پس کشورهای عربی چه می‌کنند؟ باید گفت که درآمد حاصل از ثروت‌های ملی به اتباع آن کشور می‌رسد که جمعیت بومی امارات یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و جمعیت بومی قطر ۴۰۰ هزار نفر است.

او ادامه داد: طبق مصوبه دولت صادرات نفتی ایران در شرایط تحریم هر یک سال، یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه است که یک سال صادرات یک قطری مساوی با یک و نیم قرن صادرات یک ایرانی است.

او عنوان کرد: یکی دیگر از سوالات این است که مگر خودروسازی را با کره جنوبی شروع نکرده‌ایم؟ چرا آن ها انقدر پیشرفت کرده‌اند؟ باید گفت چون ساعت کار مفید یک شهروند کره در طول روز ۹ ساعت و ساعت کار مفید ما در ادارات دولتی ۲۲ دقیقه است و این پیشرفت آنان نتیجه کار و تلاش است.

قدیری ابیانه عنوان کرد: زنان آلمانی بعد از جنگ جهانی دوم روزی ۱۲ ساعت کار در قبال ۱۰۰ گرم نان خشک داشتند و ما از لحاظ درآمد سرانه کشور در جایگاه ۹۶ هستیم و حق داریم خود را با کشور های ۹۰ تا ١٠٠ بسنجیم و باید خود را با آنان مقایسه کنیم.

وی ادامه داد: ما در ایران چهار میلیون شاغل و چهار و نیم میلیون بازنشسته داریم که در دنیا به ازای هر ۶ الی۷ نفر یک بازنشسته وجود دارد.

وی گفت: مردم جهان نیروی کار تولید می‌کنند و اشتباه ما این است که مطالبه گر تولید می‌کنیم لذا باید گفت تنها ۱۰ درصد از ریشه مشکلات ما تحریم و ۱۵ درصد آن به مدیران باز می‌گردد و ۸۵ درصد آن به خود مردم بازمی‌گردد چون مدیران را هم مردم انتخاب می‌کنند.

او ادامه داد: راهکار ما این است که هر فردی در هر موقعیتی کارش را بهتر انجام دهد تا شاهد پیشرفت و توسعه باشیم.

قدیری ابیانه مطرح کرد: کتاب تلمود که از بسیاری لحاظ مهم‌ترین کتاب در فرهنگ یهودی است را باید خواند.

او ادامه داد: در این کتاب شریعت یهودی‌ها عنوان می‌شود که می‌گویند خدا ٢ نوع حیوان آفرید؛ اول حیوانات معمول و دوم تمام انسان‌های غیریهودی است.

قدیری ابیانه ادامه داد: در این کتاب آمده که کمک کردن به غیر یهودی‌ها گناه است و تجاوز به زنان آن‌ها اشکالی ندارد ما باید این ها را تبیین کنیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. سلام – بهترین راه فهم ثروت ملی آن است که عین ۸۵ میلیون نفر ایرانی خودکشی کنند تا ترازنامه آقای قدیری درست از آب در بیاید. آنهم به روی چشم…

    2
    1
  2. متاسفم ، برای خودم متاسفم ، برای نوجوانی و جوانی نابود شده ، چند سوال از این فعال محترم دارم ؟
    کودکیم در زمان انقلاب و نوجوانیم با جنگ و موشک باران و مصدوم شدن در سلسله عملیاتهای فریب ! و جوانیم در دوران سازندگی که روزی ۱۶ تا ۱۸ ساعت کار میکردم و میان سالیم به ریاست معجزه هزاره سوم !

    در کره و بقیه کشورهای پیشرفته ، آیا چند دولتی و دولت در سایه هم وجود دارد ؟
    در کره و ژاپن و سنگاپور ، آیا رییس جمهور میتواند سازمان برنامه و بقیه نهادهای ناظر دولتی را تعطیل کند ؟
    در کره و ژاپن و … ، آیا موسسه‌یی درآمدزا و قطب اقتصادی کشور میتواند از هرگونه عوارض و مالیات و حسابرسی و … ، مستثنی باشد و کسی حق سئوال درباه آنان نداشته باشد ؟
    درکره و ژاپن و سنگاپور ، نماینده مجلس و دولت ، جرات سبلی زدن به سرباز وطنش را دارد ؟
    در ژاپن و کره و سنگاپور ، میزان قاچاق و اختلاس دستگاههای دولتی و حاکمیتی چقدر است ؟
    در ژاپن و کره و سنگاپور ، آیا نهادهای نظامی ، اجاژه فعالیت اقتصادی و تاسبس بانک ، بدون حسابرسی و نظارت دارند ؟
    در ژاپن و کره و … آیا نهادهای نظامی دارای بنیاد تعاون و شرکتهای واسطه گر یا وارد کننده هست ؟
    اصلا در کره و ژاپن و سنگاپور ، نسبت مستخدمین کارمندان دولت و حاکمیت ، به کل جمعیت چقدر است ؟
    و …. هزاران سئوال بی جواب دیگر ، که انگ و استیگما توطئه و تبانی و اقدام ، به آن میزنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا