سایۀ توقیف روی سر روزنامۀ «اعتماد»
علیرضا بهرامی، روزنامهنگار، در یادداشتی به بهانهی اتفاق هفتهی گذشته برای روزنامهی اعتماد نوشت:
روزنامۀ «اعتماد» در هفتهای که گذشت، شرایط ملتهبی را از سر گذراند؛ تا جایی که میتوان گفت، فعلا به شکل میلیمتری از کنار تیغ توقیف رد شده است.
ماجرا از آنجا شدت گرفت که «اعتماد» به انتشار سند ابلاغیهای مبادرت کرد؛ انتشار سندی که مدعی بود حجاببانهای مستقر در معبرها و مکانهای عمومی همچون مترو، با نظر و دستور وزارت کشور فعالیت میکنند.
واکنشها به انتشار این سند تا جایی شدت گرفت که در جلسۀ روز سهشنبۀ هیات نظارت بر مطبوعات، یکی از دستور جلسههای اصلی، تصمیمگیری دربارۀ توقیف روزنامۀ اعتماد میشود. گویا احتمال این اتفاق هم بالا بوده و طبق شنیدههای قابل اتکاء، اگر شخص وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با آن مخالف نمیکرد، به تصویب رسیده بود.
از آنجا که شخص وزیر کشور در چند روز قبل از انتشار سند یادشده، بیاطلاعی خود را از این موضوع در جمع خبرنگاران ابراز کرده و گفته بود که حجاببانهای حاضر در مترو نیروهای خودجوش مردمی هستند، برخی روزنامههای میانهرو مانند «اطلاعات» نیز در این زمینه واکنش گلۀ و سرزنش آمیز نشان دادند.
دکتر «حسن نمکدوست»، استاد علوم ارتباطات نیز در واکنشی فنی، نظر کارشناسیاش را بر این مبنا اعلام کرد که انتشار سند یادشده، مصداق عمل مجرمانه نیست.
به هر حال، باید دید که خلاف واقع گویی بدتر است یا انتشار افشاگرانۀ یک نامۀ اداری؟
امید که کفۀ ترازو به سمت صداقت با مردم سیر کند.
انتهای پیام
مسئولین فقط می خوان برای کارهایی که نکردن مردم ازشون تعریف کنن. الان سایت و اپلیکیشن برترین ها هم توقیف شده. اگه ما کره شمالی نیستیم پس چی هستیم؟؟؟
به نام خدا
خدا را شکر که گاهی نشانه ای از معرفت در دولتمردانی مانند وزیر ارشاد بروز میکند، با سپاس از ایشان پرسش این است که “آزادی مطبوعات” چیست؟ مجلس مقتدر!!همراه با دولت، (نه مدافع ملت) خوب است آزادی مطبوعات را لغو کند و خیال همه راحت شود و بیخود بهانه در دست اجانب نباشد.