خرید تور نوروزی

مبادله ۱۰ درصد از آب مازاد چاه‌های یزد در بازار آب

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد از امکان مبادله 10 درصد حجم مازاد آب چاه ها در بازار آب در آینده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای یزد، مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد در نشست با بهره برداران شهرستان میبد با بیان اینکه پس از بررسی های لازم، کشاورز اجازه مبادله آب مازاد را در بازار آب دارد، گفت: در بازار آب کشاورز می تواند تنها ۱۰ درصد از پروانه مازاد خود را مبادله کند.

محمد مهدی جوادیان زاده با اشاره به اینکه پروانه خرید و فروش آب در بازار آب یکساله است، افزود: در بازار آب شارژ خریداری شده از شارژ فروشنده کم و به شارژ خریدار اضافه می شود.

جوادیان زاده همچنین ابراز کرد: حجم آب مشخصی در بازار آب فقط برای کشاورزی مبادله می شود و صنعت نمی تواند این حجم مشخص آب را خریداری کند.

این مقام مسئول در ادامه این نشست ابراز کرد: کشاورزان و مصرف کنندگان می توانند کمبود آب خود را از طریق بازار آب جبران کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه ای یزد با بیان اینکه سالیانه ۴۵ سانتیمتر سطح آب زیرزمینی استان در حال افت است، گفت: به دلیل برداشت های بی رویه آب، افزایش جمعیت و توسعه بی رویه صنعت، آبخوان های استان یزد به شدت در حال افت و نابودی است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد در ادامه با بیان اینکه ۹۵ درصد آب زیرزمینی کشور در بخش کشاورزی مصرف می شود، خاطر نشان کرد: در استان یزد میزان مصرف آب در بخش کشاورزی ۶۵۰ میلیون متر مکعب و در بخش صنعت ۷۵ میلیون متر مکعب است، به همین دلیل مدیریت مصرف و ارتقا روش های آبیاری در بخش کشاورزی بسیار مهم است.

جوادیان زاده ابراز کرد: براساس بند ع تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ آب در اختیار همه صنایع استان باید از اّب منابع غیرمتعارف مانند پساب و انتقال آب از دریا باز تخصیص شوند.

رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه ای یزد گفت: در استان یزد اجرای بند ع تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ برای صنایعی که به آب انتقالی از خلیج فارس متصل هستند در حال اجرا است.

او ابراز کرد: بهره برداران، کشاورزان و مردم می توانند آمار و نشانی چاه های غیر مجاز را به شماره ۳۱۰۷۷ جهت پیگیری نیروهای گشت و بازرسی شرکت اطلاع دهند.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد در پایان این نشست با بیان اینکه طرح مردمی سازی در دولت سیزدهم مطرح شده است، گفت: کشاورزان و بهره برداران می توانند ایده ها و پیشنهادات خود را در زمینه حکمرانی آب یا بخش های مختلف دیگر در سامانه شهریاران ثبت کنند تا بسیاری از امور با هزینه کمتر و کیفیت بهتر انجام شود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا