خاطرات هاشمی ۲۵ آذر سال ۷۹ | گزارشی از متهمان شرکت در کنفرانس برلین

انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیت‌الله اکبر هاشمی در ۲۵ آذر سال ۱۳۷۹ را در ادامه می‌خوانید:

جمعه ۲۵ آذر ۱۳۷۹    |۱۸ رمضان ۱۴۲۱            ۱۵ دسامبر ۲۰۰۰

تا غروب در منزل مطالعه می‌کردم؛ سناریوی «انقلاب تنها» و قراردادهای پیغمبر (ص) با یهودی‌های مدینه را و تحلیل جمعیت ایثارگران در مورد عملکرد دولت آقای [سیدمحمد] خاتمی که در اکثر زمینه‌ها، منفی و با عقبگرد ارزیابی شده است.

افطار، میهمان آقای [سیدمحمود] هاشمی‌شاهرودی، [رییس قوه‌ قضاییه] در حافظیه بودیم. آقایان [سیدمحمد] خاتمی، [رییس‌جمهور] و [مهدی] کروبی، [رییس‌مجلس] و مقامات قضایی هم بودند. نماز جماعت با امامت من خوانده شد و افطارکردیم. آقایان [عباسعلی] علیزاده، [رییس‌کل دادگستری استان تهران] و [محمد] نیازی، [رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح]، راجع به دادگاه [متهمان شرکت در کنفرانس] برلین و قتل‌های زنجیره‌ای و احضار آقای [محمد] سلامتی، [دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب] گفتند.

علیرغم محدودیت‌های سخت اسراییل، مثل جمعه‌های قبل، نمازجمعه در مسجدالاقصی با حدود ۴۰ هزار مسلمان برگزار شده و امروز هم تعداد پنج نفر در انتفاضه، شهید شده‌اند؛ دیروز هفت شهید داشتند. در چین، در استان شاندونگ، در روستایی مسلمانان به تبلیغات فروش «گوشت خوک اسلامی» اعتراض کرده‌ و با پلیس درگیر شده‌اند؛ پنج نفر شهید و ۴۰ نفر زخمی شده‌اند و باعث اعتراض وسیع مسلمانان چین شده است؛ چون اسلام گوشت خوک را حرام و نجس می‌داند، چنین اعلامی را نیز توهین می‌دانند.

منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۷۹؛ «اصلاحات در بحران»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا