علی مطهری: آقای شریعتمداری! مردم به یک ساکت فتنه رای دادند؟!
«هدیه مجلس به روحانی و ملت» عنوان سر مقاله دیروز کیهان بود، در این سرمقاله تصریح شده بود که روحانی تحت فشار کارگزاران و اصلاح طلبان کابینه خود را انتخاب کرده است. بنابراین از نمایندگان مجلس خواسته شده بود تا تحت عنوان هدیه مجلس به روحانی، وزرای پیشنهادی او را رد صلاحیت کنند!
به گزارش انصاف نیوز، در بخشی از سرمقاله تحلیلی منتشر شده که گویای فاصله فکری نویسنده از شخصیت دکتر روحانی در عرصه سیاسی ایران است، آمده: «احساس میشود رئیس جمهور منتخب در انتخاب اعضای کابینه خود با مجموعهای از «فشارها»، «انتظارها» و «رودربایستیها» روبرو بوده است و برای خروج از این چنبره دست کمک به سوی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت دراز کرده است.» برخی در پاسخ به نویسنده این سرمقاله آوردهاند که اولا شخصیت دکتر روحانی شخصیتی نیست که تحت تاثیر جناحهایی سیاسی و رودربایستی قرار بگیرد و نویسندگان این روزنامه هنوز شناخت چندانی از دکتر روحانی ندارند که این چنین برای او خط مشی تعیین و این چنین تحلیل منتشر میکند.
در ثانی سردار قلم که لقب عسگراولادی به شریعتمداری است، یادشان رفته که قبل از انتخابات چطور راجع به آقای روحانی قضاوت میکردند و سرمقاله مینوشتند، ضمنا ایشان جایگاه مجلس را هم اشتباه گرفتند.
برای اینکه نظر نمایندگان مجلس را در مورد گفته های ایشان جویا شویم؛ گفت وگویی را با علی مطهری نماینده اصولگرای مجلس انجام دادیم. علی مطهری در گفت وگو با آرمان درباره «هدیه مجلس به روحانی وملت» سخن گفت.
جناب مطهری روزنامه کیهان در یادداشت روز چهارشنبه خود تحت عنوان «هدیه مجلس به روحانی و ملت» از مجلس خواسته است به کابینه روحانی رای اعتماد ندهند تا از این طریق، روحانی خوشحال شود! شما به عنوان یکی از نمایندگان شاخص مجلس چقدر معتقدید حرفهای روزنامه کیهان در بین نمایندگان اثرگذار است؟ آیا اصلا تحلیلی که در این یادداشت آمده است را قبول دارید؟
در این سرمقاله در واقع آقای شریعتمداری در جایگاه سخنگوی آقای روحانی ظاهر شده و گفته است نظر آقای روحانی نسبت به برخی از وزرای معرفی شده؛ نظر واقعی ایشان نیست و مجبور شده آنها را معرفی کند. در واقع صفت تظاهر وریا کاری و ملاحظه کاری و عدم قدرت در تصمیمگیری میتواند توهین تلقی شود. البته حرفهای آقای شریعتمداری را نباید جدی گرفت.
ایشان با همان افکار خودشان خو گرفته و نمیخواهد از آن خارج شود. با توجه به سن وسال ایشان، احتمال تغییر رویکرد در رفتارها و عملکردهای ایشان دور از انتظار است یعنی خصلتهایی در روح ایشان رسوخ پیدا کرده است که قابل تغییر نیست.
جالب است که امثال آقای شریعتمداری، دکتر روحانی را ساکت فتنه مینامیدند. پس مردم به یک ساکت فتنه رای دادند. در واقع مشکل آنها با مردم است و باید با آن بسازد. مردم با وجود تخریبهای فراوان درباره منادیان گفتمان اعتدال و در راس آنها آقایان هاشمی و خاتمی با مراجعه به فطرت حق جوی خود به کاندیداهای مورد نظر وحمایت اینها رای دادند. درواقع این آن چیزی است که آنها را عصبانی کرده است.
نمایندگان مجلس در قبال حرف های ایشان چه کار خواهند کرد؟ وچه تصمیمی در قبال کابینه خواهند گرفت؟
نمایندگان مجلس وظیفه خود را میدانند و نیازی به رهنمود آقای شریعتمداری ندارند و در همه حال از حقوق ملت دفاع میکنند.
انتهای پیام