خرید تور نوروزی

بیانیه‌ی 49 نهاد حقوقی دانشگاه چمران در مخالفت با تفکیک جنسیتی

چهل و نه نهاد حقوقی دانشگاه شهید چمران اهواز در مخالفت با تلاش برای اعمال سیاست‌ های تفکیک جنسیتی در این دانشگاه بیانیه ای مشترک صادر کردند.

به گزارش انصاف نیوز، متن کامل این بیانیه در پی می آید:

يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ ﴿۱۳﴾

ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره ها و قبیله ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید (اینها ملاک امتیاز نیست)، گرامی ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست و خداوند دانا و آگاه است! (سوره‌ی حجرات، آیه‌ی 13)

در زمانه‌ای که نقش دانشگاه در تحولات اجتماعی و سیاسی یک کشور بر هیچکس پوشیده نیست و همگان بر این عقیده هستند که راه رشد توسعه از دانشگاه، این مکان مقدس، می‌گذرد، دانشجویان به عنوان چشمان بیدار جامعه و یگانه مالک دانشگاه از طریق عضویت در انجمن‌های علمی، سیاسی، کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی و نشریات کنار یکدیگر بودن و یادگیری از طریق فعالیت‌های جمعی که بهترین راه آموختن است، را یاد می‌گیرند. اما در این میان مسوولین دانشگاه شهید چمران اهواز با عدم درک صحیح از مفهوم دانشجو و ناآشنایی به فضای فعالیت‌های دانشجویی، به جای توسل به دانشجویان برای رشد و پیشرفت دانشگاه و مراجعه به آرا و نظرات آنان، همواره با برخوردهای سلیقه‌ای و غیر کارشناسانه‌ی خود، رخوت را بر فضای دانشگاه حاکم کرده‌اند و گویی که خواسته‌ ای جز سکوت و خاموشی دانشجویان ندارند.

در حالی که تشکل‌های دانشجویی اعم از انجمن‌های علمی، سیاسی، کانون‌ های فرهنگی، اجتماعی، هنری و مذهبی و فعالین در حوزه‌ی نشریات با مشکلات عدیده‌ای در زمینه اخذ مجوز برنامه‌ها، برگزاری آزادانه آن‌ها، تأمین بودجه و غیره، مواجه‌اند و هر روز سنگی جلوی پایشان قرار داده می‌شود، در تازه‌ترین دست‌آورد؛ مسوولین دانشگاه در توهینی آشکار به شعور دانشجو، اقدام به اعمال فشار در شیوه‌ی برگزاری برنامه‌ای فرهنگی‌ادبی به صورت تفکیک جنسیتی و در دو سانس آقایان و خانم‌ها کرده‌اند که به مناسبت شب یلدا به همت یکی از تشکل‌های دانشجویی قرار بود برپا شود که با مخالفت مسوولین این تشکل و اکثریت دانشجویان، مواجه شد و این برنامه که در پی ایجاد بستری هرچه بهتر برای فعالیت‌های فرهنگی‌ادبی بود، در نهایت برگزار نشد.

دانشگاهی که باید پیشگام در ایجاد فضای گفتگو و پرورش مردان و زنانی باشد که مهمترین نقش در پیشرفت و توسعه‌ی این کشور بر دوش آن‌هاست، با این شیوه‌ی برخورد مسوولین، نه تنها از اهداف والای خود فاصله می‌گیرد، بلکه با تحقیر دانشجویان و کاهش شأن اجتماعی آنان پیمودن مسیر تعالی این مرز و بوم را با خطرات جدی مواجه می‌کند.

امضاکنندگان این نامه که همواره نسبت به دردهای دانشگاه و دانشجو حساس بوده و در کنار دانشجویان ایستاده‌اند، ضمن نقد روند غیرقانونی و سلیقه‌ای حاکم به ساز و کار اعطای مجوز برنامه‌های دانشجویی و دخالت‌های بی‌حد و حصر مسوولین، هشدار می‌دهند که در پیش گرفتن این رویه، حاصلی جز سکون و سکوت برای دانشجو و دانشگاه در پی نخواهد داشت و اعلام می‌دارند که در صورت عدم اصلاح وضعیت موجود از سوی مسوولین دانشگاه، دانشجویان ناچار به بلند کردن فریاد خود در راستای احقاق حقوقشان خواهند بود.

1- انجمن اسلامی دانشجویی

2- انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)

3- انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران

4- انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک

5- انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر

6- انجمن علمی دانشجویی مهندسی مواد

7- انجمن علمی دانشجویی مهندسی معماری

8- انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق

9- انجمن علمی دانشجویی کتاب و اندیشه

10- انجمن علمی دانشجویی نانو

11- انجمن علمی دانشجویی گرافیک

12- انجمن علمی دانشجویی محیط زیست

13- انجمن علمی دانشجویی انرژی‌های پاک

14- انجمن علمی دانشجویی کسب و کار نو

15- انجمن علمی دانشجویی مشاوره

16- انجمن علمی دانشجویی علوم تربیتی

17- انجمن علمی دانشجویی کتابداری

18- انجمن علمی دانشجویی علوم زیستی

19- انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات انگلیسی

20- انجمن علمی دانشجویی جغرافیا و برنامه ریزی شهری

21- انجمن علمی دانشجویی زبان فرانسه

22- انجمن علمی دانشجویی علوم مهندسی خاک

23- انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک بیوسیستم

24- انجمن علمی دانشجویی باغبانی

25- انجمن علمی دانشجویی گیاهپزشکی

26- انجمن علمی دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات

27- کانون فیلم و عکس

28- کانون تئاتر

29- کانون ادبی

30- کانون هنرهای تجسمی

31- نشریه دانشجویی نگار

32- نشریه دانشجویی صفیر

33- نشریه دانشجویی ارچین

34- نشریه دانشجویی کاوش

35- نشریه دانشجویی چکاوک

36- نشریه دانشجویی پرده آخر

37- نشریه دانشجویی سلام

38- نشریه دانشجویی پرگار

39- نشریه دانشجویی نگارنامه

40- نشریه دانشجویی ذهن آگاه

41- نشریه دانشجویی کویر سبز

42-نشريه دانشجويي باران

43- نشریه دانشجویی چ

44- نشریه دانشجویی دولاچنگ

45- نشریه دانشجویی آسوریک

46- نشریه دانشجویی سحر

47- نشریه دانشجویی دنیای عدالت

48- نشریه دانشجویی قدر مطلق

49- نشریه دانشجویی conviction

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. جوری حرف می زنند که انگار ما از مریخ آمده ایم و نمی دانیم در دانشگاه چه خبر است. آنقدر که من در دانشگاه فساد اخلاقی دیدم در هیچ جا ندیدم. روابط غیر متعارف بیداد می کند. مساله تا آن حد حاد شده که برخی از مفسرین قرآن مثل آقای قرائتی هم طرفدار تفکیک جنسیتی هستند. با خودمان که تعارف نداریم. آداب معاشرت با نامحرم را خانواده ها و رسانه ها یاد نداده اند. اسلامیزه کردن دانشگاه که نباید تنها در حد تدریس واجب الوجود و ممکن الوجود باشد. به نظرم حتی کلاس ها هم باید مثل مدارس، تفکیک شده باشند.

  2. متاسفانه فرهنگ حاکم بر دانشگاهها آنطوری که بایست علمی نیست واگر تفکیک جنسیتی باعث شود تا دانشجویان ما بسمت علمی تر شدن پیش بروند قطعا کار شایسته ای است ومتاسفانه بایست گفت خروجی دانشگاههای ما از بار علمی خوبی برخوردار نیست وفقط ارائه مدرک در آن حرف اول وآخر را میزند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا