خرید تور تابستان

كاتوكيك تر از پاپ شدن در خوزستان!

به گزارش انصاف نیوز، «محمد كيانوش راد«، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد در یادداشتی نوشت:

مسولين فرهنگي استان خوزستان، كاتوليك تر از پاپ نشوند.

چند روز پيش در مراسم بزرگداشت يكي از مخلص ترين و وفادارترين ياران انقلاب و دفاع مقدس در دانشگاه اميركبير شركت جستم؛ دكتر هادي نخعي دوست و برادر عزيزم كه به ديار حق شتافت است.

در بخشي از سخنان دو تن از سخنرانان نكاتي بود قابل تامل.

يكي از روحانيون گروه معارف دانشگاه امير كبير گفت: دكتر نخعي درد دين داشت و شجاعتي مثال زدني، شجاعتي كه امثال من بهردليلي از آن بي بهره بوديم. او آنچه را در چارچوب انقلاب و اسلام مي يافت، بي مسامحه از آن دفاع مي كرد. و اين كار خيلي سختي است و كار هر كسي نيست.

در ادامه، «نداف» يكي از تاريخ نويسان دفاع مقدس گفت: نقش دكتر نخعي در تدوين وقايع جنگ، بسيار مهم است. نخعي روايت جنگ را بر اساس گفته هاي فرماندهان و توجيهات آنها نمي نوشت. او معتقد به نزديك شدن به واقعيت هاي جنگ بود و جنگ را آنگونه كه اتفاق مي افتاد تدوين مي كرد.

نداف گفت: يادم هست وقتي براي انجام عمليات ها، از نام هاي ائمه براي اسم رمز استفاده مي شد، هادي نخعي ناراحت و عصباني مي شد و در آن جو جرات اين را داشت كه اظهار مخالفت كند و مي گفت: اين نام گذاري ها درست نيست. اين نام گذاري ها جنگ ما را جنگ شيعه و سني جلوه گر خواهد ساخت.

امروز از زاويه ی ديد شجاعانه و حكيمانه ی نخعي مي توانيم درستي سخن او را دريابيم. او مسلماني بشدت متشرع و متدين، اما آزادانديش و حق طلب بود. تنها اينگونه انسان ها مي توانند در برابر انحرافات بايستند. ياد و راهش، هميشه ماندگار باد.

نخعي از محققان ارشد مركز اسناد و تحقيقات دفاع مقدس بودو مجموعه ی «روز شمار جنك ايران و عراق» از جمله تلاش هاي شبانه روزي او بود. دكتر نخعي فراتر از زمان مي انديشيد.

او آنچه را درست تشخيص مي داد مي گفت و به عوارض و مد زمانه اش توجهي نمي داشت.

راه و روش نخعي بايد رهنون فعاليت هاي ما باشند.

از نخعي گفتم تا بگويم، انسان هاي بزرگ را از همين رفتارها و مواضع مي توان شناخت و از نكته نكته هاي آنان بايد درس آموخت.

در سال ١٣٦٣ در يادداشتي نوشتم كه:

«حركت موثر هر جامعه اي در حفظ تعادل در همه ی امور است. حتا افراط در يك ارزش مثبت و فراموشي و كم توجهي به امر مثبت و ارزشي ديگر هم نوعي انحراف است. يكي از اصلي ترين عوامل انحراف، همين عدم تعادل است. انحراف يا افراط و تفريط، حتا در مواردي مي تواند، شامل (افراط و تفريط) در ارزش هاي مثبت هم باشد».

شايد، لغو كنسرت هاي موسيقي توسط مسوولان فرهنگي در خوزستان – كه به عنوان – عدم برگزاري كنسرت موسيقي تا پايان چهلم شهداي حله انجام شده است، امري بسيار ارزشمند هم تلقي شود تا جايي كه حتا برخي از محافظه كاران به استقبال از آن به موضع گيري پرداختند. اما مردم و جوانان خوزستاني، با سياست هاي يك بام و دو هوا در خوزستان و در كشور چه كنند؟

برگزاري نوزدهمين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مركز استان ها در اهواز و اجراي موسيقي زنده توسط سالار عقيلي، با حضور روحانيون و مسوولين استان خوزستان و اجراي در مقابل آيت الله جزايري و آيت الله حيدري، مردم خوزستان را با اين سوال مواجهه كرد كه اين سياست هاي دوگانه چگونه و با چه منطقي اجرا مي شود و چرا مسوولان فرهنگي بدون توجه به واقعيت ها ي موجود، به خواسته هاي غير معقول گروه هايي اندك تن مي دهند؟

روشن است كه بايد از رفتار روحانيون در جلسه و از جمله نمايندگان مجلس خبرگان، كه رفتاري معقول و واقع بينانه بود دفاع کرد.

راه دين و دينداري، راه افراط و تفريط نيست. مردم استان مي پرسند اگر كنسرت، نبايد تا چهلم شهداي حله در خوزستان اجرا شود، چگونه در مقابل چشمان نماينده ی ولي فقيه و نماينده ی خبرگان رهبري جشنواره و موسيقي اجرا مي شود و نه خلاف شرع و نه ناديده گرفتن حرمت خون شهداء تلقي نمي شود؟!

احترام شهدا از جمله شهداي عزيز حله و خانواده هاي آنها، در هر زمان و مكاني، واجب و يك فريضه ی ملي و مذهبي است.

مسوولان فرهنگي استان كه در دلسوزي آنها شكي نيست، بايد واقع بينانه و به دور از احساسات و جوزدگي و جو گرفتگي، و با مقاومت در برابر فشارهاي افراد ظاهربين، با شجاعت از هنر و هنرمندان دفاع کنند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا