خرید تور نوروزی

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس: قیمت اینترنت نباید افزایش یابد

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس گفت: افزایش دو برابری قیمت اینترنت منطقی نیست و وزیر ارتباطات باید در این زمینه پاسخگو باشد.

روزنامه کارون نوشت: «رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس درباره افزایش شدید قیمت‌ها در اینترنت خانگی افزود: افزایش بیش از ۲ برابری تعرفه‌های اینترنت خانگی ظلم آشکار به مردم است. اینترنت سال‌هاست که دیگر یک کالای لوکس نیست و مردم بسیاری از امورات زندگی خود از خرید تا تحصیل را از طریق اینترنت انجام می‌دهند. چنین جهشی در قیمت اینترنت خانگی بر روی زندگی مردم تاثیر منفی خواهد گذاشت. توانگر در پاسخ به این سئوال که آیا مجوز قانونی در این خصوص وجود داشت و مجلس می‌تواند مانع افزایش نرخ‌ها شود؟ مجتبی توانگر گفت: قیمت‌گذاری تعرفه‌های خدمات مخابراتی و اینترنت در اختیار سازمان تنظیم مقررات و وزارت ارتباطات است.

روی کاغذ مجوز قانونی برای افزایش قیمت داشته‌اند اما این افزایش دو برابری قیمت منطقی نیست و وزیر ارتباطات باید در این زمینه پاسخگو باشد. قیمت اینترنت نباید افزایش یابد. وی با بیان اینکه با توجه به سرکوب قیمت در سال‌های اخیر‌، ممکن است از نظر هزینه تمام شده ارائه خدمات، شرکت‌ها مجبور به افزایش قیمت باشند اما دو مسئله مهم اینجا وجود دارد، می‌گوید: نخست اینکه، افزایش قیمت با این شیب تند برای اکثر خانوارها که مجبورند بخشی از هزینه روزمره زندگی را به خرید اینترنت اختصاص دهند، مشکل ایجاد می‌کند و به همین دلیل نباید یک شبه چنین افزایش قیمتی رخ می‌داد.نکته دوم، ضرورت مداخله دولت و اختصاص منابع لازم و جبران بخشی از افزایش هزینه شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت برای دسترسی ارزانتر آحاد مردم به خدمات اینترنت است.

پیشنهاد عجیب معاون مخابرات

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید تعرفه‌های اینترنت به ویژه تلفن همراه را منطقی کند که این تعرفه متناسب‌سازی شود تا کاربر وقتی در محلی حاضر می‌شود، از اینترنت ثابت استفاده کند. داوود زارعیان افزود: اپراتور‌ها و دستگاه‌ها باید اطلاع‌رسانی مناسب را انجام دهند، در این صورت است که استفاده از ظرفیت اینترنت ثابت افزایش می‌یابد.تفاوت جدی بین قیمت اینترنت همراه و ثابت نیست و مردم به همین دلیل بیشتر ترجیح می‌دهند از اینترنت همراه که در دسترس‌تر است، استفاده کنند و از طرف دیگر سرمایه‌گذاری در بخش ثابت گرانتر است.

احوال ناخوش اینترنت ایران

شاید یکی از ادعا‌های اپراتور‌ها و مدعیان لزوم گرانی اینترنت مقایسه قیمت و کیفیت اینترنت در ایران با دیگر کشور‌ها باشد؛ ادعایی که با کوچکترین مقایسه قابل راستی‌آزمایی است. اگرچه آمار‌های متفاوتی در این بین ارائه می‌شود، اما به طور میانگین ایران در جایگاه‌های ۱۰۱، ۷۵ و ۱۵۴ میان ۱۸۰ کشور جهان از نظر قیمت اینترنت در بررسی‌های مختلف اینترنت موبایل و Fixed Broadband قرار گرفته است. سرعت اینترنت در ایران نیز به دلیل مشکلات زیرساختی، فیلترینگ و برخی محدودیت‌ها، وضعیت مناسبی ندارد که همواره مورد اعتراض کاربران قرار گرفته است.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا