خرید تور نوروزی

راهکارهایی برای تداوم فتنه؟!

«علي شکوهي»، روزنامه نگار که یادداشت های او در روزنامه ی «اعتماد» منتشر می شود، یادداشتی با عنوان «راهکارهایی براي تداوم فتنه؟!» را در تلگرام منتشر کرده و در توضیحش نوشته است: «روزنامه اعتماد از ترس برخورد و … از انتشار اين يادداشت نرم و معتدل هم خوددار کرد. متاسفانه حق هم دارد!»

به گزارش انصاف نیوز، متن یادداشت تلگرامی آقای شکوهی به غیر از یک جمله، در پی می آید:

اين روزها در آستانه سالگرد تظاهرات 9 دي، بخشي از نيروهاي خاص سياسي بر آن شدند که بار ديگر زخم کهنه سال 88 را تازه کنند و با روايت يکسويه مورد نظر خود از آن حوادث، اولا با دولت مستقر تسويه حساب کرده و ثانيا نيروهاي سياسي اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا را مورد هجوم قرار دهند و ثالثا با تداوم سياست حذف و کنار زدن بسياري از نيروهاي خدوم انقلاب، فرصت خدمتگزاري را از آنان بگيرند و رابعا زمينه حل شدن ماجراي حصر را از ميان بردارند و در نهايت براي انتخابات رياست جمهوري پيش رو، برنامه‌ريزي و تدارک کنند. نمونه اين شيوه برخوردها را در سخنراني قبل از خطبه‌هاي نمازجمعه اين هفته تهران شاهد بوديم، هر چند در خطبه‌هاي امام جمعه موقت هم مشابه همين حرف‌ها مطرح شده است.

جناب مجتبي ذوالنوري در سخنان قبل از خطبه‌هاي نمازجمعه اين هفته بار ديگر مدعي شد که در سال 88 هدف اعتراض‌کنندگان به نتيجه انتخابات، «انقلاب رنگين» و «براندازي نرم» بود. وي مدعي شد «از 13 ماه قبل از انتخابات 88 برای این فتنه برنامه‌ریزی شده بود» و در نهايت از «ضرورت تداوم حصر» سخن گفت و مدعي شد که «اگر بخواهند حصر برداشته شود، جایگزین آن آزادی نیست بلکه اعدام است». البته ايشان در حالي اين سخن را بيان کرد که معتقد است با طرح مساله رفع حصر نبايد ذهن مردم را خراب کرد چون دغدغه مردم بيکاري و گراني و تورم است و نه مسائلي مثل رفع حصر يا برگزاري کنسرت يا لغو سخنراني يک فرد سياسي!

چنين به نظر مي‌رسد که آقايان در جامعه نيستند يا هستند و عمدا تجاهل‌العارف مي‌کنند. در نزد اين دوستان، مشکلات مردم همان است که آنان مي‌گويند ولو اين که در دولت‌هاي مختلف حرف‌هاي متفاوت گفته باشند. در دولت سابق تلاش مي‌شد از کنار مشکلات اقتصادي و معيشتي مردم عبور کنند و تاکيد شود که مردم براي شکم انقلاب نکردند اما اکنون به مطالبات معيشتي و اقتصادي مردم دامن مي‌زنند تا دولت را تحت فشار قرار دهند. آنان در گذشته مسائل فرهنگي در حد مطالب يک نشريه دانشجويي يا چند صحنه از يک فيلم سينمايي يا يک فراز از يک کتاب با تيراژ کم را مساله اصلي مردم قلمداد مي‌کردند چون ابزار حمله به دولت وقت بود اما اکنون مساله گراني و بيکاري براي آنان ابزار فشار بر دولت است و بايد به عنوان مساله اصلي مردم معرفي شود. بهتر است آقايان به شعارهاي مردم در جريان انتخابات رياست جمهوري دوره قبل مراجعه کنند تا بدانند که رفع حصر و آزادي سياسي و مدني و اجراي قانون هم بخشي از مطالبات مردم است که يقينا مي‌دانند.

ما هم مي‌دانيم عملکرد جناب ذوالنوري در دوران انتخابات رياست جمهوري 88 چگونه بود […]. آيا درست است که با نگاه به گذشته، خواستار پاسخگويي ايشان در قبال آن عملکردها باشيم؟

اين گونه مواجهه با مسائل گذشته منجر به تداوم فتنه مي‌شود و گره‌اي از مشکلات مردم باز نخواهد کرد. دلسوزان نظام و رهبري و مردم کساني نيستند که بر شقاق اجتماعي اصرار دارند و حل معقول مسائل گذشته را بر نمي‌تابند. کساني را بايد دلسوز دانست که سعي در حل تدريجي آن مسائل دارند ولو آن که داشتن تحليل متفاوت از آن ماجرا را حق همگان بدانند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. من در ميان شما باشم يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش ميکنم نگذاريد انقلاب بدست نااهلان و نامحرمان بيفتد.

  2. در دوره آن پیر فرزانه سفر کرده، تاکید داشت به گروهی که حتی توانایی اداره یک نانوایی را ندارند مسئولیت ندهید؟؟ حال متاسفانه همان افراد همه کاره شده اند. خدایا چه می خواستی چی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا