خاطرات هاشمی ۱۰ دی سال ۷۹ | دروغ و تهمت درباره داراییهای خانواده هاشمی رفسنجانی
انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیتالله اکبر هاشمی در ۱۰ دی سال ۱۳۷۹ را در ادامه میخوانید:
شنبه 10 دي 1379 | 4 شوال 1421 30 دسامبر 2000
مجمع [تشخیصمصلحتنظام]، تا ظهر جلسه داشت. چند بند از سياستهايكلي فرهنگي تصويب شد. ظهر جمعي از اعضاي مجمع میهمانم بودند. دربارة انتخابات رياستجمهوري و مسایل جاري بحث شد. عصر آقايان [عبدالمحمد] رئوفي نژاد، فرمانده لشكر 41 ثارالله] و [سیداحمد] آوایي از سرداران سپاه كه دزفولي هستند، براي درخواست شركت در مراسم شهداي دزفول، آمدند؛ پذيرفتم.
ساعت نُه شب به خانه آمدم. تفسير و تحليل در مورد توسعه روابط نظامي ايران و روسيه، زياد است و آمريكا صريحاً مخالفت كرده است. بعضي روزنامهها، مثل كيهان و جمهوري اسلامي، امروز جواب محسن به اظهارات نادرست آقای علي مطهري را منتشر كردهاند كه جواب عمده به شايعات دروغ ضدانقلاب در ماههاي اخير هم هست.[1]
ابعاد خرابكاري تماشاچيان فوتبال، ديروز در مورد اتوبوسهاي شركت واحد و خودروهاي مردم وسيع است و امروز انعكاس جدي داشته است؛ همراه با تقبيح عمل آنها و بازداشت چند نفر از بازيكنان.
[1] – این جوابیه با عنوان «توضیحات دفتر حجتالاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی دربارة مصاحبه دکتر علی مطهری» در صفحه 14روزنامه کیهان شماره 16986 شنبه 10 دی 1379 به چاپ رسید. در این جوابیه مفصل، که با امضای آقای محسن هاشمی، سرپرست دفتر ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده بود، کلیه ادعاهای مطرح شده در مصاحبه آقای علی مطهری با ذکر اشتغالات برادران و فرزندان و همسر آیتالله هاشمی، مردود شمرده شد. در بخشی از این جوابیه آمده است: «باتوجه به مسئولیت و سمتهای فوقالذکر، آیا تعبیرات خانوادهسالاری، دستاندازی و نفوذ در مراکز مهم کشور، دروغ و تهمت بزرگی نیست؟ آنچه گفته شد، برای قضاوت افکار عمومی و خود شماست. کافی است بدانید، این خانواده در دوران جمهوری اسلامی، بخشی از داراییهای قبل از انقلاب را نیز فروخته و صرف معاش و مسکن و هزینههای زندگیکرده است. در هیچ موردی از رانتهای دولتی استفاده نکردهاند. مالک کارخانهای نبوده و نیستند؛ بهخصوص کارخانه خودرو که در مصاحبه کیهان ذکر شده و کوچکترین نفعی و فعالیتی در جزیره کیش نداشته و ندارند و اصلاً تجارت ندارند تا چه رسد تجارت خارجی و صدور محصولات انحصاری و پُرسود.
صورت کامل داراییهای خانواده آیتالله هاشمی رفسنجانی، قبل و بعد از مسئولیت ریاستجمهوری، در دستگاه قضایی موجود و کمشدن آن مشخص است. جای بسی تأسف است که اکنون به جای دفاع از سربازان و پیشتازان انقلاب اسلامی، با دروغ و تهمت، یکی از سربازان شناخته شده انقلاب، بهگونهای معرفی میشود که تأثیر منفی در قضاوت مردم و تاریخ دارد و تأسفبارتر اینکه این مطالب کذب و مصادیق بارز تهمت که علاوه بر لزوم پاسخگویی در دادگاه عدل الهی، قابل پیگرد قانونی نیز میباشد، از زبان کسانی شنیده میشود که خود را ناشر اندیشههای شهید مطهری مینامند و خود به وضوح واقفاند که شهید مطهری نیز یکی از کسانی است که قربانی اینگونه القائات و شایعات بیاساس در ذهن جوانان بهظاهر مسلمان و خوارجگونه اوایل انقلاب شد. امید است، با توجه به تعبیر خودتان، سخنان شما نیز با هدف بالاکشیدن مجدد رأیمردم در آستانه انتخابات میاندورهای مجلسشورای اسلامی و انتخابات ریاستجمهوری نباشد.»
منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۷۹؛ «اصلاحات در بحران»
انتهای پیام