خرید تور تابستان

بازیگر زن پرسابقه سینما درگذشت

خبرگزاری ایسنا نوشت: صداپیشه شخصیت اصلی انیمیشن برنده اسکار «کوکو» که در بیش از ۱۰۰ نقش در سینما، صحنه و تلویزیون ظاهر شده بود، درگذشت.

آنا اوفلیا مورگویا، بازیگر مکزیکی که صداپیشگی شخصیت اصلی انیمیشن برنده اسکار «کوکو» محصول استودیو پیکسار کمپانی دیزنی را بر عهده داشت، در سن ۹۰ سالگی درگذشت.

مؤسسه ملی هنرهای زیبا و ادبیات مکزیک درگذشت او را با اندوه فراوان در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد و گفت که فعالیت هنری مورگویا برای هنرهای نمایشی مکزیک حیاتی است.

مورگویا، که در سال ۱۹۳۳ در مکزیکوسیتی به دنیا آمد، در انیمیشن «کوکو» سال ۲۰۱۷ صداپیشگی ماما کوکوی سالخورده را بر عهده گرفت، انیمیشنی که داستان پسر جوانی را دنبال می‌کند که در تعطیلات مکزیک به سرزمین مردگان می‌رود و راز بزرگ خانوادگی را فاش می‌کند. «کوکو» برنده دو جایزه اسکار برای بهترین انیمیشن بلند و بهترین ترانه اصلی شد.

مورگویا قبل از صداپیشگی در انیمیشن برنده اسکار، در مکزیک چهره‌ای شناخته شده بود و در بیش از ۱۰۰ نقش که بیش از هفت دهه تئاتر، سینما و تلویزیون را در بر می گرفت، اغلب نقش منفی را ایفا می‌کرد.

او در مدرسه ملی هنرهای تئاتر مکزیک در رشته بازیگری و تحصیل کرد و اولین نقش او در سال ۱۹۵۴ در نمایشنامه «محاکمه با آتش» بود و نخستین نقش او در سینما نیز یک دهه بعد در فیلم «ترانزیت» محصول ۱۹۶۴ رقم خورد.

او در سال‌های ۱۹۷۹، ۱۹۸۶ و ۱۹۹۶ برنده بهترین بازیگر نقش مکمل زن در جوایز بازیگری آریل مکزیک برای فیلم‌هایی چون «ملکه شب» شد و سه بار دیگر هم نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد و رکورد ۵ نامزدی بهترین بازیگر زن بدون کسب جایزه را به نام خود ثبت کرد.

در سال ۲۰۱۱، مورگویا برنده جایزه یک عمر دستاورد از جوایز آریل شد که به چهره‌های مهم صنعت سینمای مکزیک اعطا می‌شود. او یکی از آخرین ستاره های بازمانده از دوران طلایی سینمای مکزیک بود، زمانی که صنعت فیلم این کشور در دهه های ۱۹۴۰ و ۵۰ شکوفا شد.

آخرین نقش او در سریال ۲۰۱۸ «خوزه خوزه: ال پرنسیپ د لا کانسیون» رقم خورد که یک فیلم زندگینامه‌ای تخیلی درباره خواننده پاپ مکزیکی است.

مورگویا در ماه آوریل، در حالی که مدال اینگمار برگمان را از دانشگاه ملی خودمختار مکزیک به دلیل نقشش در صنعت سینما دریافت کرد، به حاضران گفت: «بازیگری اشتیاق زندگی من بوده است، من هرگز برای کسب جایزه کار نکرده‌ام. همیشه عاشق این حرفه بودم که به طور تصادفی آن را پیدا کردم. خوشحالم و احساس می کنم یک زن بسیار خوش شانس هستم».

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. الان مشکل مملکت با مردن یا نمردن بازیگر مکزیکی حل شد خیلی خبر بی ربطی بود

    8
    14
    1. فکر کنم بعضی از شماها این جمله رو توی کلیپ بوردتون کپی کردین چون روزی بالای 50 بار این جمله رو کامنت میکنید و سخته اگر بخاید هر 50 بار جمله رو تایپ کنید.دزد و اختلاس گر مال رو میبرن که بدبختیش فقط برای نسل فعلیه اما امثال شما فرهنگ و تاریخچه رو میبرید که برای نابودی یک کشور کافیه. چون مشکلات هست شب و روز تو سر و صورت خودمون بزنیم. فحش بدیم. اینجوری مشکلات حتما حل میشه.خدا به ایران رحم کنه در روزگاری که برخی نوادگان اسکندر فارسی حرف میزنن.

  2. مملکت مشکل داذه درست
    وضعیت معیشتی مردم داغونه درست.
    زندکی برای ما شده روزمرگی…
    ولی در جای جای این دنیا زندگی در جریانه
    زندگی با تمام خوبی ها و بدی هاش میگذره
    حداقل وقتی این تیپ خبرها رو میشنویم به خودمون یادآوری کنیم که، خوش بحال اونا که یارانه ندارن، اختلاسگر ندارن، دروغگو ندارن، مال مردم خور ندارن،

    9
    2
  3. یه پیشنهاد برای این سایت دارم. شب و روز از مشکلات بنویسید و توی سر و صورت خودتون بزنید. هر خبری هر چیزی میشه یه سری ضبط صوت میان و جمله ای که روشون ضبط شده تکرار میکنن.(همه مشکلات حل شد فقط…) اگه مشکلات هست شما چرا تو سایتها ول میچرخی؟تا جایی که من میدونم آدم مشکل دار حوصله خودشو هم نداره. چقدر بده آدم حرفاش هم مال خودش نباشه و هر جمله ای زیاد تکرار شد ورد زبونش بشه. این کار رو بیشتر افرادی انجام میدن که سطح بشدت نازلی دارن.بزرگترین مشکل حکومت و کشور اینه که به فرهنگ مردم رسیدگی نکرد و نتیجه اش فاجعه فعلی شد. جوان ما که باید مولد جملات و ادبیات باشه یه جمله رو یاد میگیره و از فردا توی تمام کامنتها توی تمام مهمانیها توی تمام دورهمی ها تکرار میکنه!!! قسمت امیدوار کنندش اینه که کسانیکه این جملات رو اولین بار ساختن و تو دهن ملت انداختن الان خودشون در خارج کشور مورد حمله همین ضبط صوت ها قرار گرفتن و کاسبیشون تعطیل شده. کاش روزی برسه که جوان ما حداقل جملاتش مال خودش باشه و از جای دیگه عاریه نگرفته باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا