خرید تور نوروزی

تمام جدابیت های سریال شربت زغال اخته + عکس و معرفی بازیگران سریال

رکنا نوشت: سریال شربت زغال اخته یا سریال حفظ آبرو یک اثر ترکی جدید است که فصل اول آن در سال‌های 2022 الی 2023 از شبکه Show TV منتشر شد و دومین فصل آن نیز در دست تولید است   

سریال شربت زغال اخته اثری عاشقانه و درام است که اولین بار در اکتبر 2022 روی آنتن شبکه Show TV رفت. نویسندگان این سریال زینب گور (Zeynep Gür) و ملیس سیولک (Melis Civelek) هستند و کمپانی Gold Film تولید آن را برعهده دارد.

این سریال از حضور بازیگرانی چون سیلا تورک‌اوغلو (Sıla Türkoğlu)، باریش کیلیچ (Barış Kılıç) و اوریم آلاسیا (Evrim Alasya) بهره می‌برد. در ادامه این مقاله از پلازا به معرفی این عنوان از بهترین سریالهای ترکی 2022 می‌پردازیم و درباره مسائلی چون داستان، بازیگران، زمان پخش و تعداد قسمت های سریال شربت زغال اخته صحبت می‌کنیم. اگر دوست دارید با جدیدترین سریال های ترکی آشنا شوید نیز می‌توانید به مقاله معرفی سریال های ترکی 2023 سری بزنید.

خلاصه سریال شربت زغال اخته

سریال ترکی شربت زغال اخته

داستان سریال ترکی شربت زغال اخته درباره زوجی با خانواده‌هایی کاملا متفاوت است که باور دارند به واسطه عشق شان می‌توانند از سختی‌های زندگی عبور کنند. ماجرا از این قرار است که کیویلجیم خانم پس از جدایی از همسرش، هر دو دخترش را به تنهایی بزرگ کرده و حالا دختر بزرگش با پسر یک خانواده مذهبی و محافظه‌کار ازدواج کرده است. از آنجایی که کیویلجیم خانم خودش زنی باسواد، واقع‌گرا و مدرن است، با این وصلت موافق نیست اما…

پخش سریال Kızılcık Şerbeti از 29 اکتبر 2022 (7 آبان 1401) آغاز شده است. در پاسخ به سوال سریال حفظ آبرو اخته چند قسمت است؟‌ باید بگوییم که فصل اول این سریال در 29 قسمت روی آنتن رفته است. قرار بر این است که فصل دوم فیلم شربت زغال اخته نیز به زودی منتشر شود. در صورت انتشار اطلاعات بیشتر درباره این اثر، می‌توانید اخبار سریال زغال اخته را از همین صفحه دنبال کنید.

بازیگران سریال شربت زغال اخته

در ادامه معرفی سریال زغال اخته، با بازیگران و نقش‌های آن‌ها در این سریال ترکی عاشقانه آشنا می‌شویم.

سیلا تورک‌اوغلو در نقش دوغا کورکماز

سریال Kızılcık Şerbeti

شیلا تورک اوغلو بازیگر ترکی متولد 18 آوریل 1999 برابر با 29 فروردین 1378 است. او بازیگری را با سریال Crying Anne در سال 2018 آغاز کرد و سپس در سال 2019 در سریال Yemin ظاهر شد. تورک‌اوغلو در سال 2020 نیز در  سریال Emanet به ایفای نقش پرداخت.

سیلا در این سریال نقش دوغا کورکماز را ایفا می‌کند. او بزرگترین دختر کیویلجیم است و مانند مادرش واقع‌گرا و کوشاست. او دبیرستان را با نمره‌های عالی تمام کرد و برای تحصیل در رشته‌ی دندانپزشکی بورسیه دریافت کرد. دوغا در سال اول دانشگاه با فاتح آشنا می‌شود و در ابتدا تلاش می‌کند عشقش به او را از مادرش پنهان کند اما چندان در این کار موفق نیست.

دوگوکان گونگور در نقش فاتح اونال

معرفی سریال Kızılcık Şerbeti

دوگوکان گونگور (Doğukan Güngör) بازیگر ترکی اهل آنکارا است که در سال 1996 (1374) به دنیا آمده. او تا کنون در فیلم و سریال‌هایی چون Zümrüdüanka محصول 2020-2021، سریال Hakim محصول 2022، فیلم Dilberay Küçük Dev Kadin محصول 2022 و فیلم Herseye Ragmen محصول 2023 به ایفای نقش پرداخته است.

دوگوکان نقش فاتح را در سریال شربت زغال اخته ایفا می‌کند. فاتح کوچکترین پسر خانواده و فرزند موردعلاقه‌ی پدرش است. او بر خلاف برادر بزرگترش یعنی مصطفی، فعالیت و هوش بالایی در زمینه کسب و کار و تجارت دارد. برای فاتح خیلی مهم است که پدرش با ازدواج او و دوغا موافقت کند.

باریش کیلیچ در نقش عمر اونال

بررسی سریال شربت زغال اخته

باریش کیلیچ بازیگر ترک متولد 21 فوریه 1978 برابر با 2 اسفند 1356 است. او از دانشکده اقتصاد استانبول فارغ‌التحصیل شده است. کیلیچ ابتدا در سریال‌های مختلفی به ایفای نقش مکمل پرداخت و سپس در سریال‌هایی چون Güllerin Savaşı محصول 2014-2016، سریال Oyunbozan محصول 2016، سریال Evlat Kokusu محصول 2017، سریال Yasak Elma محصول 2019-2021 و همچنین Uzak Şehrin Masalı به ایفای نقش اصلی پرداخت.

باریش را در سریال Kızılcık Şerbeti در نقش عمر اونال می‌بینیم. عمر برادر عبدالله و رئیس بخش سرمایه‌گذاری بین‌المللی کمپانی اونال است. او نسبت به برادر بزرگترش تحصیلات بهتری دارد و خارج از کشور درس خوانده است. عمر در جوانی با همسرش سما ازدواج کرد و صاحب پسری به نام متهان شد.

اوریم آلاسیا در نقش کیویلجین ارسلان

زمان پخش سریال شربت زغال اخته

اوریم آلاسیا بازیگر ترک متولد 2 آگوست 1979 برابر با 11 مرداد 1358 است. او در دانشگاه در رشته تئاتر تحصیل کرد. او همچنین به عنوان یک ورزشکار فعالیت‌هایی داشته است. برخی از آثار او عبارتند از سریال تاریخی حریم سلطان محصول 2012، سریال درام Benim Adım Gültepe محصول 2014، سریال Güneşin Kızları محصول 2015-2016، سریال کمدی Koca Koca Yalanlar محصول 2018، سریال اتاق قرمز محصول 2020 و همچنین سریال Akrep محصول 2020-2021 اشاره کنیم.

اوریم در سریال شربت زغال اخته نقش کیویلجین را بازی می‌کند. کیویلجیم دختر ارشد خانواده‌اش است. پیش از اینکه کیویلجیم از دانشگاه فارغ‌التحصیل شود، پدرش از دنیا می‌رود و به این صورت تمام مسئولیت‌های زندگی به دوش او می‌افتد. حالا او یک مدیر دبیرستان است و به سخت‌گیری و جدی بودنش مشهور است.

مژده اوزمان در نقش الِو ارسلان در سریال حفظ آبرو

بازیگران سریال شربت زغال اخته

مژده اوزمان (Müjde Uzman) بازیگر ترک متولد 26 سپتامبر 1984 برابر با 4 مهر 1363 است. او بازیگری را در سال 2008 و با سریال Paramparça Aşklar آغاز کرد و پس از آن در سریال‌های مختلفی به ایفای نقش پرداخت. برخی از آثار این هنرپیشه عبارتند از سریال تاریخی حریم سلطان، سریال درام اکشن و عاشقانه 20 Dakika محصول 2013، سریال درام اکشن Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz محصول 2015-2016، سریال درام Babamın Günahları محصول 2018 و سریال Evlilik Hakkında Her Şey محصول 2022.الو خواهر کیویلجیم است. او آدمی دمدمی مزاج و شوخ‌طبع است. الو از آن دست آدم‌هایی است که نگاهی متفاوت به دنیا دارند و هیچ چیز را جدی نمی‌گیرند. او همیشه اولین چیزی که به ذهنش می‌رسد را می‌گوید و هیچ وقت به عواقب حرف‌هایش فکر نمی‌کند.

سرن یالازوغلو کاراکوچ در نقش نورسما در سریال شربت زغال اخته

نورسما در سریال شربت زغال اخته

سرن یالازوغلو کاراکوچ (Ceren Yalazoğlu Karakoç) بازیگر ترک متولد سال 1984 است. یکی از آثار برجسته کارنامه هنری او، سریال ترکی Beni Affet است که فیلمبرداری آن در آنکارا صورت گرفته بود. او پیش از اینکه به عنوان یکی از بازیگران سریال شربت زغال اخته شناخته شود، در سریال‌هایی چون Maria ile Mustafa و Akıncı نیز به ایفای نقش پرداخته بود.

سیبل تاشی اوغلو در نقش پمبه اونال

بازیگران سریال شربت زغال اخته

سیبل تاشی اوغلو (Sibel Taşçıoğlu) بازیگر ترک متولد 28 جولای 1976 برابر با 6 مرداد 1355 است. او بازیگری را هم در تلویزیون و هم بر صحنه تئاتر و سینما تجربه کرده است. سیبل همچنین چندین تجربه صداپیشگی را نیز در کارنامه خود دارد. فعالیت او در عرصه بازیگری از سال 1995 و با یک تئاتر کودکانه آغاز شد. از آن موقع تا کنون، این بازیگر در سریال‌ها و سینمایی‌های متعددی به ایفای نقش پرداخته است که از میان آن‌ها می‌توانیم به Ekmek Teknesi محصول 2002، سریال Pulsar محصول 2008، سریال Medcezir محصول 2013، سریال Muhteşem Yüzyıl Kösem محصول 2016 و سریال Bir Zamanlar Çukurova محصول 2018 الی 2022 اشاره کنیم.

برخی از دیگر هنرپیشه‌های شربت زغال اخته عبارتند از:

  • ستار تانریوگن ( Settar Tanrıöğen ) در نقش عبدالله اونال
  • فرای دریچی (Feray Darıcı) در نقش فاطمه
  • عالیه اوزون آتاغان (Aliye Uzunatağan) در نقش سونمز ارسلان
  • فیضه جیولک (Feyza Civelek) در نقش نیلای اونال
  • امراه آلتین توپراک (Emrah Altıntoprak) در نقش مصطفی اونال

بررسی سریال شربت زغال اخته

تیزر سریال شربت زغال اخته

حالا که با بیوگرافی بازیگران سریال شربت زغال اخته آشنا شدیم، بهتر است مروری نیز بر نقد و نمرات این سریال داشته باشیم. سریال شربت زغال اخته را می‌توانیم اثری محبوب بدانیم که امتیازات متوسط و مثبتی از مخاطبان خود دریافت کرده. این سریال در سایت IMDb امتیاز 6.5 از 10 را به خود اختصاص داده و استقبالی که از آن صورت گرفت، باعث شد سازندگان به فکر ساخت فصل دیگری برای آن باشند.

سریال ترکی حفظ آبرو اخته به خوبی سختی‌های ازدواج جوانانی با خانواده‌ها و فرهنگ متفاوت را به تصویر می‌کشد. این سریال بازیگران با استعدادی دارد که تصویری باورپذیر از شخصیت‌ها ارائه می‌دهند. شیمی خوبی بین بازیگران اصلی برقرار است و تمام دیالوگ‌ها و اتفاقاتی که بین این دو نفر رخ می‌دهد، کاملا طبیعی به نظر می‌رسند.

یکی از نکات مثبت این سریال نیز این است که داستانش علاوه بر تمرکز روی شخصیت‌های اصلی، به سایر شخصیت‌ها نیز می‌پردازد. این سریال به خوبی به مسائلی چون دین و اخلاق و بازتاب آن در جامعه می‌پردازد و نشان می‌دهد که هر خانواده‌ای مشکلات خودش را دارد. سریال Kızılcık Şerbeti همچنین به خوبی نشان می‌دهد که حسادت و طمع چطور می‌توانند بین اعضای خانواده فاصله بیندازند.

جالب است بدانید که پخش این سریال تا کنون دو مرتبه متوقف شده است. توقف انتشار این سریال اولین بار به خاطر مسائل و مشکلات مربوط به زمین لرزه ترکیه بود که پس از پخش قسمت پانزدهم رخ داد. دفعه بعدی که پخش این سریال به مشکل خورد نیز پس از قسمت 22 بود. این بار علت توقیف سریال شربت زغال اخته، نشان دادن خشونتی بود که در جامعه نسبت به زنان وجود داشت. توقیف سریال شربت زغال اخته واکنش تند بازیگران، عوامل و البته فعالان و مخاطبان را در پی داشت. در نهایت این توقیف خیلی طول نکشید و پس از چند هفته، پخش سریال از سر گرفته شد.

کلام آخر

داستان سریال ترکی شربت زغال اخته

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. یه فیلم بسیار دیدنی هم برای خانواده های مدرن و مذهبی با دیدن این سریال میشه گفت هر دو طرف کامل از تعصب های بی مورد و اشتباهات طرف مقابل میتونن درس بگیرن

    74
    11
  2. سلام: من و خانواده ام با وجود اینکه تا حدودی مذهبی هستیم، اما این جور سریال های ترکی را می‌بینیم. جالبِ که بدانید ما هر چی این جور سریال ها را می‌بینیم، بیشتر به قانون های دینی و مذهبی به ویژه در مورد حجاب و پوشش خانمها پی می‌بریم. من میگویم که چرا خانم ها دوست می‌دارند که هر جور دل شان میخواهند،لباس بپوشند ولی انتظار دارند که آقایان هیچ احساسی نداشته باشند. خب، مگر میشه؟! مگر مردها بلانسبت بلانسبت خاجه یا عقیم هستند، که انتظار داشته باشید شما بعضی از خانم ها هر کاری که دل شیطانی تون بخواهد انجام دهید، اما آقایان به چشم پاک شما را نگاه کنند؟! باشه، کاشتند براتون!

    51
    200
    1. دختر شیرازی فکر کنم تو هنوز این سریالها دیدنش برات زود هست چون این سریال ها برای افرادی با افکار مثبت هجده هست تو هنوز از نظر فکریبسیار در سطح پائینی مثل یه کودک نه ساله ایی تو برو همون سریالهای ایرانی با زنهای محجبه رو نگاه کن که بهت فشار نیاد که چرند برا خودت ببافی

      150
      24
      1. آره سوزی جان حق با تو هست اگه بخوان اجازه بدن که امثال دختر شیرازی فضولی کنن دیگه حق تصمیم گیری براشون نمیمونه هرکی حق تصمیم گیری برای خودشو داره نه برای دیگران

        3
        2
    2. بنظر من هرکسی یک عقاید مختلف و ارزشی در زندگی خودش داره که باید بهتر هست بهش احترام گذاشته بشه
      الان با پوشوندن چند لاخ موی سر من دنیا درست میشه؟نه عزیزم از باجناق بازی گرفته تا کلی کار فساد که مقصرش هم مشخصه
      چه با حجاب و بی حجاب باید باهم متحد بشن میدون جنگ نیست که همه ما به جون هم بیوفتیم اونم بخاطر همچین مسئله ی
      هرچقدر هم پوشش در این جامعه امروزی داشته باشی وضعیت بهتر نمیشه که هیچ بیشترم در مرز خطری
      پس این موضوع هیچ ربطی به حجاب نداره این دوره و دین طرز فکر آدمارو بهم ریخته هیچ سودی واسه هم نداریم جز ضرر
      باعث شده که خیلی از آدما از دین زده بشن

      5
      5
  3. نسبت به سریالهای دیگر ترکی موضوع جدید تر و جالبتر بود به نوعی آموزش برای جوانان و خانواده ها ،،،کبوتر با کبوتر ،باز با باز ،،،،نمونه اش رو تو ازدواج یکی از دوستان دانشگاهیم دیدم ،،،سریال هم خوش ساخت بود ،،،بازیگر ها هم همه باتجربه از پس نقش شون بر اومدن

    63
    4
  4. بنظر من با حجاب یا بی حجاب همه بلید در کنار هم زندگی مسالمت آميز داشته باشند همه آزاد ند ولی دوستی معمولی بین مرد و زن فکر نکنم رابطه ی عادی باشه که تو این فیلم هست مثل دوستی امید و شعله مگه داریم شعله اینطور لخت و پتی تو یک محیط تنهایی مجرد آنوقت تحریک نشه بی حجاب سر مشکل نداره ولی هیکل خانمها نباید مشخص و زننده باشه من مسیحی هستم ولی نه افراط نه تفریط

    38
    27
  5. خانم سوزی و آقای پسر مسیحی: باید خدمت تون بگویم که این یه تیکه پارچه ایی خانمهای مومن مسلمان روی سرشون میگذارند اینقدر بی ارزش نیست که هر کسی به خودش مربوط باشد. نمیشود که این دو نفر با باورهای شخصی خودشون با هم دوست شوند. الان ببینید که نور سماءاز بس که با زن برادرش و خاله زن برادرش اش نشست و برخواست کرده کم کم داره زندگی سنتی و مسلمانی اش تغییر می‌کند. الان. ببین این انتخابی که برای ازدواج اش کرده چگونه روی زندگی شخصی اش. اثر مخربی میگذارد . ببینید کم کم زندگی زناشویی شان بر طبق پیش گویی های پدرش چگونه نابود می‌شود. این فقط به زندگی خودشان مربوط نمیشود. این شکست و ناکامی ها روی ناامید کردن چندین ملیون جمعیت کره زمین تاثیر مخربی میگذارد.
    این می‌شود که غریزه جنسی رو به انحرافات جنسی می‌رود. از تجاوز و تعرض یک نامرد به یک کودک بی گناه و یک دختر بگیر تا برعکس اش و همین دوستی های ساده هم بین دختر پسر هم جزو همون انحرافات جنسی میباشد.
    وقتی که خدا قانونی را میگذارد، نه برای جلب رضایت خودش هست و نه برای یک عده ایی خاص از بندگانش هست. فقط برای عرب ها که قانون مسلمانی از آنجا شروع شده هم نیست. بنابراین قانون خدا نه مرز جغرافیایی دارد و نه باور به مذهب خاصی دارد.
    از دوران قدیم در کتاب های مذهبی پیش گویی کردند که:. دقیقا همین هست. یعنی هرچی که خدا گفته حتما یک دلیلی داره. برای زندگی بهتر و با امنیت تر در همین دنیا هست. بهشت و جهنم در همین دنیا هست.

    35
    70
  6. از قدیم در پیش گویی های مذهبی میگفتند که
    الان همین وضع شده. یعنی از نظر دانش پزشکی و دانش روانشناسی و روابط اجتماعی تمام این آزمایش و خطاها مشخص میشود و به تمام زندگی های شخصی همه سرایت می‌کند. درست همانند ویروس کوید که در کل جهان منتشر شد، این هم دقیقا همین هست. چطور اون موقع می‌گفتند که پوشیدن ماسک در بیرون از خانه در مکان‌های همگانی اجباری هست! هر کسی از این قانون سرپیچی کند، جریمه میشود! این قانون خدا هم از قدیم همیشه همین بوده و هست و خواهد بود. چطور در مورد پوشیدن ماسک درک میکنید ولی در مورد پوشش حجاب درک نمیکنید و میگویید که هر کسی خودش می داند؟!

    23
    61
  7. سریال بسیار جذاب که نکات مثبت آموزشی زیاد داره ولی یه نکته منفی و انزجارآور این داستان روابط کاملا آزاد قبل از ازدواج رسمی هست. که همه میدونن چه عواقب وحشتناکی برای هم خود افراد مبتلا و هم جامعه داره.اسم این قضیه رو نمیشه مدرنیسم گذاشت بلکه تنزل به مرتبه حیوانیه.

    25
    23
    1. آفرین زهره خانم: به نکته درستی اشاره کردید. من هم یک عمر دارم همین رو میگم. شوربختانه! عده ایی از زنان و مردان بی فکر می‌گویند که زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوط هست و هر کسی توی قبر خودش میخوابد. به خدا اینطوری نیست. والله که اینطوری نیست. این نوع سبک زندگی که عادی می شود، اون وقت نه هیچ دختر پاکی به پسری اعتماد می‌کند و نه هیچ پسر پاکی به دختری اعتماد می‌کند. من خودم تجربه اش رو شخصا دارم. من میدونم که چه اتفاقی می‌افتد و بس. این فیلم ها را از روی حقیقت های زندگی مردم می‌سازند الکی که نیست.

      16
      36
  8. چقدر خوبه بی‌حجاب و با حجاب کنارهم بدون هیچ عقده بازی و زوری جامعه ترکیه هرچیش بد باشه اینش رو دوست دارم

    37
    7
    1. اصلا هم خوب نیست. شما مفهوم پوشش را به معنای واقعی نمیدونی که این را می‌گویی. فکر میکنی همه باور ها و اعتقاد ها فقط برای ارتباط خود انسانها با خدای خودشان هست. که اصلا هم اینطوری نیست ‌همین الان شما هم چون نمی‌گذارید که ما خانمهای با حجاب خودمان را به شما نشان بدهیم و شما را ارشاد بکنیم، جهان با نظم خدایی تبدیل شده به دنیای گند آدمی زادی.‌
      همین جوری خیانت های شوهر به زنش، خیانت زن به شوهرش، انواع تجاوز های گوناگون بوجود می‌آید نه!

      11
      39
  9. اگر بی حجابی و پوشش باز خانمها فساد آور بود همه جای دنیا بغیر از چند کشور مسلمان فساد و از هم پاشیدگی جامعه اتفاق می افتاد ، فعلا که بطور واضح میبینیم در جوامع مسلمان و بالاخص ایران فساد زیر پوسته ظاهر پوشش دار بیشتر از بقیه جوامع دیگر دنیاست . اتفاقا همین فشارها و محدودیتها باعث اینهمه مشکلات شده و خلاصه اینکه ، آنچه عیان است چه حاجت به بیان است

    40
    11
    1. آقا حمید: شما اشتباه میکنی. برای مثال بگذار که من یک فرضیه ایی را برای شما مثال بزنم. مثلا وقتی بیشتر ما مردم برای خرید روز مره گیمون از کیسه های پلاستیکی استفاده میکنیم، این پلاستیک ها چه سرنوشتی پیدا می‌کنند.‌وقتی که خانه ما پر می‌شود از ظروف پلاستیکی و کیسه های نایلون یکبار مصرف ما چیکار میکنیم؟ به نا چار آنرا دور می‌اندازیم. حالا شاید که نهایتا از آن به عنوان پلاستیک زباله در سطل زباله از آن استفاده کنیم. اما در نهایت چه می‌شوند؟ این همه انبوهی از این ظروف پلاستیکی؟ ما آنرا به دور می‌اندازیم. خانه مان را از این همه زباله های یکبار مصرف تمیز میکنیم. هیچ مشکلی پیش نمیاید. اما در نهایت چه؟ این همه مواد پلاستیکی به کجا می روند؟ در کجا تلمبار می شوند؟ الا اینکه در یک صحرای بزرگ پر می شوند؟ حالا مشکل فساد زباله ها تازه در اینجاآغاز میشوند. در جایی که یک هو به بن بست میخورند.
      آقا حمید الان متوجه شدید که مشکل فساد در کجاست؟ اون کشور هایی که شما مثال میزنید که در همه جا آزاد هستند، مثال خانه های تمیز ما هاست که مرتب خانه مان را از زباله های غیر قابل بازیافت و یکبار مصرف خالی میکنیم و همه را به دور می‌اندازیم. اما وقتی فساد این زباله ها خودشان را نشان می‌دهند که در نهایت در جایی به بن بست برخورد میکنند. که دیگر هیچ راه برگشتی نیست. این راه بن بست همان کشورهای مسلمانی هستند که قانون پوشش را اجباری کردند.
      پس نتیجه میگیریم که این دلیل بر این نمیشود که در کشور های اروپایی و آمریکایی که آزاد هستند هیچ مشکلی پیش نمیاید. اگر که نمی دانید، حداقل به فیلم های پلیسی شان و دیگر فیلم های دیگر توجه کنید. مردم آنجا چوب ندونم کاری هایشان را می‌خورند اما نمی‌دانند که از کجا می‌خورند. به جای اینکه به فکر پیشگیری های اساسی باشند،پلیس های آن کشور همین کمین نشسته اند که ببینند چه کسی از نامردی نگاه هیزی به خانمی مییاندازد تا بعدش حسابی فقط اون آقا را دستگیر کنند و دمار از روزگار اش در بیاورند. اصلا به اون خانم هم
      که نمی‌گویند که تو هم مقصری. چرا خودت را درست نمیپوشونی؟ اصلا و ابدا!

      10
      30
        1. خانم یاسمن : من هر چقدر بگم که به من حجاب بقیه حتی بیشتر از خودشان مربوط هست کم گفتم.
          این یک اشتباه ساده و شخصی نیست. این به همه ما حتی ما خانمهای باحجاب خیلی بیشتر از خودشان ربط دارد. شمو نمیدونی مفهوم پوشش به چه معناست. پس الکی نظر بی ربط نده. حجاب به خدا ربطی نداره که ما بخواهیم خودمون رو محض رضای خدا به پوشونیم‌. به من ربط داره که امنیت من را توی خطر می‌اندازند.

          6
          21
          1. خانومی اصلا به توچه که بقیه چه حجابی دارن؟؟ تورو سننه تو اختیار حجاب خودت رو داری نه بقیه. واقعا این سریال ها مناسب تو نیست چون مغزت مثل یه بچه ۶ ساله کار میکنه.
            فقط هم مثل بچه ها دنبال بحث کردنی و جواب همه رو میدی و حاضر جوابی می کنی پررو
            برو بشین به جای این سریال ها کارتون های مناسب سن خودت رو ببین!!

            1

            36
            10
  10. قابل توجه به اون افرادی از خانمها و آقایانی که به من می‌گویند که بی حجابی دیگرون به تو چه ربطی به داره؟ تورو سننه! و این جور حرف های بی سر وته!
    حدود پنج سال پیش در خرداد ماه بود که من در یکی از خيابان های شهر عزیزمون در یک روز روشن نزدیک اذان ظهر بود که من در ایستگاه اتوبوس ایستاده بودم که یک دفعه یک خودرو شیک در جلو من ایستاد و از من درخواست کرد که سوار خود رو اش شوم، من هم چون حجاب داشتم نترسیدم، و با ملایمت مخالفت میکردم و سعی می‌کردم که با زبان خوش و مدارا کردن از این مزاحمت خیابانی جان سالم بیرون ببرم. حالا فکر می‌کنید که اون آقای مزاحم چی به من می گفت؟ به من می‌گفت که:
    تا بالاخره اون خورو با مقاومت کردن من نا امید شدن اش رفت‌. اما هنوز چند دقیقه ایی از رفتن اون خورو نگذشته بود که دوباره یک خودرو دیگه با همون مدل اما با یک رنگ دیگه ایی اومد و دوباره همون حرف های شخص قبلی را به من زد.
    حتی در یک روز قبل از اون در همون ایستگاه اتوبوس اما در یک طرف دیگرش، یک شخص پیاده در کنار من در ایستگاه اتوبوس بود و همون حرف های همیشگی را که می گفت: را اون برای اولین بار به من زد. سوار بر خودرو ها چند روز بعد بودند. بعد ها هر وقت که من اول می‌شنیدم که این خیابانی که من در اونجا در روز روشن بودم، خیابانی هست که پاتوق دخترها و پسر های ناجور و فاسد هستند من یادم به این خاطره می‌افتد. بعد از اون من برای همه تعریف اون اتفاق را می‌کردم. و بهشون میگفتم، من با خودم میگفتم که چرا اون دونفر از آقایون مزاحم اینطوری از من درخواست می کردند، پس علت این بود! حالا این فقط یک چشمه خیلی کوچکی بود که تونستم کمی تعریف کنم. پیش از اون و پس از اون اینقدر اتفاق های عجیب و خطرناک برایم داشت می‌افتاد که تا مرز خط رفتم و برگشتم. این خطر تصادف کردن با خود رو نبود ها ! اونها هیچ! اون اتفاق ها اتفاقهایی بودند که نتیجه اش همون نتیجه بی‌حجابی شما زن های بی فکر و خودخواه میباشد. هی حالا من را سرزنش و مسخره کنید، که من عقل ام به اندازه یک کودک ۶ ساله هست. اتفاقا! شما با ذهن و دل شیطانی تون عقل یک کودک ظاهر بین را دارید. یک انسان عاقل از این فیلم ها و سریال های مبتذل و انحرافی درس دینی و احکام شرعی می‌گیرد. شما با عقل کودکانه تون فقط زیبایی های ظاهری را می‌بینید.

    7
    16
  11. آهای خانم ها و آقایانی که مخالف من نظر دادید؟ آهای اونهایی که تلاش در بستن دهان ام را داشتید، پس کجایید شماها؟! چی شد؟ شما هم رسیدید به اینکه ؟!
    در همین سریالی که ما داریم درباره اش بحث و جدل میکنیم، همین موردی که من پیشتر به شما گفته بودم اشاره شد. در خانواده اونال ها هم از خانواده مذهبی یک پسر به عنوان خواستگار برای دخترشان نور سماء آوردند و هم در آخر کار بعد از جدایی فاتح و دعا پنبه خانم برای پسرش فاتح به اصطلاح رفت به خواستگاری دختری که مثلا مناسب خانواده اونها باشه. خب، اون بنده خدا پنبه خانم از کجا بدونه که اون پسری که قرار هست دادماد اش بشود یا اون دختری که قرار هست عروس اش بشود که هر دو از خانواده مذهبی هستند در اصل از تو ذات شون خراب هست؟ ها؟ خب، از کجا بدونند؟ پس این قدر به من و امثال من که در کوچه و خیابان ها دارند ارشادتان به راه راست خدایی می‌کنند نگویید که هر کسی هر کاری می‌کند به خودش مربوط هست. دارید که می‌بینید که اینطوری که روانشناسان غربی می‌گویند نیست. تازه! همین باعث می‌شود که هیچ پسری جراءت نکند حتی از خانواده مذهبی همسر انتخاب کند. من خودم هم دارم چوب ندونم کاری های شما افراد بی فکر و خودخواه را میخورم که مرتب به من گیر میدهید که به تو چه؟! تو چیکار به حجاب بقیه داری؟ و تورو سسنه؟! و از همین حرف های یا مفت و ابله هانه! ☹️
    همین کشور ترکیه که شماها به من طعنه میزدید که چقدر خوبه که چه با حجاب و چه بی حجاب در کنار هم مصالحمت آمیز با هم زندگی کنند، در همین کشور هست که در نهایت عوارض و مضررات آزادی را در این کشور نشان مان می‌دهد.

    5
    10
  12. خودت جواب خودت رو دادی، ذات اگه خراب باشه کاری به حجاب و بی حجابی نداره، کاش یکم در مورد هرچیزی که نظر می‌دادی تحقیق هم میکردی و فکرای پوسیده خودت رو به زور به خورد مردم نمی‌دادی.

    8
    3
  13. این سریال مثل بیشتر سریالهای ترکیه که از شبکه جم پخش می‌شود بد است چون بي حیایی زن مرد را نشون میده کارهای خلاف عفت انصاف نیوز چرا پخش کردی تبلیغ کردی

  14. انصاف نیوز چرا تبلیغ فیلم بسیار بی حجاب ترکیه ای می کنید شما مجوز از وزارت فرهنگ دارید چرا پخش می کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا