پروفسور توفیق موسیوند که بود؟
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: جایگاه برجستهای را از ورکانه تا همدان و تهران و ایران و اتاوا و کانادا در زمینه پزشکی از جمله قلب مصنوعی داشت.
محسن معصومعلیزاده در گفتگو با مهر، اضافه کرد: همدان دیار مردان بزرگی است که ایران و جهان آنها را میشناسند و از بزرگی آنها در هر سرزمینی به نیکی یاد میشود اما فقدان برخی انسانهای بزرگ غم بزرگتری را بر احساسات مردمان الوند نشین حاکم میکند که حتی سخن گفتن از آن برای ما دشوار است.
وی افزود: درگذشت دکتر توفیق موسیوند، دانشمند مشهور بینالمللی که زاده روستای شهیر ورکانه در استان همدان است در روز هفتم ژانویه ۲۰۲۴ همه مردم استان را غمگین کرد چرا که ما را به سوگ بزرگ مردی برد که تکرار او دیگر شاید ممکن هم نباشد.
معصومعلیزاده ادامه داد: پروفسور توفیق موسیوند برای همیشه در خاطر میراث فرهنگی و تاریخ این سرزمین نامی حک شده و مایه افتخار است. او جایگاه برجستهای را از ورکانه تا همدان و تهران و ایران و اتاوا و کانادا در زمینه دستگاههای پزشکی از جمله قلب مصنوعی به عنوان درمان نارسایی قلبی داشت.
وی تصریح کرد: دکتر موسیوند به خاطر تلاشهای علمی و قابل احترامش به علم، فناوری و پزشکی تا همیشه به یاد خواهد ماند که بسیاری از آنها حال و آینده دستگاههای پزشکی را شکل دادهاند و تأثیرات عمدهای را بر دانش پزشکی در سطح جهانی داشتهاند.
معصومعلیزاده گفت: امروز همدانیها ایرانیها و حتی مردم جهان از او به عنوان یک بزرگ مرد تکرار ناشدنی پر از شوق و افتخار، یاریگر مردمان زادگاهش، آموزگار، انساندوست و مبتکر یاد میکنند و برایش بالاترین درجات الهی را خواهانند.
وی عنوان کرد: امروز ما مردی را بدرقه دیار باقی کردیم که تا همیشه قلبهایمان از نبودنش به درد خواهد آمد یاد و نام پروفسور موسیوند تا ابد برای مردمان دیار الوند زنده خواهد ماند.
انتهای پیام