خرید تور نوروزی

تمام نژادها با هم برابرند، اما بعضی برابرترند! | داستانی دیگر از قربانیِ نژادپرستی

جونا برومویچ مطلبی درباره‌ی نژادپرستی در سایت نیویورک‌تایمز نوشته‌است که متن آن با ترجمه‌ی مهران حسینعلی‌زاده در سایت خانه اخلاق‌‌پژوهان جوان منتشر شده‌است. متن کامل را در ادامه بخوانید.

«یک زندانی سیاهپوست به نام رایان ویلسون در زندان منهتن خودکشی کرد. بازپرس‌ها می‌گویند افسر کانون اصلاح و تربیت منهتن، سروان ربکا هیلمن، از خودکشی ویلسون جلوگیری نکرد. همچنین، نگهبانان ویلسون را هنگام خودکشی تماشا کردند. هیلمن به قتل شبه‌عمد متهم شد. و این اتهام، انتقادها را از سیستم زندان شهر نیویورک زیادتر کرد. مرگ ویلسون نشان‌دهندۀ مشکلات گسترده در سیستم زندان منهتن است و تلاش برخی از نگهبانان برای لاپوشانیِ رفتار نادرست آن‌ها را نشان می‌دهد. نژادپرستی و فساد سازمان‌یافته تا کجا ادامه خواهد یافت؟

نژادپرستی و بی‌تفاوتی نسبت‌به مرگ سیاهپوستان

بازپرس‌ها گزارش دادند یکی از زندانیان قصد خودکشی داشت. افسری خواست که مانع این کار شود، اما ربکا هیلمن، افسر کانون اصلاح و تربیت منهتن، جلوی او را گرفت و خودکشی اتفاق افتاد!

همچنین، طبق گزارش‌ها، نگهبانان بی‌تفاوت تماشا می‌کردند.

سروان ربکا هیلمن به قتل شبه‌عمد متهم شد. این اتهام باعث شد انتقادها از سیستم زندانبانی شهر نیویورک بیشتر شود.

آقای ویلسون، پس از درگیری لفظی با یک شخص دیگر در زندان، طنابی از زیر تختش درآورد و آن را به چراغ سقف آویخت. او به یکی از افسران کانون اصلاح و تربیت گفته بود که باتوجه‌ به حکم دادگاه، اگر اجازۀ خروج از سلولش را نداشته باشد، خودش را حلق‌آویز خواهد کرد.

سروان ربکا هیلمن مسئول بخشی بود که آقای ویلسون در آنجا نگهداری می‌شد، اما او تهدید آقای ویلسون را جدی نگرفت.

تمام نژادها با هم برابرند، اما بعضی برابرترند! | داستانی دیگر از قربانیِ نژادپرستی
هیلمن را بعد از این اتفاق دستگیر کردند، ولی در نهایت کاری با او نداشتند!

به‌ گفتۀ بازپرس‌‌ها، کسی به درخواست آقای ویلسون اهمیت نمی‌داد و او خسته شده بود. سرانجام طناب را دور گردنش انداخت و روی چهارپایه رفت. سروان هیلمن، رو کرد به دیگران و گفت که او «شوخی‌اش گرفته». افسر دیگری از هیلمن اجازه خواست که وارد سلول شود تا ویلسون را نجات دهد. او اجازه نداد و ویلسون را به حال خود رها کرد تا ۱۵ دقیقه حلق‌آویز بماند.

روز دوشنبه، سروان هیلمنِ ۳۸ ساله، با ارائۀ گزارشی نادرست از حادثۀ ۲۲ نوامبر، در دادگاه منهتن به قتل شبه‌عمد متهم شد. او خود را بی‌گناه می‌دانست و وکیل او هم به درخواست اظهارنظرش پاسخی نداد.

وکیل آقای ویلسونِ ۲۹ ساله گفت که او سال‌ها با مشکلات روانی دست‌وپنجه نرم می‌کرده، اما پیش از این هرگز اقدام به خودکشی نکرده بود. او در اکتبر ۲۰۲۰ به سرقت متهم شد و به کانون اصلاح و تربیت منهتن فرستاده شد.این کانون به «گورستان» معروف است.

مرگ آقای ویلسون، مشکلات زیادی در سیستم زندان منهتن به‌ بار آورده است. برخی از نگهبانان روی رفتار نادرست خود سرپوش گذاشتند. سیستم سلامت روان در زندان کمبودهایی دارد و همه‌گیری کرونا نیز مزید بر علت شد. زندانیان و وکلای آن‌ها می‌گویند که میزان خودآزاری در زندان‌ها افزایش یافته است، چون ترس از کرونا و کُندیِ رسیدگی به دادگاه‌ها، محیطی با اضطرابِ دائمی به‌ وجود آورده است.

بنجامین پینچوسکی، وکیل آقای ویلسون، در مصاحبه‌ای گفت: «ما مدام می‌شنویم که زندگی سیاهپوستان مهم است، اما همچنان می‌بینیم که کسی به آن‌ها اهمیتی نمی‌دهد. زندگی رایان ویلسون اهمیتی نداشت.»

سروان هیلمن و افسر دوم اسکار روخو که آقای پینچوسکی او را معرفی کرد، بلافاصله پس از گزارش مرگ آقای ویلسون در پاییز تعلیق شدند.

آقای ویلسون هفت سال را به‌ جرم سرقت در زندان گذرانده بود و ژوئنِ گذشته آزاد شد. خواهر او، اِلاینا منسون، گفت که کلیسایی در بروکلین به او کمک مالی می‌کرد، اما وقتی نتوانست شغلی پیدا کند، طاقتش طاق شد.

خواهر آقای ویلسون، الاینا منسون، دربارۀ سروان ربکا هیلمن گفت: «چرا او مانع دخالت افسر شد؟»

آقای ویلسون در‌نهایت به یک سلول دخمه‌مانندی افتاد که به‌گفتۀ خانم منسون، مشکلات روحی او را تشدید کرد. او گفت که با پول‌دادن به برادرش سعی کرده او را تشویق کند و اطمینان دهد که شرایطش بهتر خواهد شد.

وکیل او نیز گفت که آقای ویلسون در ماه اکتبر دستگیر شد. او در آزادی مشروط بود و می‌خواست دزدی کند تا شکم خود را سیر کند که پلیس او را دستگیر کرد. آقای پینچوسکی گفت که زندانی‌شدن مجدد باعث شد که آقای ویلسون دچار افسردگی حاد شود، و افزود که کانون اصلاح و تربیت از تاریخچۀ سلامت روان و نیازهای او آگاه بود. پاتریک فرائولو، رئیس انجمن افسران کانون اصلاح و تربیت، به درخواست اظهار نظرش پاسخی نداد.

پس از حضور سروان هیلمن در دادگاه، کشیش کوین مک کال به نمایندگی از خانواده آقای ویلسون گفت که این اتهامات (علیه سروان ربکا هیلمن) «گامی در جهت عدالت» است، اما سروان ربکا هیلمن باید اخراج شود.

آقای مک کال گفت: «ما از وضع موجود راضی نیستیم، زیرا این افسر اصلاح و تربیتی که سوگند یاد کرده از زندانیان محافظت کند، هنوز برای کانون اصلاح و تربیت کار می‌کند.»

مقامات کانون اصلاح و تربیت گفتند که تحقیقات داخلی در مورد این پرونده ادامه دارد. آن‌ها از پاسخ به سؤالات دربارۀ سروان هیلمن و اتهامات علیه او خودداری کردند. او در صورت مجرم شناخته‌شدن، ممکن است به چهار سال زندان محکوم شود.

خانم منسون گفت: «وظیفۀ شما این بود که مطمئن شوید همه در امنیت هستند، یعنی محافظت از مردم. ای کاش کار خود را انجام می‌دادید و برادرم هنوز اینجا بود. چرا مانع دخالت افسر شدید؟»

بازپرس‌ها گفتند که پس از مرگ آقای ویلسون، سروان هیلمن، اَسنادی جعلی دربارۀ این اتفاق ارائه کرد. تجزیه‌وتحلیل نیویورک تایمز از داده‌هایی که اخیراً منتشر شده، نشان می‌دهد که جعل اسناد در میان افسران کانون اصلاح و تربیت رایج است. بیش از نیمی از آن‌ها اطلاعات نادرست یا ناقص ارائه می‌دهند. این افسران طی یک دورۀ ۲۰ ماهه توبیخ شده‌اند.

افسر روخو به جرمی متهم نشد. آقای پینچوسکی گفت که او سعی کرد به آقای ویلسون کمک کند، اما سروان هیلمن مانع شد.

مرگ آقای ویلسون به طرز عجیبی شبیه اقدام به خودکشی در جزیره رایکرز در سال ۲۰۱۹ بود. در آن مورد، زندانی، نیکولاس فلیسیانو، خود را با یک تکه لباس در سلولش حلق آویز کرد.

نگهبان‌ها هفت دقیقه قبل از ورود به سلول، او را نگاه کردند. آقای فلیسیانو زنده ماند. پنج افسر اصلاح و تربیت و یک سروان در آن پرونده تعلیق شدند، اما هیچ کس هنوز متهم شناخته نشده است.»

منبع: https://www.nytimes.com/

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا