خرید تور تابستان

محدودیت سنی برای تحصیل در خارج از کشور تا چند سال است؟

رپورتاژ آگهی

وقتی صحبت از مهاجرت تحصیلی می‌شود، یک نگرانی بزرگ متقاضیان، محدودیت‌های سنی است. معمولا دانشگاه‌های بین‌المللی حساسیت‌های خاصی برای پذیرش دانشجو دارند. یکی از این موارد به سن متقاضی مربوط می‌شود. معمولا افرادی با گپ تحصیلی زیاد یا همان فاصله زیاد بین دو مقطع تحصیلی شانس کمتری نسبت به سایر متقاضیان مهاجرت تحصیلی دارند؛ البته این به معنای غیر‌ممکن بودن مهاجرت تحصیلی در سنین بالا نیست. فقط باید بهترین مقصد مهاجرتی را باتوجه‌ به شرایط و رزومه خود انتخاب کنید. در این مقاله به پرسش ذهنی بسیاری از متقاضیان مهاجرت تحصیلی در سنین بالا پاسخ خواهیم داد. مطالعه کوتاه این مطلب اطلاعات مناسبی در‌مورد محدودیت سنی برای تحصیل در خارج از کشور در اختیارتان قرار می‌دهد.

محدودیت سنی برای مهاجرت تحصیلی؛ بازه سنی برای اپلای در هر مقطع چقدر است؟

منظور از محدودیت سنی، حداکثر سنی است که متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های بین‌المللی می تواند برای پذیرش تحصیلی با شانس موفقیت بالا اقدام کند.

محدودیت سنی برای تحصیل در خارج از کشور در همه کشورها و مقاطع تحصیلی یکسان نیست. برخی از کشورها حساسیت بیشتری در پذیرش دانشجویان در سنین بالا اعمال می‌کنند. درحالی‌که کشورهایی مثل هلند هیچ محدودیتی برای پذیرش دانشجو در سنین بالا ندارند. همان‌طور که حداکثر سن پذیرش دانشجو در کشورهای مختلف و چه بسا در مقاطع تحصیلی مختلف می تواند متفاوت باشد.  

لذا جهت دسترسی به اطلاع دقیق از محدودیت سنی تعریف شده در هر دانشگاه، به سایت رسمی آن دانشگاه مراجعه فرمایید. به‌طورکلی سایت هر دانشگاه، بهترین مرجع برای کسب اطلاعات مربوط برای اپلای کردن است. علاوه ‌بر سایت دانشگاه، سایت سفارت رسمی کشور مقصد نیز منبع قابل قبولی برای کسب اطلاعات تکمیلی در زمینه مهاجرت تحصیلی به آن کشور محسوب می شود. برای مثال مراجعه به سایت سفارت انگلستان منبع خوبی برای کسب اطلاعاتی نظیر میزان تمکن مالی برای ویزای تحصیلی انگلیس و شرایط اخذ ویزا به شمار می آید. 

تحصیل در کارشناسی ارشد؛ محدودیت سنی خود را با ارائه یک رزومه خوب پوشش دهید

فرقی ندارد مقصد شما برای مهاجرت تحصیلی کجاست؛ حتی اگر بالای ۳۵ سال نیز باشید، همچنان شانس اپلای کردن را دارید. ازآنجایی‌که افراد به دلایل مختلفی مثل کار، گذراندن دوره‌های زبان و حتی بیماری ممکن است ادامه تحصیل در مقطع ارشد را به تاخیر بیندازد، با ارائه توجیه مناسب امکان اپلای در سن بالا وجود دارد. البته قوانین هر کشور و دانشگاه با دیگری برای جذب دانشجویان مهاجر متفاوت است.

علاوه‌ بر متغیر بودن ضوابط کشور مقصد، دانشگاه مورد‌نظر و مقطع تحصیلی، شرایط متقاضی اپلای نیز در تعیین اهمیت سن در نظر گرفته می‌شود. برای درک اهمیت ارائه یک رزومه خوب در افزایش شانس موفقیت متقاضیدر پذیرش تحصیلی مثال زیر را بررسی می کنیم:

. در نظر بگیرید فردی پس از گذشت ۹ سال پس از اخذ  مدرک کارشناسی خود قصد ادامه تحصیل در مقطع ارشد را داشته باشد. احتمالا تصور می کنید که شانس این فرد برای اخذ پذیرش نسبت به سایر متقاضیان کاهش می‌یابد؛ این تصور در همه موارد درست نیست. اگر فرد متقاضی توجیه مناسبی جهت پوشش گپ تحصیلی 9 ساله خود داشته باشد نه ‌تنها امکان دریافت پذیرش تحصیلی، بلکه شانس اخذ بورسیه را نیز دارد. لذا ارائه یک رزومه خوب و پخته می تواند منجر به کاهش مخارج دانشجویی و تسهیل مسیر مهاجرت تحصیلی شما در همه کشورهای اروپایی و آمریکایی شود که از آن جمله می توان بخدریافت بورسیه و کاهش هزینه های تحصیل در آلمان، کانادا، آمریکا و سایر کشورهای اروپایی اشاره کرد.

محدودیت سنی برای مقطع دکتری چقدر است؟

بسیاری از متقاضیان مهاجرت تحصیلی در مقطع دکتری سنی بالای ۳۰ سال دارند؛ بنابراین اگر در سنین بالا قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارید، در بیشتر کشورها و دانشگاه‌ها، محدودیت چندانی نخواهید داشت. ازاین‌رو فرایند ساده‌تری در مسیر اخذ پذیرش مثل اپلای کانادا، هلند و بسیاری از کشورهای توسعه یافته خواهید داشت.

به دلیل تمایل اکثر دانشگاه های خارجی به پذیرش متقاضخیلی ها هستند که دکترای خود را دنبال می کنند. پس از عبور از 30 سالگی در کشورهای خارجی. بسیار متداول است که دانش آموزان پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد خود، تجربه مرتبط را از طریق 5 تا 6 سال تجربه کاری کسب کنند. این به این دلیل است که اکثر دانشگاه‌های خارج از کشور از دانشجویان خود می‌خواهند که تجربه کار در مقطع کارشناسی ارشد داشته باشند، به این معنی که سن هرگز مشکلی ایجاد نمی‌کند. پس از اتمام سن ۳۰ سالگی به‌راحتی می‌توانید برای مهاجرت تحصیلی در هر کشوری اقدام کنید.

بررسی محدودیت سنی برای اخذ پذیرش در دو کشور انگلستان و کانادا

دو کشور انگلستان و کانادا از محبوب‌ترین مقصدهای مهاجرت برای دانشجویان بین‌المللی به شمار می‌روند. دانشگاه‌های مختلف در این کشور محدودیت سنی متفاوتی را برای تحصیل در مقطع‌های مختلف در نظر می‌گیرند. ادامه این مطلب را برای آشنایی با محدودیت سنی برای تحصیل در خارج از کشور و دو کشور انگلیس و کانادا مطالعه کنید.

سن اپلای برای دانشگاه‌های انگلستان چقدر است؟

در دانشگاه کمبریج، محدودیت سنی برای پذیرش دانشجویان وجود ندارد. متقاضیان زیر ۱۸ سال برای پذیرش در کمبریج باید در اسرع وقت از معلم پذیرش کالج مشاوره دریافت کنند. متقاضیان زیر ۱۶ سال برای پذیرش در کمبریج نیز ممکن است مشمول محدودیت‌ها و الزامات اضافی مثل ارائه رضایت‌نامه سرپرست برای رعایت قوانین باشند. 

محدودیت سنی ویزای دانشجویی انگلستان چقدر است؟

برای مهاجرت تحصیلی به انگلستان فقط کافی است بیشتر از ۱۶ سال سن داشته باشید. البته مهاجرت تحصیلی به انگلستان برای افراد زیر ۱۶ سال نیز امکان پذیر است؛ با این تفاوت که باید رضایت‌نامه کتبی از سرپرستشان داشته باشند. هیچ محدودیت سنی برای ویزای دانشجویی در انگلستان وجود ندارد. تا زمانی که واجد شرایط دریافت این ویزا باشید، امکان اخذ ویزای دانشجویی انگلستان وجود دارد. 

توجه داشته باشید که شرایط ویزای تحصیلی انگلستان  با در نظر گرفتن سن متفاوت است؛ برای مثال شانس یک فرد ۲۵ سال برای اخذ ویزای دانشجویی برای مقطع کارشناسی ارشد بیشتر از شانس متقاضی ۳۰ ساله برای همان مقطع است. بااین‌حال امکان دریافت ویزای دانشجویی انگلستان برای هر دو نفر امکان‌پذیر خواهد بود. 

محدودیت سنی برای تحصیل در کانادا چقدر است؟

معمولا برای ثبت‌نام در دانشگاه‌های کانادا محدودیت سنی خاصی وجود ندارد؛ بااین‌حال ممکن است در هنگام اخذ ویزای مهاجرت تحصیلی در سنین بالا با محدودیت‌هایی روبه‌رو شوید. این نکته نیز با ارائه توجیه‌هایی مثل سابقه کار مرتبط و آماده شدن برای آزمون زبان یا آزمون ورودی دانشگاه برطرف می‌شود. به‌این‌ترتیب هیچ محدودیت سنی برای تحصیل در کانادا وجود ندارد؛ حتی اگر ۵۰ ساله نیز باشید، همچنان شانس مهاجرت تحصیلی به کانادا را دارید. 

چه دلایلی برای توجیه گپ تحصیلی و رد شدن از محدودیت سنی موثر هستند؟

گپ تحصیلی به فاصله بین دو مقطع آموزشی گفته می‌شود؛ برای مثال اگر فردی ۴ سال پیش مدرک کارشناسی ارشد اخذ کرده است و اکنون متقاضی تحصیل در مقطع دکتری باشد، باید با دلایل منطقی این ۴ سال را برای آفیسر توجیه کند. البته فرد قبل از انجام مصاحبه با سفارت، باید برای دانشگاه مدارکی برای موجه بودن گپ تحصیلی ارائه دهد. چه دلایلی این فاصله بین دو مقطع را توجیه و محدودیت سنی را از بین می‌برد؟ پاسخ این سوال بسته به شرایط هر فرد، کمی متفاوت است. 

گذراندن دوره‌های زبان برای شرکت در دوره آیلتس و تافل، کار کردن در حوزه مرتبط با رشته تحصیلی، بیماری و انجام کارهای پژوهشی از جمله دلایلی هستند که برای توجیه فاصله تحصیلی بین دو مقطع استفاده می‌شود. محدودیت سنی در کشورهایی مثل کانادا و در مقاطع پایین‌تر کارشناسی و ارشد با حساسیت بیشتری در نظر گرفته می‌شود؛ بنابراین می‌توان با استفاده از توجیه آمادگی برای آزمون آیلتس گپ تحصیلی یک یا دو ساله را توجیه کرد. به‌این‌ترتیب شانس اخذ پذیرش به دنبال اپلای کانادا افزایش می‌یابد. 

تماس با موسسه مهاجرتی ایران کانادا؛ راهکاری برای روشن کردن مسیر مهاجرت تحصیلی

بسیاری از متقاضیان مهاجرت در سنین بالا تصور می‌کنند که مهاجرت تحصیلی یک روش دور از دسترس برای این افراد است. بااین‌حال محدودیت سنی برای تحصیل در خارج از کشور چالش‌های چندانی در مسیر افراد قرار نخواهد داد. به‌طورکلی شرایط و ضوابط مهاجرت تحصیلی به کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. بعضی از مقصدهای مهاجرتی مثل کانادا و هلند شرایط راحت‌تری را برای مهاجرین تحصیلی در سن بالا فراهم می‌کنند. 

محدودیت سنی برای تحصیل در خارج از کشور در مقاطع تحصیلی مختلف نیز متغیر است. این محدودیت برای متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری، کمتر مورد‌توجه قرار می‌گیرد. اگر در سنین بیش از ۲۵ هستید، برای انتخاب مقصد مهاجرت تحصیلی با مشاورین ایران کانادا مشورت کنید. این کارشناسان بهترین راهنمایی را برای انتخاب مناسب‌ترین کشور، استان و دانشگاه ارائه می‌دهند. برای تماس با مشاوران ایران کانادا فقط کافی است به سایت این موسسه مراجعه کنید.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا