ارسال بار از چین به ایران در سریع ترین زمان
رپورتاژ آگهی
ارسال بار از چین به ایران به دو روش هوایی و دریایی انجام میشود. روش دریایی ارزانترین روش ارسال بار از چین است؛ اما روش هوایی سرعت و ایمنی بیشتری دارد. به همین خاطر قبل از ارسال بار باید مشخص کنید چه اولویتهایی دارید. اگر ترجیح میدهید بارتان در کمتر از 1 هفته به ایران ارسال شود، باید از روش هوایی استفاده کنید. همچنین برای ارسال اقلام دارویی، پزشکی و مواد غذایی خاص نیز اغلب از روش هوایی استفاده میشود. در این مقاله قصد داریم درباره حمل بار از چین به ایران و روشهای آن صحبت کنیم.
آشنایی با روشهای ارسال بار از چین به ایران
حمل از چین به ایران اغلب به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام میشود. روش غیرمستقیم در زمانهایی مورداستفاده قرار میگیرد که امکان ارسال مستقیم بار وجود ندارد. برای مثال بهخاطر مسائل تحریمی بسیاری از شرکتها معتبر مانندmsadvisory تمایلی به تجارت مستقیم با ایران ندارند. در نتیجه برای خرید از آنها باید به سراغ روشهای غیرمستقیم رفت.
نکته دیگر در ارسال بار از چین به ایران، نوع وسیله حمل است. برای واردات از چین دو مسیر هوایی و دریایی گزینههای خوبی برای ارسال کالا هستند. در ادامه مزیتهای هرکدام از این دو روش را بررسی میکنیم.
حمل کالا از چین به ایران با کشتی
استفاده از کشتی رایجترین راه برای ارسال کالا از چین به ایران است. هر دو کشور ایران و چین به آبهای آزاد دسترسی دارند و میتوانند از بندرهای خود برای تجارت با دیگر کشورها استفاده کنند. بهعلاوه هزینه حمل از چین به ایران در این روش کمتر از روش حمل هوایی است. در نتیجه بازرگانان تمایل بیشتری دارند که از کشتیهای باری برای حمل کالا کمک بگیرند.
در این سایت مزیتهای حمل دریایی، امکان حمل خرده بار دانسته است. اگر میزان بار ارسالیتان کمتر از یک کانتینر باشد، میتوانید از طریق همکاری با شرکتهای بازرگانی کالای خود را به ایران بفرستید. در این روش شرکتهای بازرگانی یک کانتینر را برای حمل چند محموله اجاره میکنند. در نتیجه هزینههای حمل برای بازرگانان پایینتر میآید.
علاوه بر خرده بار امکان حمل دستگاههای صنعتی و بارهای حجیم نیز با کشتیهای باری وجود دارد. این نیز یکی دیگر از مزیتهای حمل دریایی است.
ارسال بار از چین به ایران با هواپیما
اگر مدت زمان حمل بار از چین به ایران برایتان اهمیت ویژهای دارد، بهتر است از روشهای ارسال هوایی استفاده کنید. کارگو و فریت بار از روشهای حمل هوایی هستند. از فریت بار اغلب برای حمل کالاهای مسافری استفاده میشود و کارگو برای حمل بارهای تجاری کاربرد دارد.
زمان ارسال بار از چین به دبی در روش هوایی اغلب حدود یک هفته یا کمتر از آن است. مگر اینکه شرایط خاصی برای ارسال بار پیش بیاید.
از دیگر مزیتهای این روش، ایمنی بیشتر است. از حمل هوایی برای جابهجایی کالاهای خاص مثل اقلام دارویی و شیمیایی استفاده میشود. نگهداری این مواد نیازمند شرایط دمایی و محیطی خاصی است که در روش حمل هوایی میتوان این شرایط را با دقت بالایی فراهم کرد.
هزینه حمل بار از چین به ایران چقدر است؟
برآورد هزینه حمل از چین به ایران به عوامل متعددی بستگی دارد. از نوع قرارداد حمل گرفته تا مسائلی مثل اجاره کانتینر، روش ارسال، وزن و حجم کالا، نوع کالا و سایر هزینههای حمل روی تعیین هزینهها اثرگذار هستند.
هزینه حمل و نقل از چین به ایران در روش دریایی همواره پایینتر از روش هوایی است. به همین خاطر اغلب بازرگانان انتخاب کشتیهای باری را ترجیح میدهند.
نکته دیگر در تعیین هزینه حمل کالا از چین، بحث روش ارسال است. اگر مجبور به استفاده از روشهای ارسال غیرمستقیم بار شوید، ناچارید هزینه بیشتری برای ارسال بار بپردازید. درحالیکه هزینه ارسال مستقیم بسیار پایینتر است.
زمان ارسال بار از چین به ایران
در بسیاری از مواقع زمان اهمیت ویژهای برای بازرگانان دارد. اگر نیاز دارید که بارتان در کمترین زمان ممکن به ایران ارسال شود، بهتر است از روش حمل هوایی استفاده کنید. این روش معمولاً کمتر از یک هفته زمان میبرد؛ اما هزینههای آن نیز بیشتر از روشهای حمل دریایی است.
مدت زمان حمل در استفاده از کشتیهای باری نیز بین 25 تا 40 روز است. در روش حمل دریایی، اگر روش ارسال به شکل مستقیم باشد، این زمان کمتر خواهد بود؛ اما در بسیاری از مواقع بهخاطر کمبود کشتیهای باری بین ایران و چین، بازرگانان ناچارند از کشتیهای چین به دبی استفاده کنند. در این صورت زمان ارسال بار بیشتر از روش ارسال مستقیم خواهد بود و معمولاً بین 35 تا 45 روز طول میکشد.
سخن آخر
برای ارسال بار از چین به ایران از دو روش حمل هوایی و دریایی استفاده میشود. ارسال هوایی بار از چین زمان خیلی کمتری میبرد؛ اما از نظر هزینهای مقرونبهصرفه نیست. بهعلاوه امکان ارسال بارهای حجیم و سنگین نیز با هواپیما وجود ندارد. اگر میخواهید هزینههای ارسال را پایین بیاورید، بهتر است از کشتیهای باری استفاده کنید. کشتیهای باری امکان ارسال بارهای سنگین، مثل دستگاههای صنعتی و خودرو را نیز دارند.