۳۰ نامه آمریکا به ایران در ۱۴۰ روز اخیر
مشاور فرمانده سپاه گفت: ما در حوادث غزه و فعال شدن جبهه مقاومت در منطقه هم هستیم و هم نیستیم؛ نیستیم به این دلیل که نیروی نظامی ما در منطقه درگیری ندارد؛ با این حال شما میبینید که آمریکاییها از ابتدای عملیات طوفان الاقصی بیش از 30 نامه برای ایران فرستادهاند که اولین نامه توسط سفیر ما در سازمان ملل بهدست مقامات کشور رسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا مقدمفر استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در همایش جهادگران تبیین سازمان بسیج اساتید کشور که با موضوع انتخابات 11 اسفندماه در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه انتخاباتِ هفته آینده با همه انتخاباتهای 45 سال گذشته تاریخ انقلاب اسلامی متفاوت خواهد بود، اظهار داشت: انتخاباتها همیشه مهم بوده و ما از ابتدای انقلاب تاکنون هر دو سال یکبار در کشور انتخابات برگزار کردیم؛ بیشترین انتخاباتها در چند دهه گذشته در ایران برگزار شده است که نشان میدهد دموکراسی واقعی در ایران بوده و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگان، شورای شهر و ریاستجمهوری بی واسطه و رهبری با واسطه با رأی مردم انتخاب شدهاند.
این کارشناس مسائل راهبردی با بیان اینکه همیشه دوران انتخابات برهه حساسی برای کشور است، خاطرنشان کرد: این برهه هم برای ما فرصت است تا مانور انسجام، وحدت و اقتدار ملی بدهیم و هم برای دشمنان فرصتی است که به واسطه فضای شور و هیجان حاکم بر جامعه، بستری برای تاثیرگذاری در افکار عمومی مردم ایران ایجاد کنند لذا هرکس از این فرصت استفاده کند برای دیگری تهدید خلق کرده است.
مقدمفر با تشریح این گزاره که انتخابات پیش رو از سایر انتخابات برگزار شده از ابتدای انقلاب تاکنون از اهمیت بالاتری برخوردار است، گفت: یک دلیل آن مربوط به شرایط خارجی منطقه و در راس آن عملیات طوفان الاقصی و نقش جبهه مقاومت در منطقه است. البته که این واقعه دفعی نبود و حاج قاسم 21 سال تلاش کرد و شرایطی را ایجاد کرد. به قول رهبر معظم انقلاب بزرگترین کار شهید سلیمانی احیای مقاومت و جبههسازی برای مقاومت بود.
وی با بیان اینکه اگر امروز انصارالله یمن، حشد شعبی عراق و حزبالله لبنان نبودند، بدون شک حماس اینچنین با پشتوانه پرقدرت مقاومت ظاهر نمیشد، تصریح کرد: امروز ما در حوادث غزه و فعال شدن جبهه مقاومت در منطقه هم هستیم و هم نیستیم؛ نیستیم به این دلیل که نیروی نظامی ما در منطقه درگیری ندارد؛ با این حال شما میبینید که آمریکاییها از ابتدای عملیات طوفان الاقصی بیش از 30 نامه برای ایران فرستادهاند که اولین نامه توسط سفیر ما در سازمان ملل بهدست مقامات کشور رسید.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: شما اگر مضامین این نامهها را ببینید ماهیت آمریکا برایتان مشخص میشود؛ وقتی ملاحظه کنید که با چه ادبیاتی با ما مکاتبه کردهاند و چه درخواستهایی را مطرح کردهاند؛ خلاصه این است که آمریکا، اسرائیل، متحدان آنها و نظام سلطه امروز در بیرون از ما شکست مفتضحانه خوردهاند و هرچه دست و پا میزنند این شکست مانند باتلاق شرایط آنها را بدتر میکند؛ بنابراین آنها در پی جبران این شکستها هستند.
مقدمفر با اشاره به تعبیر امام خمینی(ره) که دشمنان در بیرون از کشور نمیتوانند آسیبی به ما برسانند ولی ما همواره باید نسبت به توطئههای آنها در داخل ایران هوشیار و نگران باشیم، گفت: انتخابات یکی از آن مسائلی است که دشمن برای ایجاد توطئه در داخل از آن استفاده میکند؛ دشمن یا امنیت انتخابات را مورد هدف قرار میدهد یا در سلامت انتخابات تشکیک وارد میکند یا اینکه انتخابات را بیرقابت جلوه میدهد که همه اینها مقدمه هدف قرار دادن مشارکت مردم در انتخابات است.
این کارشناس مسائل راهبردی با بیان اینکه امروز آمریکاییها و نظام سلطه، انتخابات مجلس دوازدهم را برای ما تبدیل به یک عرصه جنگ مشارکت کردهاند، گفت: میخواهند با تبلیغ به رای ندادن، هم انسجام ملی را تضعیف کنند و هم به دنیا نشان دهند که این جمهوری اسلامی که الگو و مدل حکمرانی آن مورد توجه قرار دارد، مقبولیت خود در میان مردم ایران را از دست داده است.
وی با تأکید بر اینکه در عرصه انتخاباتِ پیش رو، جهاد رأی را داریم، اظهار داشت: همانطور که در زمان جنگ به جبههها رفتیم تا یک وجب از خاک ایران بهدست دشمن نیفتد، امروز هم باید برای افزایش میزان مشارکت در انتخابات جهاد کنیم. حضرت آقا در پیامی که چندی پیش به دانشجویان اروپا و آمریکا دادند، تصریح کردند این حوادثی که در دنیا اتفاق میافتد همان است که ایشان سالها قبل با تعبیر پیچ تاریخی از آن نام برده بودند.
مقدمفر با بیان اینکه انتخابات با مشارکت بالا بدون شک موجب افزایش انسجام ملی میشود و متعاقب آن بهطور طبیعی امنیت ملی افزایش مییابد و دندان طمع دشمن شکسته خواهد شد، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) در وصیتنامه خودشان تاکید کردندکه رأی ندادن چه بسا از بزرگترین گناهان کبیره است؛ بعضیها میگویند “مگر رأی دادن یک حق نیست، ما نمیخواهیم از این حقی که داریم استفاده کنیم”. اینجا باید گفت که حق شرکت در انتخابات فقط یک حق فردی نیست چرا که در نتیجه کاهش مشارکت در انتخابات ابتدا خدشه به انسجام ملی وارد میکند و خدشه به انسجام ملی نیز موجب کاهش امنیت و اقتدار ملی خواهد شد.
این کارشناس مسائل راهبردی با اشاره به دغدغههای مردم مبنی بر گرانیها، ناکارآمدی مسئولان و انتصابهای غلط و بروکراسیهای معیوب در کشور، متذکر شد: مردم حق دارند که نسبت به این مسائل گلهمند باشند اما مسئله این است که اتفاقاً راه حل این مشکلات و برونرفت از وضعیت فعلی رأی دادن و مشارکت سیاسی است. عدهای میگویند ما در دورههای قبل هم رأی دادیم ولی اتفاقی نیفتاد؛ در پاسخ به این گروه از مردم باید گفت به هر حال دو راه بیشتر در پیش رو نیست؛ یا اینکه مثل سال گذشته با ایجاد اغتشاش و آشوب و آتشزدن سطل زبالهها اعتراض خود را نشان دهند که همه دیدند چه آثار و تبعات منفی برای کشور داشت و بهجای حل مشکلات اتفاقاً بر میزان مشکلات هم افزود یا اینکه یک راه آبرومند و قانونی را انتخاب کنیم و از طریق صندوق رأی و انتخاب افراد شایسته به دنبال حل مشکلات کشور باشیم.
انتهای پیام